De leukste Paw Patrol spellen voor de spelcomputer

De leukste Paw Patrol spellen voor de playstation, nintendo switch en Xbox.

Paw Patrol is een populaire animatieserie die kinderen van over de hele wereld in zijn ban heeft. Mijn zoon is er in ieder geval van in de ban. De serie volgt de avonturen van zes heldhaftige honden die hun gemeenschap beschermen en mensen helpen in nood. De populariteit van de serie heeft geleid tot de ontwikkeling van verschillende Paw Patrol spellen voor diverse spelcomputers.

In dit artikel deel ik enkele van de leukste Paw Patrol spellen. Dit zijn de spellen die wij zelf in huis hebben. Bij elk spel zal ik ook aangeven voor welke spelcomputer deze beschikbaar is.

Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Een van de meest populaire Paw Patrol spellen voor de spelcomputer is Mighty Pups Save Adventure Bay. Dit spel is gebaseerd op de film “Mighty Pups” en biedt spelers de mogelijkheid om hun favoriete Paw Patrol pup te kiezen en door de straten van Adventure Bay te rennen en te springen om de stad te redden.

Ga op superheroïsche missies met de Mighty Pups en gebruik de megakrachten van het hele PAW Patrol-team, zoals Chase’ supersnelheid, Marshalls megahitte en Skyes wervelwind. Verken de stad en reis naar Jakes snowboardresort, Trackers jungle en verder, terwijl je samenwerkt om vrienden te redden.

Naast de zeven verschillende missies die je met de Mighty Pups kunt uitvoeren zijn er ook zeven verschillende minigames die je kunt spelen. Bij deze minigames kun je telkens weer je tijd verbeteren waardoor het lang een uitdaging blijft. Ook de missies kun je telkens opnieuw doen omdat je vrijwel nooit al bij de eerste keer alles 100% haalt. Je kunt zelfs met een vriend of vriendin op missie gaan in de multiplayermodus!

Dit spel is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PS4 en Xbox ONE.

Paw Patrol: On a Roll

Paw Patrol: On a Roll is een andere populaire Paw Patrol spel voor de spelcomputer. Dit spel is gebaseerd op de tv-serie en biedt spelers de mogelijkheid om hun favoriete Paw Patrol pup te kiezen en op verschillende missies te gaan om de stad te redden.

Het spel bevat verschillende uitdagingen, waaronder het redden van gestrande dieren en het helpen van mensen in nood. Het spel bevat ook verschillende minispellen en puzzels die spelers moeten voltooien om verder te komen in het spel. Speel als Marshall, Chase, Skye, Rubble, Everest, Rocky, Zuma of Tracker en help ze hun speciale vaardigheden gebruiken om vrienden te redden, 16 spannende missies te voltooien en de boel te redden.

Dit is het spel die mijn zoontje van vijf het meeste heeft gespeeld tot nu toe. Ook al heeft hij de missies al talloze keren uitgespeeld voor hem blijft het leuk om te doen. Soms gaat hij voor het hoogste aantal koekjes, een andere keer vindt hij het gewoon leuk om de pups allerlei trucjes te laten doen.

Dit spel is al vrij oud en niet meer zo goed verkrijgbaar, maar hij is er nog steeds voor de Nintendo Switch (lite), PS4 en Xbox ONE.

Paw Patrol The Movie: Adventure City Calls

Als de PAW Patrol pup erachter komen dat Burgemeester Humdinger een drukke metropool heeft overgenomen, moeten ze Avonturenstad beschermen tegen zijn egoïstisch gesjoemel. Speel met de pups – inclusief Chase, Skye, Marshall en gewiekste Liberty – en gebruik hun unieke vaardigheden in spannende reddingsmissies. Gebruik coole gadgets en voertuigen om de stad te verkennen. En speel verschillende minigames zoals Pup Pup Boogie.

Tijdens de missies is het de bedoeling dat je alle koekjes en munten verzameld. Ook moet je de drie verstopte grote Paw Patrol logo’s vinden. Je doet dit met twee Paw Patrol pups die elkaar telkens afwisselen tijdens de missie. Je bent met een missie in principe niet superlang bezig, echter is het nog wel een uitdaging om alle koekjes en munten te verzamelen. Zelf heb ik de eerste missie ook eens gespeeld en het lukte me niet direct om alles te verzamelen, laat staan mijn vijfjarige. Daardoor blijven de missies ook een uitdaging en kun je het keer op keer spelen.

Dit spel is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch (lite), PS4 en Xbox ONE.

Paw Patrol: Grand Prix

Heb jij ook een echte race fan in huis? Onze zoon is gek op auto’s en racen en alles wat erbij komt kijken. Het is dat zijn spanningsboog echt nog te laag is om samen met ons de Formule 1 te kijken, maar als het dus om race spelletjes gaat dan zit je bij hem goed. Het spel Grand Prix van Paw Patrol is dan ook op zijn lijf geschreven.

Race rond Adventure Bay, Jake’s Snowboarding Resort en de Jungle als een van de PAW Patrol pups. Maar kijk uit voor de obstakels die de ondeugende burgemeester Humdinger heeft achtergelaten! Het fijne aan dit spel is dat er een eenvoudige bedieningsoptie is voor de kleintjes, zodat ze met automatische versnelling over de baan kunnen. Plus er is ook een moeilijke modus voor de ervaren race kampioenen.

Of je nu alleen wilt racen of echt een avontuur wilt beleven, beide is mogelijk. Ook kun je ervoor kiezen om het spel in je eentje te spelen, maar je kunt tegen ook maximaal 3 vriendjes of vriendinnetjes racen. Hoe gaaf!

Dit spel is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch (lite), PS4, PS5, Xbox Series X en Xbox ONE.

Deze vier spellen zijn hier eigenlijk allemaal favoriet. Ons zoontje wisselt alle spellen dan ook veelvuldig af. Net waar hij zin in heeft. Er staat inmiddels ook een extra Playstation controller op zijn verlanglijstje, zodat hij het ook met zijn vriendjes kan spelen.

Heb jij ook een Paw Patrol fan in huis?

3 reacties op “De leukste Paw Patrol spellen voor de spelcomputer

Reageren is niet mogelijk.