Het leukste VTech speelgoed van dit najaar

Volgende maand is het weer zover: Sinterklaas komt in het land. Dat kun je ook wel zien in de winkels, reclamefolders en op tv. Het Intertoys boek is namelijk bij de meeste mensen al in de brievenbus gestopt en de kruidnoten zijn ook al overal te verkrijgen. Niet gek dus dat onze dochter zich ook bezig houdt met de dingen die ze graag wilt.

Wat wil jij hebben van Sinterklaas?

Het begrip Sinterklaas kent Fay inmiddels wel. Vorig jaar merkten we al dat ze het veel beter snapte maar nu helemaal. Ze is tenslotte ook al ‘bijna vier jaar’ zoals ze dat zelf zo mooi zegt. Wanneer we Fay dus vragen wat ze wil hebben van Sinterklaas verwachten we een boel, maar niet de antwoorden die ze geeft. Zo had ze het goede idee om een blauwe fiets te vragen voor Milo. Want zij heeft al een roze en Milo heeft nog niks. Maar toen we zeiden dat ze iets voor zichzelf mocht vragen kwam ze aan met “een roze voetbal”.

Niet veeleisend dus, dat kind van ons.

Aan het rondneuzen

Toch is deze Sint aan het rondneuzen tussen al het leuke speelgoed wat er nu weer in de winkels ligt. Ik heb zo mijn favoriete merken waar ik graag bij kijk. Zo vind ik het speelgoed van Hasbro altijd erg leuk, Fisher Price is ook een favoriet en VTech uiteraard ook. En ja, dit zijn allemaal kleurrijke dingen en de meeste maken nog veel geluid ook. Maar het is doorgaans ook interactief, soms zelfs educatief en onze dochter vindt het geweldig.

Natuurlijk ben ik ook gek op houten speelgoed en is er nog veel meer leuks te vinden maar vandaag richt ik me even op VTech.

Het leukste VTech speelgoed

MagiBook – activiteitenboek

Het MagiBook is een interactief én educatief systeem dat aansluit bij de ontwikkeling van je kind en een bijdrage levert aan de eerste voorbereiding op school. De magische pen die erbij zit brengt de karakters in het boekje tot leven en activeert geluiden, muziek en liedjes. Het is een geweldig activiteitenboek met meer dan 40 activiteiten die perfect aansluit op de leefwereld van kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar.

MagiBook

 

Swing en Speel Aap – voetjes van de vloer!

Dit ideale vriendje is van alle markten thuis. Van gekkigheid, beweging en educatie. De Swing & Speel Aap is voor de allerkleinsten (12 tot 36 maanden) een vriendje. Wanner je dit malle aapje aan zet danst hij op verschillende muziekstijlen. Ook zitten er twee speelstanden op waardoor de kleintjes kennismaken met letters, lichaamsdelen en cijfers.

Vrolijke vriendjes – Magisch diepzeepaleis

Wie kent de vrolijke vriendjes niet? Dit najaar zijn er weer nieuwe vriendjes te bewonderen én is er ook een nieuwe plek in de Magische wereld waar je heen kunt gaan. Ga samen met Zeemeermin Lynn of een ander vrolijk vriendje (apart verkrijgbaar) op een magisch avontuur in de onderwaterwereld! Dit Magisch Diepzeepaleis is overigens nu met flinke korting (25%) te verkrijgen bij bol.com!

 

Zoef Zoef Dieren Schoonheidssalon

Vorig jaar kreeg Fay het Dierenhotel van Zoef Zoef Dieren. Maar dit jaar denk ik dat de Zoef Zoef Dieren Schoonheidssalon ook wel op haar lijstje komt te staan. Dit is namelijk een stylish tasje die, wanneer je het uitklapt, omgetoverd wordt tot een salon speciaal voor dieren. Je ontvangt er Kaylee de poes bij waarmee je kunt tutten, badderen, verkleden en nog veel meer!

Ook nieuw van Zoef Zoef Dieren is de Avonturenjungle.

Genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2017

Naast dat VTech gewoon erg leuk speelgoed maakt, is het ook nog eens heel goed. Dat blijkt wel uit het feit dat ze met maar liefst drie producten genomineerd zijn voor Speelgoed van het jaar 2017.

Staat er ook iets van VTech op het verlanglijstje van jouw kind(eren)?

3 reacties op “Het leukste VTech speelgoed van dit najaar

  • Ik ben geen fan van VTech. Maar dat komt omdat ik niet van plastic houd. Ik geef de voorkeur aan hout. Niet omdat ik anti plastic en niet vind dat het duurzaam is (wat onzin is, want als je alles weer verkoopt of tweedehands koopt, ben je ook duurzaam bezig), maar omdat het zo opvalt in huis en het geluid hard staat. Ik heb een hekel aan de felle kleuren en lichtjes. Dus daarom liever hout met de natuurlijke kleuren. Geeft me meer rust. Dus ik probeer dit soort speelgoed te vermijden, al ontkom je er niet natuurlijk niet helemaal aan.

Reageren is niet mogelijk.