De leukste newborn kleertjes voor jongens

Ik weet inmiddels al 2 maanden dat we een jongetje verwachten in juni. En aangezien onze eerste kind een meisje is moet ik dus weer helemaal opnieuw gaan ontdekken waar je de leukste newborn kleertjes shopt. Dus schakelde ik een aantal ervaringsdeskundigen in via twitter.

Ik ontving een heleboel namen van merken die ik wel kende maar nooit echt bekeken heb. En namen van merken die ik niet eens kende. Super leuk om te doen, want zo ontdek je ook meteen wat je smaak is. Ik keek specifiek naar de newborn kleertjes voor jongens in maat 50 t/m 68.

Newborn kleertjes on a budget

Je newborn baby groeit doorgaans als kool dus dat schattige pakje in maatje 50 of 56 is al snel te klein. Daarom koop ik zelf het liefst een combinatie van budget kleertjes met heel af en toe nog wat leuke “duurdere” kleertjes erbij. Om af te wisselen en combineren. Gelukkig kan dat ook heel makkelijk want er zijn super veel leuke budget newborn kleertjes te vinden.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zo heb je bij de Zeeman de Just Born collectie waar je al voor €2,99 een shirtje koopt en voor €4,99 een onesie. Ook bij de Wibra en de Hema vindt je schattige/stoere en betaalbare kleding. Maar heb je ook al eens aan Dirkje gedacht? Dit merk kun je onder andere bij de Jola Mode kopen.

Wat ik ook redelijk budget winkels vind zijn de online winkels van Next en Lindex. Ik heb zelf geen ervaring met de laatst genoemde qua bestellen maar daar gaat vast verandering in komen haha. Bij Next heb ik zowel voor onze dochter als onze babyboy kleertjes besteld. Ook kijk ik graag bij Feetje (super leuke navy collectie met blauw witte streepjes, love it!) en de H&M ofcourse! Maar zelfs de Zara heeft hele leuke newborn kleertjes waarbij je bijvoorbeeld voor een leuk broekje slechts €5,95 betaald.

Newborn kleertjes voor jongens

Maar naast bovengenoemde winkels zijn er nog veel meer leuke merken om kleding te kopen voor je newborn babyboy. Zo heb ik zelf van het merk Z8 al een aantal leuke items gekocht maar ook van Tumble N Dry. Beide in de sale overigens dus geen nieuwe collectie. Maar ook hun nieuwe collecties zijn echt super leuk. Net zoals de nieuwe collectie van Noppies en Prenatal, dat zijn er ook nog twee waarbij ik zeker nog wat kleertjes ga aanschaffen of die op mijn wishlist komen.

Maar er zijn nog zoveel meer leuke merken voor zowel de allerkleinsten als de wat groteren jongens. Zo vertelde Jessica me over Small Rags die ik persoonlijk vanaf maat 62 pas echt leuk vind, de newborn is niet zo mijn ding. Maar ook Beebielove heeft vanaf maat 62 echt hele leuke kleertjes. Lucky no7 is bij mij ook echt een favoriet al heb ik er nog niets van in huis, ik hoop binnenkort wel!

Ook van B*E*S*S werd ik blij verrast. Kleertjes van maat 50 t/m 74 en daar zaten echt een paar prachtige printjes tussen. Zoals een stoer broekje met cactusprint! En Bampidano is een merk die ik nieuw heb ontdekt en waar ik wel wat favorieten bij heb zitten!

Heb jij nog tips als het gaat om newborn kleertjes voor jongens?

12 reacties op “De leukste newborn kleertjes voor jongens

Reageren is niet mogelijk.