De leukste newborn kleertjes voor jongens

newborn-kleertjes-voor-jongens

Ik weet inmiddels al 2 maanden dat we een jongetje verwachten in juni. En aangezien onze eerste kind een meisje is moet ik dus weer helemaal opnieuw gaan ontdekken waar je de leukste newborn kleertjes shopt. Dus schakelde ik een aantal ervaringsdeskundigen in via twitter.

Ik ontving een heleboel namen van merken die ik wel kende maar nooit echt bekeken heb. En namen van merken die ik niet eens kende. Super leuk om te doen, want zo ontdek je ook meteen wat je smaak is. Ik keek specifiek naar de newborn kleertjes voor jongens in maat 50 t/m 68.

Newborn kleertjes on a budget

Je newborn baby groeit doorgaans als kool dus dat schattige pakje in maatje 50 of 56 is al snel te klein. Daarom koop ik zelf het liefst een combinatie van budget kleertjes met heel af en toe nog wat leuke “duurdere” kleertjes erbij. Om af te wisselen en combineren. Gelukkig kan dat ook heel makkelijk want er zijn super veel leuke budget newborn kleertjes te vinden.

Zo heb je bij de Zeeman de Just Born collectie waar je al voor €2,99 een shirtje koopt en voor €4,99 een onesie. Ook bij de Wibra en de Hema vindt je schattige/stoere en betaalbare kleding. Maar heb je ook al eens aan Dirkje gedacht? Dit merk kun je onder andere bij de Jola Mode kopen.

Wat ik ook redelijk budget winkels vind zijn de online winkels van Next en Lindex. Ik heb zelf geen ervaring met de laatst genoemde qua bestellen maar daar gaat vast verandering in komen haha. Bij Next heb ik zowel voor onze dochter als onze babyboy kleertjes besteld. Ook kijk ik graag bij Feetje (super leuke navy collectie met blauw witte streepjes, love it!) en de H&M ofcourse! Maar zelfs de Zara heeft hele leuke newborn kleertjes waarbij je bijvoorbeeld voor een leuk broekje slechts €5,95 betaald.

Newborn kleertjes voor jongens

Maar naast bovengenoemde winkels zijn er nog veel meer leuke merken om kleding te kopen voor je newborn babyboy. Zo heb ik zelf van het merk Z8 al een aantal leuke items gekocht maar ook van Tumble N Dry. Beide in de sale overigens dus geen nieuwe collectie. Maar ook hun nieuwe collecties zijn echt super leuk. Net zoals de nieuwe collectie van Noppies en Prenatal, dat zijn er ook nog twee waarbij ik zeker nog wat kleertjes ga aanschaffen of die op mijn wishlist komen.

Maar er zijn nog zoveel meer leuke merken voor zowel de allerkleinsten als de wat groteren jongens. Zo vertelde Jessica me over Small Rags die ik persoonlijk vanaf maat 62 pas echt leuk vind, de newborn is niet zo mijn ding. Maar ook Beebielove heeft vanaf maat 62 echt hele leuke kleertjes. Lucky no7 is bij mij ook echt een favoriet al heb ik er nog niets van in huis, ik hoop binnenkort wel!

Ook van B*E*S*S werd ik blij verrast. Kleertjes van maat 50 t/m 74 en daar zaten echt een paar prachtige printjes tussen. Zoals een stoer broekje met cactusprint! En Bampidano is een merk die ik nieuw heb ontdekt en waar ik wel wat favorieten bij heb zitten!

Heb jij nog tips als het gaat om newborn kleertjes voor jongens?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 13 februari 2017 om 06:24

  Leuke kleertjes. Ik heb geen tips voor andere new born kleertjes. Toevallig dat ik laatst bij de zeeman was en zag dat ze daar ook een hele leuke collectie hebben.

 2. janske op 13 februari 2017 om 07:42

  Wat je misschien ook wel leuk vindt… Sproet en Sprout en Kidooz (lekker in de sale) ?

  • Nicole op 13 februari 2017 om 10:14

   Oh ja kidooz, daar heb ik ook gewoon al kleertjes van. Stom dat ik die vergeten ben te noemen…

 3. MamaIssues op 13 februari 2017 om 08:43

  Heerlijk new Born kleertjes shoppen!!
  Ik heb destijds voor mijn kleine mannetjes ook veel leuke dingen gekocht bij Primark
  Hebben ze ook hele schattige dingen voor jongetjes
  En ook rompertjes etc..

 4. Volgmama op 13 februari 2017 om 09:21

  Zoveel keus hihi. Wij hadden veel newborn kleertjes van Prenatal. Lekker zacht.

 5. Mirjam op 13 februari 2017 om 10:19

  Leuk om je nu helemaal in de jongenskleertjes te mogen storten!

 6. Essma op 13 februari 2017 om 10:32

  Zegt ‘bornino’ je wat? Je kunt het via babywalz bestellen en ik vond dit echt superkleertjes! Het leek wel of ze met mijn zoontje ‘meegroeiden’. Het is een basic lijn met zachte, lichte kleuren.

 7. Karin op 13 februari 2017 om 16:12

  Via Tuunte heb je ook nog een leuk merk: Spruit. En voor de grotere jongens straks Boris&Bink. (En voor de grotere meiden Saar&Suus. Dat vind ik dan weer heel leuk 😉 )

  • Nicole op 13 februari 2017 om 19:57

   Saar & Suus lijkt me ook leuk maar daar past mijn peutermeisje nog steeds niet in haha. Dus zal ook wel even duren voor onze babyboy in Boris & Bink past. Maar wie weet voor over paar jaar 😉 Spruit ken ik niet, zal ik eens opzoeken..

 8. Els op 13 februari 2017 om 19:57

  Super stoere kleertjes :-).

 9. Patricia op 14 februari 2017 om 00:15

  Stoere, maffe rompertjes via Ali. Wel even goed de reciews lezen.

 10. jodi - liefthuis op 14 februari 2017 om 19:50

  Sweet petite en Noppies inderdaad.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje