Letters in mijn bullet journal – Crea Cross

In februari kon je mijn allereerste bijdrage aan het Crea Cross project zien langskomen. Crea Cross is bedacht door Ilse van Kreanimo en is een challenge van een jaar lang waarbij je elke week op verschillende blogs allerlei creatieve uitspattingen voorbij kunt zien komen met telkens een ander thema. De vorige keer was het thema ‘verkleden‘ en vond ik mezelf weinig creatief met de gemaakte foto’s. Dit keer is het thema echter ‘letters’. 

Bullet journal

Sinds kort ben ik de trotse eigenaresse van een Bullet Journal. Ik had er al wel eens van gehoord maar heb me er pas echt in verdiept sinds ik bij My Lovely Notebook werk. Even in het kort wat het inhoud voor degene die het nog niet kennen:

De Bullet Journal wordt ook wel het analoge systeem van het digitale tijdperk genoemd. Het is een systeem waarbij je al jouw afspraken, taken, plannen, to do lijstjes, etc bij elkaar verzamelt in één notitieboek. En het mooie ervan is: er zijn geen regels! Je kunt jouw Bullet Journal helemaal indelen zoals je zelf wilt.

Wil je meer lezen over Bullet Journaling, volg dan de link! Zelf heb ik in ieder geval een Nuuna notitieboek die ik gebruik en omdat ik hem ook wat op wil leuken ben ik dus aan de slag gegaan met letters en hand lettering.

Letters en hand lettering

Ik heb een verschrikkelijk handschrift en ben eigenlijk dus ook a-creatief. Maar ik wil het leren. Want ik vind het altijd zo mooi om bepaalde handschriften te zien of bepaalde quotes met verschillende fonts. Daarom kocht ik ook het werkboek hand lettering doe je zo. Ik hoop dat ik hiermee mijn handschrift en creativiteit verbeter.

De voorbeelden hierboven vind ik echt geweldig en ik hoop dat ik door veel te oefenen straks ook dit soort creaties kan maken. Tot nu toe blijft het namelijk bij letters zoals de april hieronder en doe ik pogingen om gave letters te maken zoals het woord babystuff. Hier ben ik echter mega lang mee bezig haha en dan is het nog niet helemaal naar mijn zin. Maar zoals voor veel dingen geldt.. oefenen oefenen oefenen!

 

Over een tijdje hoop ik dus heel wat mooiere creaties te kunnen laten zien. Maar voor nu houden we het dus even hierbij

[inlinkz_linkup id=707805 mode=1]

6 reacties op “Letters in mijn bullet journal – Crea Cross

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *