De leukste kids hits zomer 2016 + winactie

Mijn kleine meid is, zoals veel kinderen, helemaal weg van muziek en eigenlijk maakt het haar vaak niet eens uit wat erop staat. Oké ik geef toe, in de auto vraagt ze regelmatig om een bepaalde cd maar muziek over het algemeen kan ze heel goed waarderen. Ik zie, vooral thuis aangezien ik in de auto niet goed naar haar kan kijken, haar altijd dansen en bewegen op muziek en tegenwoordig probeert ze dan ook mee te zingen. Dus toen ik een cd mocht reviewen genaamd ‘de leukste kids hits zomer 2016’ zei ik natuurlijk direct JA!

Voor oudere kinderen?

Op de cd staan onder andere nummers van Armin van Buuren, Gers Pardoel en Kinderen voor Kinderen. Je zou dus denken dat dit echt een cd is voor de oudere kids. Maar dat hoeft helemaal niet. Wie zegt dat je alleen maar ‘in de maneschijn’ en ‘berenbotje ging uit varen’ kunt draaien voor een peuter? Mijn dochter is helemaal weg van de nummers van Nick & Simon en die staan er ook op. En als ze het nummer Altijd Samen van Keet & Koen hoort dan zwaait ze haar armen in de lucht. En je raadt het al.. ook dit nummer staat op één van de cd’s. Want het zijn er namelijk twee.

Wat ik zelf zo fijn vind is dat de muziek ook leuk is voor ons. Want geloof me, wanneer je met een peuter in de auto zit en je hebt al tien keer de cd van de Sprookjesboom gehoord (wel een aanrader overigens) dan wil je wel eens wat anders. Bij deze cd’s heb je dus voor beide wat leuks. Muziek speciaal geselecteerd voor kinderen en papa en mama swingen er ook op los *wink*!

Ik geef in totaal 4x de leukste kids hits zomer 2016 weg!

Naast mijn eigen review dubbel-cd, ontving ik ook nog vier andere exemplaren om weg te geven. Ik geef er twee weg via mijn blog en zal in de loop van deze week ook nog een winactie op mijn Facebookpagina zetten om daar nogmaals twee weg te geven. Doe je dus met beide winacties mee dan maak je dubbel zoveel kans op één van deze leuke cd’s!

leukste kids hits zomer 2016

Wil jij kans maken op deze leuke dubbel-cd van de leukste kids hits?
Lees dan goed wat je moet doen:

Laat een reactie achter onder deze blog met daarop het lievelingsliedje van je kind. Dat hoeft niet perse van deze cd’s te zijn, mag ook iets heel anders zijn! Wat niet verplicht is, maar wel erg gewaardeerd wordt, is het reageren en liken op Facebook.

Houd jouw kind van muziek?

28 reacties op “De leukste kids hits zomer 2016 + winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *