Laatste loodjes

images-4

Een paar weken terug maakte ik een to do lijstje met alle dingen die we nog moeten doen voordat ons meisje kan komen.. Ik was van plan om hem hier te delen maar vergat het.. Dus vandaar hierbij alsnog het lijstje, waarbij er sommige dingen al “in motion” gezet zijn!

 • Het invullen van het excel bestandje voor de adressen geboortekaartje!
 • Opvang bekijken.
 • Bart vakantie weken aangeven voor na bevalling
 • Inventariseren wat we hebben aan babyspullen.
 • Een lijst maken van alle babyspullen die we nog niet hebben.
 • De ontbrekende babyspullen kopen of op een verlanglijstje zetten
 • Lamp kopen voor babykamer
 • Babykleren (laten) wassen.
 • Bed verhogen.
 • Het hele huis schoonmaken en opruimen.
 • Rollen beschuit en pakken muisjes kopen
 • Fotoreportage van mijn buik laten maken.
 • Vluchttas maken en klaarzetten in de gang.
 • Bord voor in de tuin regelen
 • Newborn luiers maat 1 en 2 kopen
 • Gordijnen laten vermaken
 • Fatsoenlijke pyjama/kleding kopen voor tijdens de bevalling/na de bevalling!
 • Spulletjes verzamelen voor de fotoshoot

Toch blijf ik het gevoel hebben dat er dingen ontbreken op mijn lijst. Dus als er (newborn) mama’s zijn die nog aanvullingen hebben.. Graag!
images (4)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

18 reacties

 1. Happy Lioness op 15 februari 2014 om 07:38

  Heb je al een lijstje wat je in je vluchttas stopt? Gedacht aan iets te eten voor manlief? Je weet nooit hoe lang de bevalling duurt. Evt ook iets voor jezelf al denk ik niet dat je met eten bezig zult zijn :-). Weet niet of je snel droge lippen hebt? Anders een lippenbalsem niet vergeten.
  En verder zou ik het niet weten. Is voor mij toch al weer even vergeten.

  • Misseagles op 15 februari 2014 om 07:40

   Ja lijst vluchttas heb ik.. lippenbalsem staat er inderdaad op en dextro voor mezelf.. manlief kan naar de kantine lopen in principe maar kan idd kijken of ik er iets in kan stoppen wat houdbaar blijft!

 2. Linda op 15 februari 2014 om 07:43

  Als het gast om de vlychttas, zorgen voor een camera met lege geheugenkaart en volle accu (kan je beste bij en niet in fototoestel bewaren, dan loopt hij leeg). Ik weet niet of de kraamverzorgster al bij je thuis is geweest? En tot slot goed rusten en heerlijk genieten van de laatste weken.

  • Misseagles op 15 februari 2014 om 07:45

   Ja dat doen we zeker al hebben we een geboortefotografe dus eigenlijk zelf de camera niet nodig.. Maar je weet nooit dus vandaar dat die erop staat!

   • Linda op 15 februari 2014 om 07:49

    Dat hebben jullie goed aangepakt, zelf mocht manlief de camera pas pakken nadat het kind er uit was. Omdat de bevalling sneller ging dan verwacht lag de camera (in de vluchttas) nog beneden, dus toen de kraamverzorgster er om vroeg ging hij even weg. Was ik niet zo blij mee…

    • Misseagles op 15 februari 2014 om 07:51

     Oke wel apart dat het pas na de bevalling mocht! Ben je thuis bevallen?

     • Linda op 15 februari 2014 om 07:55

      Dat was mijn wens, zat niet te wachten op ‘kiekeboe’ foto’s. Ben inderdaad twee keer thuisbevallen, helemaal blij mee.     • Misseagles op 15 februari 2014 om 07:57

      Oh zo op die manier.. Nee dat soort foto’s wil ik ook niet maar camera staat wel in aanslag voor 1e foto.. 🙂 3. CrazyGreatLife op 15 februari 2014 om 08:33

  Ik zou inderdaad ook iets te eten in de tas stoppen want je wil niet dat manlief weg gaat waarschijnlijk haha.. enne hoort bij de vluchttas maar denk wel leuk op je lijstje, Eerste pakje uitzoeken wat de baby aankrijgt.

  kijk ook even welke klusjes, qua bijv schoonmaken, je nog gedaan wil hebben voordat de baby er is.

 4. iliveformydreams.com op 15 februari 2014 om 09:46

  Succes met de laatste loodjes en dingen regelen. Spannend!

 5. Jess op 15 februari 2014 om 10:42

  Volgens mij heb ik ooit eens een vergelijkbare lijst gemaakt. Uiteindelijk de helft niet gedaan. Oeps! Misschien zorgen dat de camera opgeladen klaarligt op een vaste plek en dat je je telefoonoplader niet vergeet in je vluchttas. (Dat waren wij dus vergeten hahaha. Niet handig ;-))

 6. mamavanjenthe op 15 februari 2014 om 13:12

  Hihi herkenbaar van toen, die lijstjes maken en dan af gaan. Veel succes met de laatste loodjes meid!

 7. Amarins op 15 februari 2014 om 14:49

  Ik heb geen idee of je nog wat mist haha, maar zoals ik het zie zijn jullie goed voorbereid!

 8. bernieadelaars op 15 februari 2014 om 15:52

  Wat dacht je van telefoonnummer van oma….

  • Misseagles op 15 februari 2014 om 15:53

   Die hoeft niet op de lijst.. die staat al voorgeprogrammeerd!!!

 9. Healthy Mommy op 16 februari 2014 om 06:30

  Herkenbaar lijstje en heel handig… Een aantal dingen moeten wij ook nog. Zoals de pampers, adressen en misschien is een geboorte kaartje écht uitzoeken wel handig. Niet een – ja, die zou het wel eens kunnen zijn – Nee, knoop doorhakken!
  O trouwens, heb je al een ponsplaatje voor het ziekenhuis? Toch lullig als je daar moet bevallen en dat nog moet laten maken. Daar wees mijn gynaecoloog ons op! Fijne tip voor een controlfreak als ik!

 10. Gwen op 18 februari 2014 om 20:54

  Absoluut lippenspul in je vluchttas doen: gek genoeg kreeg ik opeens megadroge lippen. Oh en zoogcompressen, vond ik erg fijn, ook omdat mijn tepels door de bv meteen pijn gingen doen en dit voelde lekkerder in mijn hemdje vond ik. Voedingsbh idem dito, want bv of niet: je gaat stuwing krijgen en niet op dag 1, maar je weet nooit hoe het loopt. En je borsten groeien ook bijna meteen na de bevalling, door de melk, dus kan je normale bh niet fijn meer zitten opeens. En de camera + lader en telefoonladers, maar die zijn hier al genoemd geloof ik. Eerlijk gezegd vind ik het nog een ‘eng’ lange lijst voor de laatste maand hihi, maar ja: ik ben een mega controlfreak, dus had alles met 36 weken klaar haha.

  • Misseagles op 18 februari 2014 om 20:57

   Nou ik draag nu al weken een voedingsbh maat H dus vraag me af hoeveel groter mn borsten gaan worden! Maar weer paar goede tips.. Thanks!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje