De leukste kids hits zomer 2016 + winactie

Mijn kleine meid is, zoals veel kinderen, helemaal weg van muziek en eigenlijk maakt het haar vaak niet eens uit wat erop staat. Oké ik geef toe, in de auto vraagt ze regelmatig om een bepaalde cd maar muziek over het algemeen kan ze heel goed waarderen. Ik zie, vooral thuis aangezien ik in de auto niet goed naar haar kan kijken, haar altijd dansen en bewegen op muziek en tegenwoordig probeert ze dan ook mee te zingen. Dus toen ik een cd mocht reviewen genaamd ‘de leukste kids hits zomer 2016’ zei ik natuurlijk direct JA!

Voor oudere kinderen?

Op de cd staan onder andere nummers van Armin van Buuren, Gers Pardoel en Kinderen voor Kinderen. Je zou dus denken dat dit echt een cd is voor de oudere kids. Maar dat hoeft helemaal niet. Wie zegt dat je alleen maar ‘in de maneschijn’ en ‘berenbotje ging uit varen’ kunt draaien voor een peuter? Mijn dochter is helemaal weg van de nummers van Nick & Simon en die staan er ook op. En als ze het nummer Altijd Samen van Keet & Koen hoort dan zwaait ze haar armen in de lucht. En je raadt het al.. ook dit nummer staat op één van de cd’s. Want het zijn er namelijk twee.

Wat ik zelf zo fijn vind is dat de muziek ook leuk is voor ons. Want geloof me, wanneer je met een peuter in de auto zit en je hebt al tien keer de cd van de Sprookjesboom gehoord (wel een aanrader overigens) dan wil je wel eens wat anders. Bij deze cd’s heb je dus voor beide wat leuks. Muziek speciaal geselecteerd voor kinderen en papa en mama swingen er ook op los *wink*!

Ik geef in totaal 4x de leukste kids hits zomer 2016 weg!

Naast mijn eigen review dubbel-cd, ontving ik ook nog vier andere exemplaren om weg te geven. Ik geef er twee weg via mijn blog en zal in de loop van deze week ook nog een winactie op mijn Facebookpagina zetten om daar nogmaals twee weg te geven. Doe je dus met beide winacties mee dan maak je dubbel zoveel kans op één van deze leuke cd’s!

leukste kids hits zomer 2016

Wil jij kans maken op deze leuke dubbel-cd van de leukste kids hits?
Lees dan goed wat je moet doen:

Laat een reactie achter onder deze blog met daarop het lievelingsliedje van je kind. Dat hoeft niet perse van deze cd’s te zijn, mag ook iets heel anders zijn! Wat niet verplicht is, maar wel erg gewaardeerd wordt, is het reageren en liken op Facebook.

Houd jouw kind van muziek?

28 reacties op “De leukste kids hits zomer 2016 + winactie

 • Op dit moment vinden ze Kuikentje Piep heel leuk oftewel grappig, maar ze zijn ook dol op Justin Bieber met Sorry

 • Hier vinden ze het Vliegerlied heel leuk! Verder hebben wij eigenlijk alleen maar van die kinderlijke cd’s voor de jongens, dus ik zou heel graag zo’n cd met leuke muziek voor allemaal winnen!

 • Mijn dochter vind op dit moment het liedje van Justin Timberlake super leuk, omdat het zo vrolijk is!

 • Het wisselt sterk, maar op dit moment de Hupsakee van Kinderen voor Kinderen, zowiezo zijn ze de laatste tijd erg van de KvK liedjes. Het Vliegerlied met dansje is ook erg leuk en de jongste danst die veel op het kdv.

 • Verine Hofstra zegt:

  Mijn dochter houdt heel veel van Kinderen voor Kinderen en Junior Songfestival. Maar favoriet is toch wel Me & My Selfie van Mylene en Rosanne 🙂

 • Ik doe graag mee voor de kids uit de klas! Wij dansen nu vaak op de liedjes van de minidisco.

 • Wat leuk! Ik heb nog geen kinderen maar ‘mijn’ BSO kids draaien het liefst de cd van K3.. helemaal gek op dansen en zingen!

 • Linda Smeets zegt:

  Wat enorm leuk! Onze dochter houdt enorm van muziek en dansen. Ze danst dan ookbgraag op de muziek van de Barbie films.
  Haar lievelingsliedje is “Roodborstje tikt tegen het raam…”.

 • HUPSAKEE en alle nummers van k3 zijn favoriet bij dochter elise van 5 omdat ze ook op die liedjes danst met ballet.

 • Old MacDonald , en dat terwijl hij echt nog helemaal niks geen Engels praat. Hij zingt de hele dag en zet altijd de radio aan als we buiten zijn.

 • HIer is K3 erg favoriet…dus 10.000 luchtballonnen ken ik nu wel weer, zou leuk zijn om weer wat anders te horen!

 • Lievelingsliedje van mijn dochtertje is al vanaf haar geboorte: Klein klein kleutertje…. zodra ik deze zing, houdt ze op met wat ze doet en gaat ze zitten luisteren

 • Anneliese de Waal zegt:

  Mijn zoontje houd erg van de muziek van
  Doe Maar, heb ik vaak op staan , hij houd erg van muziek.
  Ik doe graag voor hem mee ! 🙂

 • Mijn kids worden helemaal blij van muziek. Favoriet zijn op dit moment Leef en I-nee-je-luf ( I need your love ?)

 • Bianca Fenna zegt:

  Oooh wat een fantastisch actie, mijn dochters zingen uitgebruid mee heel veel liedjes, maar op Justin Timberlake Cant stop the feeling gaan ze helemaal los!! En daarbij vind ik het ook een TOP nummer. Deze CD beginnen zou enorm veel zing en dans plezier geven in huis en tuin

 • Super leuk, zodat ik lekker kan swingen met de kids 🙂 binnenkort een kinderfeestje thuis, dus dan kunnen we flink uitpakken onder genot van lekkere drankjes en hapjes voor de kids!!

Reageren is niet mogelijk.