Leuke decoratie voor de Sinterklaas tijd

Nog even en de gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan. Ik kijk altijd erg uit naar deze feestelijke maanden. En ja ik zeg maanden, want wat mij betreft begint dit al in november. Op 17 november komt Sinterklaas samen met zijn Pieten weer in Nederland en ik heb er zin in. Stiekem heb ik al een aantal dingen Sinterklaas decoratie klaarliggen waarmee ik ons huis kan versieren. En ik heb al een aantal Sint cadeaus in huis.

Leuke decoratie voor in huis

Onlangs kwam ik in contact met Bianca van BBkidsshop. Zij heeft een hele leuke webshop inclusief atelier waar ze handgemaakte producten maakt. In haar webshop kun je een heleboel leuke cadeaus en producten vinden voor baby’s en kinderen. En dus ook hele leuke Sinterklaas decoratie. Denk maar eens aan een toffe lightbox met stickers, een pepernotenpot en jutezakjes met naam.

Sint lightbox bbkidsshop

Bol AlgemeenBol Algemeen

Daarnaast hebben ze ook houten huisjes. En deze heb ik dan ook van haar gekregen ter review. Bianca maakt deze houten huisjes zelf in haar atelier. Je kunt ze per stuk kopen, maar er loopt nu ook een voordelige actie. Wanneer je de twee grote en het kleine huisje als set koopt dan krijg je het kleine huisje cadeau. Drie voor de prijs van twee zeg maar. Super tof toch? Want zeg nou zelf.. één zo’n huisje is leuk. Maar drie van die huisjes is nog veel leuker!

Ben je benieuwd naar al haar toffe producten? Neem snel een kijkje op haar website.

Winactie houten huisjes Sinterklaas decoratie

In samenwerking met BBkidsshop, welke is gevestigd in Eindhoven, mag ik ook een setje houten huisjes weggeven. Super tof he! Ik weet zeker dat ze in elk huishouden een mooie aanvulling zijn.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie achter op Facebook of onder deze blog.
 2. Vertel in de reactie voor wie je de huisjes wilt winnen!
 3. Voor extra kans: like BBkidsshop op Facebook of Instagram

De actie loopt tot en met 3 november 2018. De winnaar is Manon Groenendijk-Drenthe, gefeliciteerd!(klik hier voor de winactie voorwaarden)

22 reacties op “Leuke decoratie voor de Sinterklaas tijd

 • elisabeth maria martina zegt:

  wat een origneel cadeau voor mijn kleindochter
  verras haar maar met dit mooie exemplaar

 • Deze huisjes zijn echt heel leuk. Ik maak heel graag kans voor mijn zoontje. Deze zal hij zeker te weten vol trots op de vensterbank zetten. En ideaal om zo af te tellen. Want die vraag zal net als voorgaande jaren heel vaak worden gesteld.

 • Ja die zijn leuk. Ik wil ze winnen voor in ons nieuw ingerichte woonkamer. Lekker met de kids toegeven naar si verklaar. Zo leuk! Ik ben haar gaan volgen op fb en insta

 • Ah leuk zeg! Ik wil deze graag winnen voor ons eigen gezinnetje! Echt sint versiering hebben we nog niet!

 • Oh die huisjes zijn zo leuk! Zou ze heel graag willen winnen voor mijn zoontje, nu vraagt hij telkens hoelang het nog duurt voordat sint komt en of het nog 3 nachtjes slapen is, haha! Ik ben haar ook gaan volgen op insta en fb. Nu duimen 🙂 🙂

 • Yesss super leuk! Ik ben gek op Sinterklaas tijd. De gezelligste tijd van het jaar. Inclusief stuiterende kinderen ????????.
  Vind het leuk om het thuis gezellig te maken in het thema van dat moment. Dus waag graag een kansje.

 • Lynn Mahieu zegt:

  Wat zien die er schattig uit! Zou heel leuk zijn om de sinterklaassfeer meer in huis te brengen. Mijn dochtertje zou die ook tof vinden! 😀

 • Floor Verseveldt zegt:

  Wat zijn ze leuk!! Ik win ze graag voor mijn jongens. Vol verwachting klopt mijn hart ????

 • Awww wat een schattige huisjes! Ik zou ze graag winnen voor mijn dochter. Dit wordt de eerste Pakjesavond die ze best wel bewust meemaakt, dus het lijkt me leuk om samen af te tellen. Dit zou echt leuk staan op haar speeltafeltje <3 Love it!

 • Chantal Obbink zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 4 jaar. Hij kan niet wachten tot sinterklaas komt en vraagt elke dag hoelang t nog duurt. Daarnaast staat het heel gezellig en tovert het ons huisje nog meer in gezellige sferen.

 • Wat een gave huisjes! Hier weet ik wel een leuk plekje voor. Het staat niet alleen leuk en gezellig maar het is ook duidelijk voor mijn zoon (en dochtertje) hoe lang hij nog moet wachten. Hij is sinds de Intertoys gids weer helemaal bezig met Sinterklaas en kan niet wachten tot Sinterklaas met de boot aankomt in Nederland.

 • Wat leuk! Onze zoon van 2,5 jaar kijkt al heel lang uit naar Sinterklaas. Het aftelhuisje zou heel leuk zijn voor hem.

 • Sharon de Ridder zegt:

  Wat leuk! Ik win ze graag voor mijn dochters, zo leuk om wat sfeer in huis te brengen!

 • Wat een superleuke huisjes! Mijn dochter is vlak voordat dat sint in land komt jarig. Kan ze daarna direct weer opnieuw gaan aftellen :)!

 • Leuk zeg! Als ik win, stop ik ze in december in de zak voor mijn schoonzusje, die vindt ze vast geweldig!

 • Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi,

  Deze geweldige win #ACTIE laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan. De kleinkinderen zullen oma’s huis geweldig vinden!

  Groetjes Claudia!

Reageren is niet mogelijk.