Letters in mijn bullet journal – Crea Cross

IMG_2905

In februari kon je mijn allereerste bijdrage aan het Crea Cross project zien langskomen. Crea Cross is bedacht door Ilse van Kreanimo en is een challenge van een jaar lang waarbij je elke week op verschillende blogs allerlei creatieve uitspattingen voorbij kunt zien komen met telkens een ander thema. De vorige keer was het thema ‘verkleden‘ en vond ik mezelf weinig creatief met de gemaakte foto’s. Dit keer is het thema echter ‘letters’. 

Bullet journal

Sinds kort ben ik de trotse eigenaresse van een Bullet Journal. Ik had er al wel eens van gehoord maar heb me er pas echt in verdiept sinds ik bij My Lovely Notebook werk. Even in het kort wat het inhoud voor degene die het nog niet kennen:

De Bullet Journal wordt ook wel het analoge systeem van het digitale tijdperk genoemd. Het is een systeem waarbij je al jouw afspraken, taken, plannen, to do lijstjes, etc bij elkaar verzamelt in één notitieboek. En het mooie ervan is: er zijn geen regels! Je kunt jouw Bullet Journal helemaal indelen zoals je zelf wilt.

Wil je meer lezen over Bullet Journaling, volg dan de link! Zelf heb ik in ieder geval een Nuuna notitieboek die ik gebruik en omdat ik hem ook wat op wil leuken ben ik dus aan de slag gegaan met letters en hand lettering.

Letters en hand lettering

Ik heb een verschrikkelijk handschrift en ben eigenlijk dus ook a-creatief. Maar ik wil het leren. Want ik vind het altijd zo mooi om bepaalde handschriften te zien of bepaalde quotes met verschillende fonts. Daarom kocht ik ook het werkboek hand lettering doe je zo. Ik hoop dat ik hiermee mijn handschrift en creativiteit verbeter.

De voorbeelden hierboven vind ik echt geweldig en ik hoop dat ik door veel te oefenen straks ook dit soort creaties kan maken. Tot nu toe blijft het namelijk bij letters zoals de april hieronder en doe ik pogingen om gave letters te maken zoals het woord babystuff. Hier ben ik echter mega lang mee bezig haha en dan is het nog niet helemaal naar mijn zin. Maar zoals voor veel dingen geldt.. oefenen oefenen oefenen!

 

Over een tijdje hoop ik dus heel wat mooiere creaties te kunnen laten zien. Maar voor nu houden we het dus even hierbij

[inlinkz_linkup id=707805 mode=1]

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Jacqueline op 6 april 2017 om 14:13

  Ik heb het geprobeerd, maar heb er echt het geduld niet voor om uitgebreid op die letters te oefenen. Niks voor mij dus! 😉

 2. Ilse van Kreanimo op 6 april 2017 om 16:41

  Whaaaa, nog een bullet journal.
  Ik vind dat zo knap, maar ik ben echt geen lijstjes mens.
  Dus ik denk dat ik het snel zou opgeven om hem in te vullen.

  Bedankt om mee te co-hosten, Nicole!

 3. Marieke op 6 april 2017 om 20:26

  Zo knap als je dat kan. Ik hoop het ook ooit te kunnen, maar eerst ook oefenen, alleen daar heb ik nog even geen fut voor. En nog zoveel andere dingen die ik graag wil doen, veel te druk in mijn hoofd nu.

 4. marije op 7 april 2017 om 07:46

  Super tof dat je een bullet journal bij houdt. Benieuwd of het je gaat bevallen.

 5. maai op 7 april 2017 om 10:32

  Oh dit wil ik nog zo graag doen maar ben stiekem bang dat ik dan juist weer heel veel tijd kwijt ben met het mooi maken van die bullet journal. In ieder geval heb ik het basisboek handletteren al in huis dus wil binnenkort toch eens aan de slag 🙂

 6. Patricia op 7 april 2017 om 16:39

  Ik heb daar dus ook het geduld niet voor. Al bdn ik wel een lijstjes fan.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje