Leuke uitjes met kinderen

Hier vind je de leukste uitjes met kinderen in Nederland: dagjes uit, kinderactiviteiten en leuke dingen om te doen met het gezin. Ook artikelen over vakanties, waaronder kamperen vind je hier terug. Plus leuke tips voor bijvoorbeeld spelletjes op vakantie, vakantiezakgeld en nog veel meer.

Budget uitjes

Leuke uitjes met kinderen

Attractieparken / pretparken

Kamperen met kinderen

Bekijk alle blogs

Budget uitjes

Er zijn in Nederland een heleboel leuke uitjes en dagjes weg met en voor kinderen. Echter is het ook fijn om rekening te houden met de portemonnee. Daarom verzamel ik hier een aantal leuke budget en gratis uitjes voor wie niet veel wil of kan uitgeven. Want een dagje uit met kinderen hoeft helemaal niet veel te kosten. Er zijn overigens nog veel meer budget uitjes en gratis uitjes met kinderen op de blog te vinden, hieronder is slechts een klein overzicht ervan.

Uitjes in Brabant

Omdat wij zelf in Noord Brabant wonen zijn de meeste uitjes die wij maken toch in het Brabantse land. Dus hieronder heb ik speciaal de dagjes weg met kinderen verzameld in Brabant. Voor wie nog op zoek is naar leuke toegankelijke speeltuinen waar ze nog nooit geweest zijn, of wie bijvoorbeeld wil weten welke restaurants kidsproof zijn.

Leuke uitjes met kinderen

Er is in Nederland zoveel te doen met en voor kinderen. De leukste uitjes zijn eigenlijk overal wel te vinden. Echter zie je soms door de bomen het bos niet meer of je hebt gewoon even geen inspiratie. Daarom verzamel ik hier een aantal leuke uitjes met kinderen voor jou om inspiratie op te doen.

Attractieparken / pretparken

Er zijn zowel in Nederland als andere landen een heleboel verschillende pretparken en attractieparken te vinden. Hier een overzicht van een aantal van deze parken met daarin onze ervaringen en tips.

Kamperen met kinderen

Al van jongs af aan ben ik gewend om te kamperen. Vroeger zelf als kind zijnde en nu kamperen wij zelf met onze kinderen. De ene keer met een Bell tent, de andere keer huren we een huisje op een camping en wie weet in de toekomst zelfs met een caravan. Ben je dus op zoek naar tips voor een lange autoreis, welke spullen je wel of niet meeneemt op vakantie en nog veel meer? Deze vind je hier.