Leuke decoratie voor de Sinterklaas tijd + winactie

Leuke-decoratie-voor-de-Sinterklaas-tijd

Nog even en de gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan. Ik kijk altijd erg uit naar deze feestelijke maanden. En ja ik zeg maanden, want wat mij betreft begint dit al in november. Op 17 november komt Sinterklaas samen met zijn Pieten weer in Nederland en ik heb er zin in. Stiekem heb ik al een aantal dingen Sinterklaas decoratie klaarliggen waarmee ik ons huis kan versieren. En ik heb al een aantal Sint cadeaus in huis.

Leuke decoratie voor in huis

Onlangs kwam ik in contact met Bianca van BBkidsshop. Zij heeft een hele leuke webshop inclusief atelier waar ze handgemaakte producten maakt. In haar webshop kun je een heleboel leuke cadeaus en producten vinden voor baby’s en kinderen. En dus ook hele leuke Sinterklaas decoratie. Denk maar eens aan een toffe lightbox met stickers, een pepernotenpot en jutezakjes met naam.

Sint lightbox bbkidsshop

Daarnaast hebben ze ook houten huisjes. En deze heb ik dan ook van haar gekregen ter review. Bianca maakt deze houten huisjes zelf in haar atelier. Je kunt ze per stuk kopen, maar er loopt nu ook een voordelige actie. Wanneer je de twee grote en het kleine huisje als set koopt dan krijg je het kleine huisje cadeau. Drie voor de prijs van twee zeg maar. Super tof toch? Want zeg nou zelf.. één zo’n huisje is leuk. Maar drie van die huisjes is nog veel leuker!

Ben je benieuwd naar al haar toffe producten? Neem snel een kijkje op haar website.

Winactie houten huisjes Sinterklaas decoratie

In samenwerking met BBkidsshop, welke is gevestigd in Eindhoven, mag ik ook een setje houten huisjes weggeven. Super tof he! Ik weet zeker dat ze in elk huishouden een mooie aanvulling zijn.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie achter op Facebook of onder deze blog.
 2. Vertel in de reactie voor wie je de huisjes wilt winnen!
 3. Voor extra kans: like BBkidsshop op Facebook of Instagram

De actie loopt tot en met 3 november 2018. De winnaar is Manon Groenendijk-Drenthe, gefeliciteerd!(klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

21 reacties

 1. elisabeth maria martina op 27 oktober 2018 om 07:43

  wat een origneel cadeau voor mijn kleindochter
  verras haar maar met dit mooie exemplaar

 2. Saskia op 27 oktober 2018 om 07:49

  Deze huisjes zijn echt heel leuk. Ik maak heel graag kans voor mijn zoontje. Deze zal hij zeker te weten vol trots op de vensterbank zetten. En ideaal om zo af te tellen. Want die vraag zal net als voorgaande jaren heel vaak worden gesteld.

 3. Marjo op 27 oktober 2018 om 07:51

  Ja die zijn leuk. Ik wil ze winnen voor in ons nieuw ingerichte woonkamer. Lekker met de kids toegeven naar si verklaar. Zo leuk! Ik ben haar gaan volgen op fb en insta

 4. Linds Ro op 27 oktober 2018 om 07:51

  Ah leuk zeg! Ik wil deze graag winnen voor ons eigen gezinnetje! Echt sint versiering hebben we nog niet!

 5. Romy op 27 oktober 2018 om 08:23

  Oh die huisjes zijn zo leuk! Zou ze heel graag willen winnen voor mijn zoontje, nu vraagt hij telkens hoelang het nog duurt voordat sint komt en of het nog 3 nachtjes slapen is, haha! Ik ben haar ook gaan volgen op insta en fb. Nu duimen 🙂 🙂

 6. Sonja op 27 oktober 2018 om 08:24

  Yesss super leuk! Ik ben gek op Sinterklaas tijd. De gezelligste tijd van het jaar. Inclusief stuiterende kinderen ????????.
  Vind het leuk om het thuis gezellig te maken in het thema van dat moment. Dus waag graag een kansje.

 7. Linda Raaijmakers op 27 oktober 2018 om 10:18

  Heel graag voor onze tweeling Lucas en Eva die 5 december jarig zijn. Ik heb de Facebook en Instagram geliked (@lindaenbjorn)

 8. Susanne op 27 oktober 2018 om 10:20

  Super leuk zeg! Zou hier heel leuk staan op de seizoenstafel voor mijn 4 kids!

 9. Lynn Mahieu op 27 oktober 2018 om 11:18

  Wat zien die er schattig uit! Zou heel leuk zijn om de sinterklaassfeer meer in huis te brengen. Mijn dochtertje zou die ook tof vinden! 😀

 10. Floor Verseveldt op 27 oktober 2018 om 11:28

  Wat zijn ze leuk!! Ik win ze graag voor mijn jongens. Vol verwachting klopt mijn hart ????

 11. Yvette op 27 oktober 2018 om 20:14

  Awww wat een schattige huisjes! Ik zou ze graag winnen voor mijn dochter. Dit wordt de eerste Pakjesavond die ze best wel bewust meemaakt, dus het lijkt me leuk om samen af te tellen. Dit zou echt leuk staan op haar speeltafeltje <3 Love it!

 12. Chantal Obbink op 27 oktober 2018 om 22:11

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 4 jaar. Hij kan niet wachten tot sinterklaas komt en vraagt elke dag hoelang t nog duurt. Daarnaast staat het heel gezellig en tovert het ons huisje nog meer in gezellige sferen.

 13. Marian B op 28 oktober 2018 om 10:43

  Wat een gave huisjes! Hier weet ik wel een leuk plekje voor. Het staat niet alleen leuk en gezellig maar het is ook duidelijk voor mijn zoon (en dochtertje) hoe lang hij nog moet wachten. Hij is sinds de Intertoys gids weer helemaal bezig met Sinterklaas en kan niet wachten tot Sinterklaas met de boot aankomt in Nederland.

 14. Tamara op 30 oktober 2018 om 10:13

  Wat leuk! Onze zoon van 2,5 jaar kijkt al heel lang uit naar Sinterklaas. Het aftelhuisje zou heel leuk zijn voor hem.

 15. Sharon de Ridder op 30 oktober 2018 om 17:11

  Wat leuk! Ik win ze graag voor mijn dochters, zo leuk om wat sfeer in huis te brengen!

 16. Svb op 30 oktober 2018 om 17:14

  Ik wil graag winnen voor bij ons thuis. Erg leuk voor de kids en uiteraard wanneer we sint vieren

 17. Tamara op 30 oktober 2018 om 20:50

  Wat een superleuke huisjes! Mijn dochter is vlak voordat dat sint in land komt jarig. Kan ze daarna direct weer opnieuw gaan aftellen :)!

 18. G.T. op 30 oktober 2018 om 21:24

  Leuk zeg! Als ik win, stop ik ze in december in de zak voor mijn schoonzusje, die vindt ze vast geweldig!

 19. Marieke op 30 oktober 2018 om 22:07

  Jaa leuk ik doe mee, leuk om samen met de Kids de huiskamer in sinterklaas sfeer brengen.

 20. Jolijn op 1 november 2018 om 17:40

  Leuke actie, ik maak graag kans om mijn moeder te verrassen.
  Ik like ook de facebookpagina!

 21. Claudia Diependaal op 4 november 2018 om 11:28

  Hoi hoi,

  Deze geweldige win #ACTIE laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan. De kleinkinderen zullen oma’s huis geweldig vinden!

  Groetjes Claudia!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje