9x de leukste pool floats

pool-floats-header

Pool floats. Het is niet altijd even goed te merken, maar het is zomer. En bij zomer denk ik vooral aan het strand, een zwembad, watermeloenen, flamingo’s (Aruba!) en lekker luieren. Vooral de combinatie lekker luieren en zwembad is bij mij het ultieme zomergevoel. Hoe lekker is het om op een luchtbed of in een zwemband op het water te dobberen. Toen ik op Aruba woonde deed ik dat vrijwel elke dag. Tegenwoordig heb je niet meer alleen die standaard luchtbedden en zwembanden, maar de leukste pool floats zijn te koop! 

Daarom heb ik voor jullie de allerleukste uitgezocht die te koop zijn hier in Nederland. Want het is natuurlijk leuk om te zien, maar nog leuker als je zelf zo’n pizzapunt mee kunt nemen naar het zwembad. Of lekker kunt dobberen op een XL eenhoorn! Door het maken van dit artikel heb ik alleen maar nog meer zin gekregen in mijn weekendje weg met Bart. Wie weet dat ik dan ook wel de kans krijg om in mijn donut te dobberen.

De leukste pool floats

pool floats

Om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken heb ik alle pool floats een nummer gegeven en ik zal ook vertellen waar het te koop is. Sommige floats zijn op meerdere plekken te koop en de prijs kan nogal verschillen. Dus kijk gerust ook even verder op een andere site bijvoorbeeld.

1. De watermeloen. Zoals ik al zei staat watermeloen voor mij gelijk aan zomer. Ik vind het echt een van de lekkerste fruitsoorten en vind de watermeloen hype die je overal tegenkomt ook echt geweldig. Je kunt deze watermeloen onder andere kopen bij bol.com.

2. De popcorn. Ziet er best geinig uit zo’n grote beker met popcorn. Niet heel echt zomers, al heb ik toch ook zomeravonden gehad dat we via een laptop en beamer op een witte muur buiten een film keken. Deze popcorn pool float is ook te koop bij bol.com

3. De donut. Een van de leukste die erbij zit vind ik zelf. En hij is te koop bij een hele leuke webshop die ik onlangs ontdekt heb. Ze hebben daar naast de opblaasbare donut bijvoorbeeld ook leuke broodtrommels en Macaron bewaardoosjes.

4. De XL eenhoorn. Eenhoorns zijn helemaal hip tegenwoordig. Dus het kon ook niet anders dan dat er ook een opblaasbare eenhoorn zou bestaan. Via bol.com kun je ook deze grote eenhoorn bestellen.

5. De zwarte zwaan. Natuurlijk heb je vooral witte zwanen. Maar daarom val je juist op met een zwarte zwaan. En let op, het is echt geen lelijk eendje. Deze black beauty vind je onder andere bij opblaas-plaza.

6. De pizzapunt. Je snapt natuurlijk wel dat deze echt uit Amerika komt. Want wie verzint het anders? Maar goed, zoals je ziet komen er dus ook hele leuke dingen uit Amerika. En erg handig is hij ook om op te liggen. Ruimte zat! De opblaasbare pizza kun je niet bestellen via Domino’s maar wel bij Megagadgets.

7. De cupcakes. Wanneer je een opblaasbare donut hebt, dan moet je eigenlijk ook zo’n opblaasbare cupcake hebben. Hij is niet echt heel erg gemaakt om op te liggen en doe je dat wel ligt het vast niet comfortabel. Maar je kunt er wel heerlijk mee spelen en op hangen en… laat je fantasie gaan 😉 Hij is te koop via een groothandel dus helaas niet per stuk.

8. De ananas. Een ananas is eigenlijk net zoals watermeloen een heerlijke zomerse fruitsoort. Maar hij is dus ook net zoals de watermeloen ideaal om er een pool float van te maken. Kom maar hier met die opblaasbare ananas!

9. De flamingo. Last but not least, de flamingo. Een diersoort die voor mij echt paradijs uitstraalt. Ik heb ze in hun mooie volle glorie op Aruba mogen bewonderen en ik zou er ook graag op willen liggen, op een opblaasbare flamingo dan he. Ook weer verkrijgbaar via Megagadgets of Coolgift, maar dan is het echt een band en niet zoals hier op de foto.

Welke pool float zouden jullie willen hebben?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

21 reacties

 1. MARIJKE op 18 augustus 2016 om 08:16

  De donut en de flamingo vind ik echt fantastisch! Ook erg fotogeniek 🙂

 2. Ilse van Kreanimo op 18 augustus 2016 om 08:59

  Haha, de pizza en de donut heb ik in Italië op het strand voorbij zien komen wandelen 🙂

  • Nicole op 19 augustus 2016 om 08:52

   Lol, zag er vast leuk uit..

 3. -N | Mommies Life op 18 augustus 2016 om 10:41

  Jaaa!!! Super leuk!!! Vooral de donut en flamingo!

  • Nicole op 19 augustus 2016 om 08:53

   Ja zijn ook mijn favorieten!

 4. Jenn op 18 augustus 2016 om 11:21

  Leuk! De donut is mijn favoriet!

 5. Nicole op 18 augustus 2016 om 11:23

  Die pizza natuurlijk!! haha, al ben ik niet zo van de luchtbedden

  • Nicole op 19 augustus 2016 om 08:53

   Niet nee? Ik vind het heerlijk! Al is het om mee te spelen 😛

 6. Nesrin op 18 augustus 2016 om 15:16

  Haha deze zijn geweldig. Ik vind de watermeloen heel leuk

 7. Kleine Prinses op 18 augustus 2016 om 16:22

  die flamingo en donut zijn zo leuk!

 8. Sjoukje - meergeldminderstress.nl op 18 augustus 2016 om 16:46

  Ik vind die watermeloen het leukst! Die zwarte zwaan vind ik ook mooi, maar die wordt zo warm lijkt me.

  • Nicole op 19 augustus 2016 om 08:54

   Ja misschien wel inderdaad..

 9. Esmeralda op 18 augustus 2016 om 19:11

  Ik wil die watermeloen! Echt geweldig.

  • Nicole op 19 augustus 2016 om 08:54

   We gaan toch nog een keer een echt blogfeestje houden.. 😉

 10. Mariëlle op 18 augustus 2016 om 21:48

  Super leuk! Ik ga voor de eenhoorn of de flamingo. Als je op vakantie bent kun je lekker gek doen en als kind heb ik zulke opblaasbedjes altijd al willen hebben.

  • Nicole op 19 augustus 2016 om 08:55

   Je bent er nooit te oud voor!

 11. Cindy - levenalsmama.nl op 18 augustus 2016 om 22:01

  Lastig kiezen! Watermeloen, eenhoorn, donut? Leuk!

 12. Maike op 19 augustus 2016 om 13:02

  Die donut is echt geweldig! Heb hem op vakantie ook al voorbij zien komen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje