Lekker knuffelen met je tablet

IMG_9264

Ondanks dat er zoveel berichten vanuit de media komen over dat tablet gebruik voor kinderen niet goed is hoor je toch ook weer geluiden dat het erg goed kan zijn voor kinderen. Wat je gelooft en hoe je ermee om gaat is ieder voor zich. Ik heb samen met mijn man besloten dat af en toe iets kijken op de tablet goed is voor de ontwikkeling en vooral ook voor onze rust haha! Nu vond ik het wel altijd tricky om mijn dochtertje de tablet te geven. Ja er zit een hoes om, maar hoeveel bescherming die nu geeft weet ik niet. 

IMG_9269

Toen ik het aanbod kreeg om een tablethoes te reviewen speciaal voor kinderen greep ik die kans natuurlijk meteen aan. De Wise-Pet is niet alleen een hoes, het is een knuffel, maatje en entertainer in één. Door zijn komische uiterlijk is het een feest voor je kind om met de tablet te spelen. Hij is overigens niet alleen erg leuk, maar ook handig. Zo zet je hem gemakkelijk neer in kijk-stand door zijn “benen” naar achteren te zetten en je kunt hem zelfs aan je hoofdsteun in de auto hangen zodat hij mee kan op reis. Ideaal!IMG_9268

Wel moet ik zeggen, hij kan zelf ‘staan’ op de manier die je hierboven ziet. Maar met een grijpgrage dreumes lukt dat dus niet. Hij valt telkens om zodra je hem aanraakt en tsjah.. dat doet de kleine meid natuurlijk graag. Er is overigens ook nog een roze uitvoering, dus wanneer je een dochter hebt die echt alleen maar roze wil, kun je nog kiezen ook! Wat deze vrolijke makker nóg leuker maakt is dat er ook een interactieve app bij zit. Met die app kun je spelletjes spelen, een verhaaltje laten voorlezen of je laat hem allerlei grappige dingen zeggen. Voor een kind lijkt de knuffel dan ook tot leven te komen! IMG_9273Ja wij zijn dolblij met onze nieuwste huisgenoot, want nu durven we haar zonder blikken of blozen ‘alleen’ te laten met de tablet. Wil ze ermee aan de wandel, prima.. Laat ze hem per ongeluk vallen, geen paniek want Splash komt toch wel op zijn pootjes terecht.

Win een Wise-Pet!

Wil jij nu ook zo’n ideale tablethoes? Ga dan direct naar mijn Facebookpagina en doe mee met de winactie!

Liever niet afwachten? Dan kun je hem natuurlijk ook gewoon kopen. Op de website van 123BestDeal vind je deze en nog veel meer andere tablethoezen.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Nicole @ Everyday-Life.nl op 16 oktober 2015 om 13:04

  Wat een tof ding!!!

 2. Karen op 16 oktober 2015 om 13:38

  Wat een schattige foto’s en een schattig ding. Ik heb iemand in mijn omgeving die hoesjes voor smart phones e.d. verkoopt die straling zouden tegengaan. Ik vind het zo lastig, dat soort geluiden. Kan me zo voorstellen dat af en toe de tablet niet uitmaakt, maar kinderen die de godganse dag achter de iPad zitten, dat zou ik zelf niet toelaten.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 16 oktober 2015 om 14:08

   Nee ik laat haar ook echt niet veel met de tablet bezig hoor. Soms even als zoethouder als ik moet koken en mijn man is er niet. Of als ik net een belangrijk telefoontje krijg en ze is drammerig.. 😉

 3. Channah op 16 oktober 2015 om 14:42

  Wat een handig ding, vooral zodat je straks niet duizend barsten in de Ipad hebt zitten, haha!

 4. Mama Kip op 16 oktober 2015 om 23:15

  Leuk ding zeg! Dochterlief heeft ‘m gelukkig niet meer nodig omdat ze de Ipad niet (meer) laat vallen, maar anders was dit zeker iets wat ik zou kopen!

 5. Sheila op 17 oktober 2015 om 00:54

  Oh, dat klinkt goed. Mijn zoon is nu 11 maanden en natuurlijk nog niet echt bezig. Al vind hij een spelletje wel reuze interessant op de note.Weet je, of het schadelijk is hangt af van het gebruik. Gewoon met je gezonde verstand laten gebruiken. Ik voeg mijn zoon tweetalig op, dus maak juist dankbaar gebruik van de Engelse apps die ik kan vinden. Want alle speelgoed hier is natuurlijk in het Nederlands.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje