De leukste 1 april grappen van 2023

1 april grappen 2023

Het is 1 april 2023, de dag van de grappen. Elk jaar worden er op (en soms dus ook al voor) 1 april allerlei grappen met elkaar uitgehaald. Veel bedrijven springen daar ook op in met hun marketing wat ik altijd erg leuk vind. Je zou namelijk denken dat het allemaal niet zo creatief meer kan zijn na al die jaren, maar toch weten ze altijd wel weer leuke 1 april grappen te bedenken. De afgelopen dagen ben ik er weer een boel tegengekomen én ik heb hulp gehad van een aantal lieve blogvriendinnen.

1 april grappen 2023

De beste 1 april grappen van 2023 zijn die waarbij je gaat twijfelen of het wel een grap is. Aan de ene kant voelt het echt aan als een grap, vooral wanneer een bepaald product bijvoorbeeld op 1 april wordt gelanceerd. Maar aan de andere kant zou het toch ergens ook wel echt kunnen zijn… Laten we beginnen met een overduidelijke 1 april grap!

Oplossing voor gillende ouders – Duinrell

Duinrell heeft de oplossing gevonden voor gillende vaders en moeders in een achtbaan: het nonsans-masker. Vanaf het nieuwe zomerseizoen is dit speciale geluidsmasker verplicht voor alle ouders op Duinrell. Dit nieuwe masker uit Frankrijk zorgt ervoor dat het harde gegil van een vader of moeder wordt omgezet in prettige dierengeluiden. Het nonsans-masker is op 22 maart jl. getest door een testgroep. De eerste reacties zijn zeer positief. Daarom is het masker vanaf a.s. zaterdag (1 april) verplicht voor alle ouders op Duinrell. 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Shotje frikandel speciaal

Op Facebook kwam ik, door een fijne tag van een blogvriendin, nog iets heel erg speciaals tegen. Namelijk een shotje frikandel speciaal. Er zijn op de markt al talloze variaties op de frikandel of frikandel speciaal te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een frikandel broodje, een frikandel pizza, maar ook de frikandel vlaai. Er was echter nog geen drankje te vinden met de frikandel speciaal geur en smaak, maar nu wel!

Olaf Ouwekerk van website Candyfestival heeft de handen ineen geslagen met distilleerderij Onrust Stokers. Samen hebben zij een alcoholvrij shotje verzonnen dat een gat in de markt moet worden onder de liefhebbers van de frikandel speciaal. Wat denk jij… 1 april grap of niet?

Frikandeltompouce

Als we het dan toch over frikandellen hebben… Ik werd op deze frikandeltompouce gewezen door een lezer van mijn blog. En stiekem hoop ik eigenlijk dat het geen grap is, haha! Alhoewel de Vomar helemaal niet hier in de buurt te vinden is. Voor zo’n tompouce rijd ik wel een stukje.

Muzikale update Carnaval Festival – Efteling

En dan eentje die mij heel erg heeft doen twijfelen. De timing is wel heel erg toevallig, maar het klinkt ergens ook wel weer plausibel haha. Toch ga ik er vanuit dat dit een 1 april grap is.

H2O olie

Mijn favoriete olie webshop heeft ook een leuke 1 april grap. Zij verkopen vandaag H2O olie. Ze hebben er echter wel iets leuks aan verbonden. Stop je dit namelijk in je winkelmandje en bestel je er nog andere dingen bij dan krijg je een superleuke verrassing!

Sensual Smyle

Het bedrijf Smyle ken je misschien wel van de tandpasta tabletten. Zij hebben echter iets nieuws gelanceerd in samenwerking met Flirty Toys. Namelijk de Sensual Smyle, een unieke en exclusieve G-spot vibrator. Voor een extra grote Smyle! Dit opzetstuk is van natuurrubber gemaakt en past moeiteloos op de elektrische Smyle tandenborstel. De Sensual Smyle is verkrijgbaar voor €24,99 en is nu alleen “te koop” als pre-order. Wanneer jij nu je email adres invult krijg je 10% korting, hij is verkrijgbaar vanaf 6 april.

Dit riekt natuurlijk naar een 1 april grap, maar ze hebben het wel erg slim en leuk aangepakt!

Drop Pasta – Venco

Dan eentje waarvan ik echt enorm blij ben dat het een 1 april grap is. Want gadver, dat lijkt me dus echt niet lekker haha. Jammer voor iedereen die hoopte dat het echt waar is. Maar nee, Venco maakte echt een grapje.

Draadloze tentharingen van X-CAMPi

Voor alle kampeerders onder ons, dit zou toch echt een uitvinding zijn. Niet meer uren bezig zijn al die scheerlijnen uit de knoop te halen, niet meer tien keer vallen over die ene scheerlijn die je niet gezien had. Maar helaas, ook dit is een 1 april grap!

Douane katten

Vanaf vandaag beleeft de Douane een wereldwijde primeur. In aanvulling op hun huidige team van speurhonden starten ze een pilot met de inzet van speurkatten. Het nieuwe team van ‘Customs Cats’, oftewel douanekatten, is speciaal getraind om hun unieke vaardigheden in te zetten bij de opsporing van verboden goederen en de detectie van verdachte passagiers.

Doorgroeiromper Hema

“Waarom hebben jullie die fijne babykleding niet ook voor volwassenen?“ krijgt de Hema vaak te horen. Daarom introduceren zij: De doorgroeiromper voor volwassenen. Met comfortabele drukknoopjes aan de onder- én zijkant, gemaakt van extra rekbare ribstof. Zodat deze nog jaren lang mee kan groeien. En is het niet in de lengte, dan is het wel in de breedte… 😉

Wil je meer weten? Bezoek dan www.hema.nl/doorgroeiromper

Biggie Bazar

Big Bazar wordt Biggie Bazar! Het hoge woord is eruit! Na lang wikken en wegen hebben zij besloten om vanaf vandaag door te gaan als Biggie Bazar. Nu zul je toch denken, waarom? Ze geloven in de kracht van de toekomst. In hun ogen zijn dat de jongeren. Zij kunnen en gaan het verschil maken. Wat vind jij van deze naamsverandering? Een leuke 1 april grap 2023?

Nieuwe skincarelijn OetCare

Op zoek naar nieuwe skincare? Zoals een brownie gezichtsmasker, aardbeien kwarktaart lipbalsem of botercrème dagcrème? Dan zit je bij Dr Oetker helemaal goed! Ik vind deze 1 april grap naar meer smaken…

Nieuw in de Lego botanische collectie

Voor de liefhebbers van LEGO, er is een nieuwe toevoeging aan de botanische collectie. Potgrond!

Electro World – besparen op de energierekening

Nieuw! Bespaar op je energierekening met de wasmachine die geen water verbruikt 💧 Wees snel en bestel!

XXXL beker van Blond Amsterdam

Voor iedereen die nooit aan de 2 liter vocht per dag komen… Het zal toch geen 1 april grap zijn?

Nieuw bij MamaLoes!

Ook zo vaak last van lastige kids? Goed nieuws! Vanaf vandaag hebben wij ‘Plak-je-kind-achter-het-behang-plaksel’ in ons assortiment! Verkrijgbaar in 10, 20, of zelfs 50 liter – voor de echte doerakken.

Meer informatie of bestellen: https://bit.ly/behangplaksel

SportTaxi van SportCity

Voor alle sporters met een abonnement die nooit gaan is er nu de SportTaxi van SportCity. Ze halen je thuis op en brengen je naar de club. Het enige wat je hoeft te doen is je sportspullen meenemen. Je wordt ook weer thuis gebracht. Wie heeft deze service echt nodig en baalt dat het een 1 april grap is?

Zodra ik meer 1 april grappen tegenkom zal ik dit artikel aanvullen! Mocht jij nog iets tegenkomen online stuur dit dan naar me door of tag me op social media…