4x de leukste nOeser broekjes voor meisjes

MG_7934

Ik plaatste al een keer een artikel over nOeser als kledingtip. Op dat moment lag hun collectie ‘wonder in the wild’ in de winkels en leende ik wat onesies om een fotoshoot te doen met Fay. Dit keer is de wintercollectie van nOeser uit en ook daarbij zitten echt hele leuke items. Ik kon het niet laten om ook hiervan wat kleding te lenen om zo wat leuke foto’s te maken van Fay. Want zeg nu zelf, je eigen kind is toch altijd nog het leukste modelletje..nOeser broeken meisjes

Dit zijn de broekjes in kwestie. Er zijn nog meer broekjes hoor, maar deze vond ik zelf de leukste voor mijn eigen dochtertje. De twee broekjes aan de linkerkant zijn overigens ook leuk voor jongetjes natuurlijk. Zoals je kunt zien is het rechter broekje meer een legging, maar met een wat langer shirtje kan dat best. En de andere broekjes zijn meer baggy. Ik kon alleen maat 74/80 kiezen dus ik was heel benieuwd omdat mijn dochter veelal in maat 86 zit. Alleen oogde het al vrij ruim dus ik durfde de gok te wagen.

Het licht in de woonkamer veranderde steeds omdat er dan weer een wolk voorbij de zon ging enzovoort. En ik had geen zin om telkens mijn instellingen aan te passen. Het was al een heel gedoe om mijn dochter om te kleden, haar op de plek te laten staan die ik wilde, haar te laten lachen, foto’s te schieten en ook nog ervoor te zorgen dat ze niet van de bank af zou vallen. Oh ja, en zij moest er natuurlijk plezier in blijven houden dus ik moest mijn best doen haar te entertainen!

noeser3

Ik heb overigens bij elke broek hetzelfde shirtje aangedaan, dus het shirtje hierboven zul je nog terug zien komen. Fay zelf vond het shirtje op dit moment ook het leukste, vooral de beer die erop staat! En zeg nu zelf, een shirt met beer en een broek met vissen, past toch ideaal bij elkaar?! Excuses voor het haar overigens, besefte me pas bij het derde broekje dat het zo slordig zat haha.

noeser2 noeser1

Dit broekje vond ik al helemaal geweldig toen ik hem zag hangen. Ze hebben hem ook in een zelfde kleur als het shirt, maar ik vind een donkerder broekje vaak leuker. Vandaar mijn keus om deze te pakken. Ook weer erg leuk in combinatie met het shirtje al zeg ik het zelf! En kijk die toet van mijn meisje is…. *smelt*

_MG_7926

Haha zo grappig, ze had de schoentjes te pakken van een andere fotosessie die ik nog wil gaan doen. Ze is verzot op schoenen, een echte meid dus. Pas maar op papa… Anyway, dit broekje is echt heel luchtig maar toch ook weer warm genoeg. Ze hebben er ook een omslagtruitje van en een onesie. Geloof ook in de kleur grijs zelfs. Erg fijn stofje in ieder geval. En zie je hoe ook dit broekje perfect past?

_MG_7934 _MG_7931

En dan het vierde broekje oftewel de legging. Hele leuke kleurencombinatie. Vol met beren en bladeren, perfect dus voor in de herfst ook. Het is geen nauwsluitende legging dus zoals ik al zei ook gewoon als broekje te gebruiken. Wellicht alleen minder ideaal in de winter zelf in verband met de kou.

Nu ben ik wel benieuwd naar welk setje jullie eigenlijk het leukste vinden. Laat het me weten in de reacties!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Marion op 2 september 2015 om 06:43

  Geweldige foto’s weer. Ik vind het tweede broekje het leukst. Ligt er misschien ook aan dat de herfst eraan komt, want ze zijn allemaal erg mooi.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 2 september 2015 om 07:05

   Ja speciaal voor jou hoor deze foto’s 😉

 2. Jess op 2 september 2015 om 08:29

  Dat leggingbroekhe is mijn favoriet maar Fay kan ze allemaal prima hebben. nOeser is zo’n leuk merk! Baal dat Jims kleertjes ervan te klein zijn.

 3. Aletha op 2 september 2015 om 08:54

  ik vind outfit 2het leukste!!!
  Fay is ook een mooi modelletje om dit te showen

  Gr

 4. Kelly op 2 september 2015 om 09:57

  Aaaah die laatste foto met die speen… So Cute! Leuke broekjes!

 5. Malou op 2 september 2015 om 10:44

  Ahh wat zijn ze schattig!

 6. Elisabeth op 2 september 2015 om 10:55

  Allemaal heel leuk, maar als ik moest kiezen vond ik de legging t leukst. 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje