De leukste luiertassen

Tijdens mijn eerste zwangerschap was ik totaal niet bezig met luiertassen. We kregen er eentje bij onze kinderwagen en dat vond ik wel prima. Totdat ik daarna veel mooiere en leukere voorbij zag komen. Tsjah en op zulke momenten blijf je een vrouw.. en vrouwen houden van tassen! Helaas is mijn man geen vrouw, of ja op zulke momenten vind ik dat jammer. Want hij snapte niet waarom ik een andere tas zou willen als we toch een goede hadden. Stiekem had hij wel gelijk, maar dat zei ik natuurlijk niet. 

Toch kocht ik zelf geen nieuwe luiertas. Al vond ik de luiertas die bij de kinderwagen zat helemaal niet handig. Er zat bijvoorbeeld geen rits in en dat vind ik toch wel prettig bij een tas. Gelukkig mocht ik toentertijd voor mijn blog een luiertas uitzoeken en koos ik voor een mooie zwarte canvas tas van Little Company. Ik koos deze variant omdat ik hem ook gewoon als schoudertas kon blijven gebruiken. Inmiddels is deze echter ook aan vervanging toe (lees het konijn heeft de hengsels opgegeten en er zitten gaten in) dus ben ik op zoek gegaan naar andere tassen!

luiertas

De leukste luiertassen

Eigenlijk kun je elke grote tas wel als luiertas gebruiken. Toch ben ik specifiek op zoek gegaan naar luiertassen omdat deze vaak toch allerlei handigheden bevatten zoals geïsoleerde flessenhouders en aparte vakjes voor luiers, etc.

Ik ontdekte sowieso al heel snel bij de Hema een leuke luiertas die je ook gewoon kunt gebruiken na de babytijd. Ze hebben hem in twee kleuren al is hij online nog maar een één kleur te vinden. Bij vele winkels is de zwarte variant ook niet op voorraad maar hij in het dorp bijvoorbeeld wel weer.

 

Wil je toch een meer kleurrijke tas dan kun je natuurlijk ook even een kijkje nemen bij Lief Lifestyle! Zij hebben altijd de meest vrolijke tassen en elk jaar smul ik weer van hun collectie. Het is echter geen tas die je naderhand ook als schoudertas zou gebruiken.. maar ach, je bent maar 1 (of 2 of 3 of..) keer zwanger! De variant die je hieronder ziet is de nieuwste, maar kijk ook eens even in hun oude collecties want daar zitten ook pareltjes bij.

Echter gaat mijn voorkeur uit naar een luiertas van Baninni. Deze staat daarom ook op mijn verjaardagswensen lijst en krijg ik als het goed is van mijn ouders. Ik vind het een ontzettend mooie tas, al zit er volgens mij ook hier geen rits in maar door de gesp sluit hij toch net iets beter. Ik had overigens mijn oog ook op een Cowboysbag laten vallen. Maar deze is iets te prijzig naar mijn mening (en ook geen echte luiertas natuurlijk).

Ik heb overigens ook hele leuke luiertassen gezien van het merk Kidzroom en Miss Lulu! Dus mocht er hierboven geen luiertas naar jouw smaak bij zitten dan zit daar vast wel iets tussen!

Welke luiertas heb jij (gebruikt)?

De luiertas in de uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

14 reacties op “De leukste luiertassen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *