Dit zijn de leukste verjaardagscadeaus onder 50 euro

leukste verjaardagscadeaus onder 50 euro

Zoek je een mooi cadeau voor iemand die binnenkort jarig is, maar heb je een budget van 50 euro? Dan zijn er genoeg mooie dingen die je kan kopen. Wat zijn de 7 leukste verjaardagscadeaus onder de 50 euro? Je leest het in deze handige lijst met tips.

#1 Een gave cursus

Is de jarige stiekem een beetje een nerd of droomt deze persoon er al heel lang van om bijvoorbeeld Fins te leren? Er zijn nu heel voordelige cursussen die je kunt aanschaffen en als cadeau kan geven.

#2 Items voor de sport die iemand doet

Voor de fitnessliefhebbers kun je denken aan een sportmat, een nieuwe waterfles, yogamat of een set gewichten. Een fietscomputer of een smartwatch is ook zeker een goed idee. Je kan er een leuke verjaardagskaart bij kopen, waarin je de jarige aanmoedigt met zijn of haar doelen.

#3 Spullen voor in huis

Het is ook altijd leuk om het in huis extra gezellig te maken. Kaarsen, een kleedje voor op tafel of voor op de bank worden altijd goed ontvangen. Zeker de kleedjes scoren goed in tijden van een hoge energierekening. Planten of een orchidee in de vensterbank zijn ook een goede keuze. Wie wordt er nu niet vrolijk van een charmant stukje groen?

#4 Cadeaubonnen

Als je niet zeker weet wat ze willen, kun je ze een cadeaubon geven voor hun favoriete winkel. Op die manier kunnen ze zelf iets uitzoeken dat ze echt willen. Het mooiste is dat je zelf kunt kiezen welk bedrag je eraan uitgeeft. Het bedrag op de bon hoeft ook niet gelijk te worden besteed.

#5 Boeken

Als de jarige van lezen houdt, kan een boek het perfecte cadeau zijn. Kies een genre of auteur waar de jarige fan van is, of kies iets nieuws dat je denkt dat ze zullen waarderen. Tegenwoordig zijn zelfhulpboeken razend populair, maar romans blijven altijd goed scoren. Je kunt ze natuurlijk ook een Kobo plus abonnement geven voor een aantal maanden, op die manier kunnen ze zoveel boeken lezen als ze willen.

#6 Kookgerei

Als de jarige graag kookt of bakt, kan kookgerei of bakgerei een geweldig cadeau zijn. Denk aan een nieuwe bakvorm, een set kooklepels of een snijplank. Kookboeken of ingrediënten voor een leuk recept zijn ook zeker een goed idee.

#7 Muziek en films

Vroeger kocht je cd’s of platen. Nu gaat dat toch anders. Je kunt bij de supermarkt een tegoedbon aanschaffen voor streamingdiensten, zoals Netflix of Spotify. Een tegoedbon van 50 euro is toch vier of vijf maanden kijk- of luisterplezier. En heeft de jarige een platenspeler; er zijn hele leuke winkels te vinden waar je zowel nieuwe als oude lp’s kunt kopen.

Wil je je cadeau met een persoonlijke boodschap geven? Kies dan voor een Hallmark verjaardagskaart om je cadeau helemaal af te maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *