4x de leukste nOeser broekjes voor meisjes

Ik plaatste al een keer een artikel over nOeser als kledingtip. Op dat moment lag hun collectie ‘wonder in the wild’ in de winkels en leende ik wat onesies om een fotoshoot te doen met Fay. Dit keer is de wintercollectie van nOeser uit en ook daarbij zitten echt hele leuke items. Ik kon het niet laten om ook hiervan wat kleding te lenen om zo wat leuke foto’s te maken van Fay. Want zeg nu zelf, je eigen kind is toch altijd nog het leukste modelletje..nOeser broeken meisjes

Dit zijn de broekjes in kwestie. Er zijn nog meer broekjes hoor, maar deze vond ik zelf de leukste voor mijn eigen dochtertje. De twee broekjes aan de linkerkant zijn overigens ook leuk voor jongetjes natuurlijk. Zoals je kunt zien is het rechter broekje meer een legging, maar met een wat langer shirtje kan dat best. En de andere broekjes zijn meer baggy. Ik kon alleen maat 74/80 kiezen dus ik was heel benieuwd omdat mijn dochter veelal in maat 86 zit. Alleen oogde het al vrij ruim dus ik durfde de gok te wagen.

Het licht in de woonkamer veranderde steeds omdat er dan weer een wolk voorbij de zon ging enzovoort. En ik had geen zin om telkens mijn instellingen aan te passen. Het was al een heel gedoe om mijn dochter om te kleden, haar op de plek te laten staan die ik wilde, haar te laten lachen, foto’s te schieten en ook nog ervoor te zorgen dat ze niet van de bank af zou vallen. Oh ja, en zij moest er natuurlijk plezier in blijven houden dus ik moest mijn best doen haar te entertainen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

noeser3

Ik heb overigens bij elke broek hetzelfde shirtje aangedaan, dus het shirtje hierboven zul je nog terug zien komen. Fay zelf vond het shirtje op dit moment ook het leukste, vooral de beer die erop staat! En zeg nu zelf, een shirt met beer en een broek met vissen, past toch ideaal bij elkaar?! Excuses voor het haar overigens, besefte me pas bij het derde broekje dat het zo slordig zat haha.

noeser2 noeser1

Dit broekje vond ik al helemaal geweldig toen ik hem zag hangen. Ze hebben hem ook in een zelfde kleur als het shirt, maar ik vind een donkerder broekje vaak leuker. Vandaar mijn keus om deze te pakken. Ook weer erg leuk in combinatie met het shirtje al zeg ik het zelf! En kijk die toet van mijn meisje is…. *smelt*

_MG_7926

Haha zo grappig, ze had de schoentjes te pakken van een andere fotosessie die ik nog wil gaan doen. Ze is verzot op schoenen, een echte meid dus. Pas maar op papa… Anyway, dit broekje is echt heel luchtig maar toch ook weer warm genoeg. Ze hebben er ook een omslagtruitje van en een onesie. Geloof ook in de kleur grijs zelfs. Erg fijn stofje in ieder geval. En zie je hoe ook dit broekje perfect past?

_MG_7934 _MG_7931

En dan het vierde broekje oftewel de legging. Hele leuke kleurencombinatie. Vol met beren en bladeren, perfect dus voor in de herfst ook. Het is geen nauwsluitende legging dus zoals ik al zei ook gewoon als broekje te gebruiken. Wellicht alleen minder ideaal in de winter zelf in verband met de kou.

Nu ben ik wel benieuwd naar welk setje jullie eigenlijk het leukste vinden. Laat het me weten in de reacties!

7 reacties op “4x de leukste nOeser broekjes voor meisjes

Reageren is niet mogelijk.