Leuke decoratie voor de Sinterklaas tijd

Nog even en de gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan. Ik kijk altijd erg uit naar deze feestelijke maanden. En ja ik zeg maanden, want wat mij betreft begint dit al in november. Op 17 november komt Sinterklaas samen met zijn Pieten weer in Nederland en ik heb er zin in. Stiekem heb ik al een aantal dingen Sinterklaas decoratie klaarliggen waarmee ik ons huis kan versieren. En ik heb al een aantal Sint cadeaus in huis.

Leuke decoratie voor in huis

Onlangs kwam ik in contact met Bianca van BBkidsshop. Zij heeft een hele leuke webshop inclusief atelier waar ze handgemaakte producten maakt. In haar webshop kun je een heleboel leuke cadeaus en producten vinden voor baby’s en kinderen. En dus ook hele leuke Sinterklaas decoratie. Denk maar eens aan een toffe lightbox met stickers, een pepernotenpot en jutezakjes met naam.

Sint lightbox bbkidsshop

Daarnaast hebben ze ook houten huisjes. En deze heb ik dan ook van haar gekregen ter review. Bianca maakt deze houten huisjes zelf in haar atelier. Je kunt ze per stuk kopen, maar er loopt nu ook een voordelige actie. Wanneer je de twee grote en het kleine huisje als set koopt dan krijg je het kleine huisje cadeau. Drie voor de prijs van twee zeg maar. Super tof toch? Want zeg nou zelf.. één zo’n huisje is leuk. Maar drie van die huisjes is nog veel leuker!

Ben je benieuwd naar al haar toffe producten? Neem snel een kijkje op haar website.

Winactie houten huisjes Sinterklaas decoratie

In samenwerking met BBkidsshop, welke is gevestigd in Eindhoven, mag ik ook een setje houten huisjes weggeven. Super tof he! Ik weet zeker dat ze in elk huishouden een mooie aanvulling zijn.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie achter op Facebook of onder deze blog.
  2. Vertel in de reactie voor wie je de huisjes wilt winnen!
  3. Voor extra kans: like BBkidsshop op Facebook of Instagram

De actie loopt tot en met 3 november 2018. De winnaar is Manon Groenendijk-Drenthe, gefeliciteerd!(klik hier voor de winactie voorwaarden)

22 reacties op “Leuke decoratie voor de Sinterklaas tijd

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *