Lekker weekendje

De afgelopen week was een bewogen week en ik voelde me niet al te happy. Inmiddels ben ik dus al 36 weken zwanger en de baby ligt er al helemaal klaar voor maar is ook zo groot dat ze me nog steeds pest door zowel mijn blaas als mijn maag te bewerken. Niet het meest prettige, maar goed.. We krijgen er iets moois voor terug hoor ik iedereen zeggen dus we gaan gewoon door! De zwangerschap wordt zwaarder met de dag en met alle stress die er nog bij kwam kijken keek ik enorm uit naar het weekend.
Week-36

En het weekend begon op het moment dat mijn lieve mannetje thuis kwam van zijn werk en we een heerlijke frikandel speciaal XXL haalden bij de friettent. Daarna kwamen mijn lieve ouders ons ook nog oppikken voor een toetje bij de Mac, dus geweldig begin van het weekend!! Om 21uur vrijdagavond hadden we ook nog eens de langverwachte zwangerschap fotoshoot. Ook de buikshoot werd gemaakt zoals ik die elk 4 weken laat maken, maar daarna gingen we dus ook nog verder met allerlei leuke dingetjes zoals eendjes, linten, muisjes, een lijst en nog veel meer.. In het begin had ik er eigenlijk geen zin in, het was laat en ik voelde me een walrus, maar uiteindelijk hebben we zoveel lol gehad en de foto’s zijn echt leuk volgens mij! Ben zeer benieuwd naar het resultaat 🙂
IMG_20140221_224629

Op zaterdagochtend moesten we ook nog eens vroeg eruit want ik wilde gaan zwemmen. Ik had echt enorm veel behoefte aan ontspanning en aangezien we zelf geen bad hebben of iemand in de buurt met een bad wilde ik dus gaan zwemmen en de keus viel op De Tongelreep in Eindhoven. Aangezien het zwembad om 10uur opende voor recreatiezwemmen en ik de drukte voor wilde zijn vertrokken we dus al vroeg. Oooooh wat heb ik genoten zeg van het water.. Super om jezelf zo licht als een veertje te voelen.. We hebben meer dan 1.5 uur vertoefd in het water en zijn er daarna uitgegaan. Dat was ook het moment dat het steeds drukker werd dus perfecte timing!
IMG_20140222_100610

Na het zwemmen gingen we nog de stad in want we wilden perse een pakje maat 50 hebben voor in de vluchttas. We hebben namelijk veel kleertjes maar meeste is maat 56 of hoger. We hebben wel 1 jasje in maat 50 en een broekje in maat 50 maar het past sowieso niet bij elkaar. Daarom moesten we gewoon gaan shoppen voor ons meisje.. Erg hé 😉 Bij de H&M hadden we nog niets gekocht dus daarom dat dit de winkel van bestemming werd en daar slaagden we uiteraard ook!

Na de lunch bij KFC namen we alvast het avondeten mee vanuit de wok en reden we nog even langs de schoonouders. Aangezien wij echter schaatsen wilden kijken bleven we daar niet al te lang. Op de terugweg naar huis kregen we een telefoontje van mijn vader of ze onze hond op mochten halen om mee te nemen naar de bossen, tsjah daar gaan we geen nee tegen zeggen! Nadat zij naar de bossen zijn geweest kwamen ze bij ons nog even voor een kop koffie.  Erg leuk om hun honden en onze hond in de tuin te zien spelen samen. Hun kleinste hond, Puk, had zo haar lolletje met het konijn die even heel duidelijk liet weten dat zijn kooi echt van hem was haha!

Om heel eerlijk te zijn heb ik van het schaatsen maar de helft gezien. Alleen de ploegachtervolging van de mannen heb ik gezien, daarna ben ik in slaap gevallen!! We hebben in de avond heerlijk relaxed op de bank gezeten en zijn er redelijk op tijd in gegaan.

Vandaag komen er 2 vrienden op bezoek, zij konden in ons vorige huisje sowieso nooit op visite komen aangezien zij in een rolstoel zitten en je de trap op moest, maar nu kan het wel dus we zijn erg blij dat ze een keer langs kunnen komen! Na hun bezoekje rijden we weer richting Eindhoven omdat we een gezellig familie avondje hebben bij de schoonouders..

Al met al… een lekker weekendje!

7 reacties op “Lekker weekendje

Reageren is niet mogelijk.