Winactie: Leeuwenwelpen kijken in GaiaZoo

De zomervakantie komt eraan (of is er wellicht al voor jullie) en daarom heb ik een super leuke winactie deze week. Herinner je mijn blog nog over GaiaZoo, dé dierentuin in Limburg? Ik mocht daar samen met mijn gezin vlak voor de meivakantie heen. GaiaZoo is echt een prachtige dierentuin die heel natuurlijk oogt. Je kijkt, terwijl je naar de verschillende dierenverblijven loopt, je ogen alleen al uit wat betreft de mooie natuurlijke aanleg. Je waant je echt in een andere wereld. Ondertussen zijn er in de dierentuin leeuwenwelpen geboren en jij maakt kans om deze welpjes te bekijken! 

Leeuwenwelpen kijken

Op 6 juni zijn er drie welpen geboren in het leeuwenverblijf. De leeuwin Kianga werd voor het allereerst moeder. De drie welpjes doen het hartstikke goed en zijn via de Livecam op de website van GaiaZoo goed te volgen. De camera is in eerste instantie opgehangen zodat de welpen de eerste dagen goed in de gaten gehouden konden worden. Op het moment dat ik deze blog schreef keek ik ook mee met de Livestream en hoe ze in het begin nog lekker aan het rondlopen waren in hun nest, sliepen ze een aantal minuten later heel lief samen vlak voor de camera. Edit: even later waren ze buiten aan het spelen, ook dat kun je op de cam zien.. Hoe schattig!

Schermafbeelding 2016-07-12 om 14.35.40

Bol AlgemeenBol Algemeen

Doorgaans verlaten leeuwenwelpen pas na 8 weken hun veilige geboortenest maar moeder Kianga neemt haar kroost nu al af en toe mee naar het buitenverblijf. De leeuwen kunnen zelf bepalen of ze binnen of buiten willen liggen dus er is helaas nooit iets van te zeggen of je de leeuwen kunt zien. Natuurlijk kun je wel altijd naar de Livestream kijken en mocht je ze daar niet binnen zien, dan is de kans groot dat ze buiten zijn.

Om jullie geheugen nog even op te frissen deel ik hierbij nogmaals de vlog die ik maakte in GaiaZoo en je kunt natuurlijk ook altijd nog de review zelf terug lezen.

Winactie GaiaZoo

Zoals gezegd in de intro kun je deze week kaarten winnen voor GaiZoo. Ik mag 2x vier kaarten weggeven aan mijn lezers! Wat je moet doen en wat je mag doen om kans te maken dat vertel ik je hieronder.

Laat een reactie achter op de blog dat je graag kans maakt om deze mooie prijs te winnen.

Meer ga ik je niet verplichten. Want zeg nou zelf, al die regels bij winacties daar wordt niemand blij van.

Natuurlijk vind ik het leuk als je meer reclame maakt voor mijn blog en/of deze winactie. Dus een reactie achterlaten op mijn Facebookpagina waardeer ik zeer. Heb je de vlog bekeken en vind je hem leuk? Dan is een duimpje omhoog en/of een reactie op Youtube natuurlijk ook super. Verder zijn er nog zoveel verschillende manieren om te laten weten hoe blij je bent met mijn blog en deze winactie. Maar zoals eerder al gezegd, niets is verplicht.. Behalve een reactie hier op de blog zodat ik weet dat je meedoet!

Deze winactie loopt van 18 juli 2016 t/m 24 juli 2016 en op maandag 25 juli (de eerste dag van de zomervakantie in het Zuiden van het land) maak ik de gelukkige winnaars bekend via mijn winactie pagina. 

Ben jij al eens naar GaiaZoo geweest?

44 reacties op “Winactie: Leeuwenwelpen kijken in GaiaZoo

 • elisabeth maria martina zegt:

  mijn kleindochters zijn daar nog nooit geweest, die dag wordt vast een groot FEEST
  de vakantie zou niet mooier kunnen beginnen, als oma deze mooie prijs zou mogen winnen

 • Welk kind houd nou niet van de dierentuin? Natuurlijk wil ik proberen de kaartjes te winnen voor mijn twee zoontjes. Gaan ze fantastisch vinden!

 • Het lijkt ons leuk om mee te doen aan deze winactie. We zijn namelijk om de maand bij opa en oma in Maastricht dus een mooie gelegenheid om opa en oma te verrassen met een bezoekje dierentuin met hun kleindochter

 • Mijn jongens zijn gek op de dierentuin, dus wij dingen graag mee voor kaartjes! Wij houden wel van die kleinere dierentuinen en in Gaia zijn wij nog niet geweest!

 • Oeh, we zouden graag gaan. Het is maar een uurtje rijden hier vandaan en we hebben nog helemaal niks gepland voor de vakantie. 6 weken thuis zitten is dan best lang. De kinderen wilden deze zomer ook heel graag naar een dierentuin en ik weet zeker dat ze de welpjes te gek vinden.

 • Marian Zw. zegt:

  Ja superleuk! Inmiddels wonen we al twee jaar niet meer in limburg maar een dagje naar dierentuin Gaia Zoo dat vinden we heel erg leuk!

 • Ik doe graag mee! Zou graag met m’n man en ons zoontje naar de gaia zoo gaan. We zijn er nog nooit geweest, maar het lijkt me erg mooi. Ons zoontje is dol op dierentuinen, en kijkt z’n ogen uit.. (net als wijzelf ?)

 • Elke x lees ik je blogs met veel plezier. Leuk om van een doorsnee nederlander het wel en wee te volgen 🙂 .
  Vind het altijd leuk om te lezen wat mensen meemaken en hoe ze over iets denken, waar ze mee zitten, hoe ze het oplossen.
  Ik ben zelf geen fan van FB, dus heb dit ook niet. Houd niet zo van dat “pronken op fb”. Daarentegen bezoek ik wel veel websites, zo ook die van jou. Daar kwam ik deze te gekke actie tegen. Doe graag mee voor een leuke middag Gaiazoo met mijn gezinnetje. Opa en Oma, die niet in de buurt wonen komen in de grote vakantie een weekendje af en blijven bij ons slapen. Een bezoekje aan Gaiazoo stond al op de planning, wordt dus reuzegezellig, maar zou nog leuker worden met 4 vrijkaarten voor Gaiazoo. En de dag gaan we dan lekker afsluiten met een lekkere bbq

 • Joyce Snelders zegt:

  Wat een leuke winactie. We zijn al in veel dierentuinen geweest, maar nog nooit in gaia zoo.

  Dochtertje is helemaal gek van dieren. Kennismaken met de welpen zou ze fantastisch vinden (net als met alle andere dieren in gaia zoo ;))

 • Ooooh super gaaf!!! Ik woon zelf in Heerlen en zou super graag nog eens naar het GaiaZoo willen gaan.. Het is er zoooo mooi!
  Facebook: An Na

 • Dat zou een goede start zijn van de vakantie:) we zitten er ook nog een vlakbij in de buurt! Beter kan niet;) zoude onze kindjes geweldig vinden!! Doe super graag mee met deze gave actie;)

 • Sonja Hubregtse zegt:

  Met mijn man en 2 kids zou ik graag in de dierentuin genieten, dus daarom laat ik deze kans niet schieten. Heerlijk wandelen tussen de dieren, langs giraffen, zebra’s en apen die met touwen zwieren. Dan langs de olifant, die z’n rug staat de schuren aan de wand. Bij de leeuwen die staan te grommen, of de pinguins die net hebben gezwommen. In Gaia Zoo zijn we nooit geweest, het lijkt me voor dier en mens een feest. Ik zou deze kaartjes dan ook graag winnen, dan kan het dier-plezier gaan beginnen…

 • Wat cool! Ik doe graag mee voor dochterlief en papa! Kunnen ze samen met oma en oom uit Maastricht naar de dierentuin voordat de baby er is. Ze zijn dol op dieren en nog niet naar deze dierentuin geweest. Ik ga heel hard duimen ?

 • Wat een geweldige winactie! Ik woon er maar een half uurtje vandaan, dus het zou een geweldig leuk uitje voor ons zijn. Ik doe graag mee.

 • Ohhh wauw dat zouden onze kinderen geweldig vinden ?
  Wij gaan helaas niet op vakantie omdat het er dit jaar niet in zit dus dan zou dit geweldig zijn. Ook op 25 juli begint onze vakantie dus een goed begin toch ?
  Ik ga duimen

 • Super leuk! De enige dierentuin in Nederland die ik nog niet gezien heb. Ik ben dol op dierentuinen, overal ter wereld waar ik kom bekijk ik ze. dus doe graag mee

 • Corinne de Graaf zegt:

  Leuk dagje uit voor in de vakantie.We gaan in Augustus een midweekje naar Weert dus dan zijn we in de buurt.

  • Leuk dat je weer mee doet, houd je dit keer wel in de gaten wanneer de winnaars bekend gemaakt worden? Want de vorige keer heb je gewonnen maar niet gereageerd..

 • Gaiazoo heb ik nog nooit bezocht,
  Maar ik ben wel toe aan een dierentuintocht.
  Ik heb zoveel goed gehoord over Gaia Zoo,
  Daar moet en zal ik ook zelf naartoe.
  Graag neem ik mijn nichtjes mee voor een dagje weg,
  En ook mijn moeder heeft geen pech.
  Met z’n vieren een dag op stap,
  En dan eindigen met een heerlijke vette hap.

 • Lijkt mij ontzettend leuk en ik doe graag mee. Het is al even geleden dat we in een dierentuin geweest zijn. Maar mijn hartje gaat er gelijk sneller van kloppen

 • O ja dit is een dierentuin waar ik erg benieuwd naar ben. Mijn zoontje is nog maar een maal in een dierentuin geweest maar hij heeft het er nog steeds over!
  Een reetweet van mij!

 • Dit is een prachtige dierentuin in ook nog eens een schitterende omgeving , super leuk om een kans op te wagen voor ons gezinnetje.

 • Erg leuk! Dit park staat al lange tijd op ons verlanglijstje om te bezoeken!
  Schijnt echt een mooi park te zijn! Ik ben heel benieuwd 😀

 • Zo leuk; nog nooit geweest maar wel positieve verhalen over gehoord. ik zou graag mijn dochter en zoontje hiermee verrassen en ik weet zeker dat ik zelf dan ook een leuke dag heb!

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik zou graag met mijn zoontje Nicky willen gaan, zou hij erg leuk vinden, ik ben er nog nooit geweest.
  Ben erg benieuwd naar deze dierentuin.

 • Yeah dat zou een toffe prijs zijn voor mijn jongens! Dagje dierentuin dat altijd een top uitje!

 • Ah wat schattig die kleintjes met hun prachtige moeder Kianga ?! Wij zouden graag op kraambezoek gaan ?

 • Dat zou heel erg gaaf zijn, als we daar naar toe mogen gaan met ons gezin ?. De kinderen hebben vorige week op de A2 bij Echt, al het grote billboard van Galazoo met een grote foto van de Limburgse welpjes gespot! En natuurlijk kwam de vraag “mogen we naar die baby-leeuwtjes gaan kijken”. Wat dat is natuurlijk superschattig (nu wel nog..), maar die grote Leeuwen zijn natuurlijk ook stoer. We zijn er een paar jaar geleden geweest, en de jeep die bij de leeuwen staat, viel ook erg in de smaak. Verder is het een erg mooie dierentuin, mooi groen, en natuurlijk met Limburgse heuveltjes. Duimen maar dat wij met die 4 vrijkaarten aan de haal gaan ?

 • Lisanne Boem zegt:

  Het lijkt mij echt een prachtige dierentuin. Ik zou hier heel graag in de zomervakantie heen gaan met de kids. Ze zijn dol op dieren en kunnen er uren naar kijken dus dat moet helemaal goedkomen. Het is een dierentuin waar we allemaal nog nooit heen zijn geweest, dus we zouden het heel bijzonder vinden om deze te mogen bewonderen! Ik ga duimen voor dit geweldige dagje uit!

Reageren is niet mogelijk.