Laatste echo

Tsjah, dat was hem dan weer.. Gisteren kreeg ik voor het laatst een echo. De groei- en liggingsecho wel te verstaan. Het was heel apart om te zien want ik moest nu echt heel goed kijken naar het scherm om te begrijpen wat ik nu zag. Gelukkig had ik een lieve echoscopiste die me alle tijd gaf om te zien wat zij aangaf. Ons meisje is natuurlijk erg groot op het moment en hoe je eerst haar volledige lijfje op een scherm kon zien kun je nu alleen nog maar delen zien. Ze vond het trouwens wel een leuk spelletje, want ze bewoog de hele tijd toen het apparaat op mijn buik kwam. Maakte het voor de echo zelf soms wat lastig, maar ik kon nu wel langer van haar genieten.
850419BRKAN_N_ Adelaars-van den Broek_20140211_121625_0009Hier zie je haar hoofdje van vrij dichtbij, bovenaan in het midden is haar neusje met een handje/vingertje erbij. Je ziet 1 oogje en een ooglid en een oortje. Het is lastig uit te leggen en lastig te zien dus ik neem het je niet kwalijk als je niet weet hoe je moet kijken *wink*

De vrouw van Diagnostiek voor U heeft alles bekeken, de niertjes, het hartje, het blaasje, enzovoort en alles zag er gewoon perfect uit. Fijn die bevestiging weer. Ze heeft ook wat opgemeten om te zien hoe ze zit in haar groei en ze loopt zoals verwacht wel voor maar het was moeilijk te zeggen hoeveel. Waarschijnlijk zo tussen de 1 en 1.5 week. Het gewicht zit nu op 2650gram en dat voel ik ook wel haha. De schatting is dat wanneer ons meisje geboren wordt met 40 weken dat ze dan 3600gram zal wegen. Maar ja, dat is volgens mij maar natte vinger werk.

Qua ligging ligt ze eigenlijk al sinds een aantal weken hetzelfde. Bij de controles ligt ze altijd hetzelfde en nu tijdens de echo weer, dus ik vermoed dat ze dit gewoon de fijnste houding vind en dus niet meer zal gaan draaien. Ze ligt nu ook echt voor de opening, is nog niet volledig ingedaald dus ze zit nog niet vast, maar aan mijn voorweeën te merken zal dat ook niet lang meer gaan duren.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Al met al is alles dus goed en is het nu dus alleen nog maar afwachten en aftellen. Alleen beetje jammer dat je niet weet tot wanneer je moet aftellen, maar goed.. Dat overleven we wel!
20140211_142702Hier dan nog even een buikfoto die ook gisteren is gemaakt.. 34 weken en 3 dagen!

18 reacties op “Laatste echo

Reageren is niet mogelijk.