9x de leukste pool floats

Pool floats. Het is niet altijd even goed te merken, maar het is zomer. En bij zomer denk ik vooral aan het strand, een zwembad, watermeloenen, flamingo’s (Aruba!) en lekker luieren. Vooral de combinatie lekker luieren en zwembad is bij mij het ultieme zomergevoel. Hoe lekker is het om op een luchtbed of in een zwemband op het water te dobberen. Toen ik op Aruba woonde deed ik dat vrijwel elke dag. Tegenwoordig heb je niet meer alleen die standaard luchtbedden en zwembanden, maar de leukste pool floats zijn te koop! 

Daarom heb ik voor jullie de allerleukste uitgezocht die te koop zijn hier in Nederland. Want het is natuurlijk leuk om te zien, maar nog leuker als je zelf zo’n pizzapunt mee kunt nemen naar het zwembad. Of lekker kunt dobberen op een XL eenhoorn! Door het maken van dit artikel heb ik alleen maar nog meer zin gekregen in mijn weekendje weg met Bart. Wie weet dat ik dan ook wel de kans krijg om in mijn donut te dobberen.

De leukste pool floats

pool floats

Om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken heb ik alle pool floats een nummer gegeven en ik zal ook vertellen waar het te koop is. Sommige floats zijn op meerdere plekken te koop en de prijs kan nogal verschillen. Dus kijk gerust ook even verder op een andere site bijvoorbeeld.

1. De watermeloen. Zoals ik al zei staat watermeloen voor mij gelijk aan zomer. Ik vind het echt een van de lekkerste fruitsoorten en vind de watermeloen hype die je overal tegenkomt ook echt geweldig. Je kunt deze watermeloen onder andere kopen bij bol.com.

2. De popcorn. Ziet er best geinig uit zo’n grote beker met popcorn. Niet heel echt zomers, al heb ik toch ook zomeravonden gehad dat we via een laptop en beamer op een witte muur buiten een film keken. Deze popcorn pool float is ook te koop bij bol.com

3. De donut. Een van de leukste die erbij zit vind ik zelf. En hij is te koop bij een hele leuke webshop die ik onlangs ontdekt heb. Ze hebben daar naast de opblaasbare donut bijvoorbeeld ook leuke broodtrommels en Macaron bewaardoosjes.

4. De XL eenhoorn. Eenhoorns zijn helemaal hip tegenwoordig. Dus het kon ook niet anders dan dat er ook een opblaasbare eenhoorn zou bestaan. Via bol.com kun je ook deze grote eenhoorn bestellen.

5. De zwarte zwaan. Natuurlijk heb je vooral witte zwanen. Maar daarom val je juist op met een zwarte zwaan. En let op, het is echt geen lelijk eendje. Deze black beauty vind je onder andere bij opblaas-plaza.

6. De pizzapunt. Je snapt natuurlijk wel dat deze echt uit Amerika komt. Want wie verzint het anders? Maar goed, zoals je ziet komen er dus ook hele leuke dingen uit Amerika. En erg handig is hij ook om op te liggen. Ruimte zat! De opblaasbare pizza kun je niet bestellen via Domino’s maar wel bij Megagadgets.

7. De cupcakes. Wanneer je een opblaasbare donut hebt, dan moet je eigenlijk ook zo’n opblaasbare cupcake hebben. Hij is niet echt heel erg gemaakt om op te liggen en doe je dat wel ligt het vast niet comfortabel. Maar je kunt er wel heerlijk mee spelen en op hangen en… laat je fantasie gaan 😉 Hij is te koop via een groothandel dus helaas niet per stuk.

8. De ananas. Een ananas is eigenlijk net zoals watermeloen een heerlijke zomerse fruitsoort. Maar hij is dus ook net zoals de watermeloen ideaal om er een pool float van te maken. Kom maar hier met die opblaasbare ananas!

9. De flamingo. Last but not least, de flamingo. Een diersoort die voor mij echt paradijs uitstraalt. Ik heb ze in hun mooie volle glorie op Aruba mogen bewonderen en ik zou er ook graag op willen liggen, op een opblaasbare flamingo dan he. Ook weer verkrijgbaar via Megagadgets of Coolgift, maar dan is het echt een band en niet zoals hier op de foto.

Welke pool float zouden jullie willen hebben?

21 reacties op “9x de leukste pool floats

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *