L.O.L. Surprise Biggie Pets review + winactie

L.O.L.-Surprise-Biggie-Pets

Om eerlijk te zijn had ik de hype van de L.O.L. ballen wel van een afstandje meegekregen maar wij hebben er zelf helemaal geen ervaring mee. Totdat er opeens een enorme doos met een L.O.L. Surprise Biggie Pet voor de deur stond. Samen met de kleuter heb ik de doos ‘unboxed’ en dat was maar goed ook want dat gebeurd niet zomaar. Dat maakt het ook wel leuk moet ik zeggen want je ontdekt zo telkens weer nieuwe dingen.

In dit artikel vertel ik over onze Dollmation, want dat is de Biggie Pet die in onze L.O.L. surprise zat. Daarnaast heb je ook nog de Hop Hop, Neon Kitty en M.C. Hammy.

L.O.L. Surprise Biggie Pets review

Wanneer je de doos ontvangt dan zie je daar al een enorm grote (roze in ons geval) bal zitten. Als je goed kijkt dan zie je ook wel welk diertje erin zit. In ons geval dus de Dollmation. Oftewel de dalmatiër. Maar naast de bal kun je de doos ook open maken en daar vind je al een aantal andere attributen. Zo vonden wij onder andere een zonnebril. Deze zonnebril zorgt ervoor dat je de geheime teksten op de papiertjes die erbij zitten kunt lezen. Dit zijn handige aanwijzingen.

L.O.L. Biggie Pets Surprise review dollmation

Wanneer de je bal helemaal uitgepakt en open hebt ontdek je dus jouw Biggie Pet die erin zit. Maar dat is niet alles, want in deze Biggie Pet zitten nog een aantal verrassingen. Zo zitten er onder andere baby’s in en bedeltjes. Deze baby’s laten zich overigens niet direct zien. Nee je gaat ernaar op zoek in hun ‘huisje’ die vol zit met kinetisch zand. Wel handig dus om dit boven een tafel uit te pakken en niet op de bank zoals ik deed… #kleinetip.

Op verschillende manieren te gebruiken

Het grote diertje is verder op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt ermee spelen, gebruiken als een soort rugzak en als een spaarpot. Hier staat hij eigenlijk voor de sier in de speelhoek. Er wordt vooral met de kleine baby’s en alle accessoires gespeeld. En dat snap ik ook wel, want ze zijn zo schattig!

Plus dat zand heeft natuurlijk ook zijn aantrekkingskracht. Al vind ik dit zand toch wel minder fijn dan het kinetische zand wat ik los in de winkel koop. Dit blijft niet echt bij elkaar waardoor er overal wel wat ligt. Oeps… Maar ach, we hebben een stofzuiger en onze dochter heeft er plezier van. En daar gaat hem om.

Waar te koop?

Winactie is gesloten!

  1. Laat in een reactie achter dat je meedoet.
    Bij voorkeur op Facebook, maar als je dat niet hebt graag onder de blog (uiteraard met een geldig e-mailadres).
  2. Like Meisje-Eigenwijsje op Facebook
  3. Tag al je vrienden en vriendinnen die helemaal gek zijn op L.O.L.!

De actie loopt tot en met 30 september 2018. De winnaar is Wendy Van De Reyd (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

  1. elisabeth maria martina op 17 september 2018 om 07:55

    wat een lief gebaar verras mijn kleindochter maar met zo’n schattig exemplaar #duimenmaar

  2. Aniek op 17 september 2018 om 08:07

    Ohh superleuke actie. Onze dochter is net 8 geworden en nog steeds supergrote fan van L.O.L. De andere series heeft ze nooit bijeen kunnen sparen omdat ze altijd te snel waren uitverkocht. Maar deze biggie-pets zou ze supergraag willen winnen!

  3. Wendy Van De Reyd op 17 september 2018 om 08:10

    Wauw mega toffe actie van jullie, ik waag graag deze kans voor mijn dochtertje Sharona die dol is op de LOL popjes en diertjes , en zeker een grote glimlach zou krijgen als mama’s naam hier verschijnt

  4. Sonja rietjens op 17 september 2018 om 09:00

    Geweldige actie van jullie , en natuurlijk duim en hoop ik stiekem dat het mijn klein dochtertje gaat zijn die ik hier mee wil verrassen, een fiere oma

  5. Marjo op 17 september 2018 om 09:16

    Super leuk zeg! Ik doe mee voor mijn lieve meisje Rhodé . Heb ook op Facebook gereageerd! Het stukje vn je zand herken ik wel. Dat vind ik bij de lol surprise ook. Maar dat mag de pret niet drukken!

  6. Jos neys op 17 september 2018 om 09:16

    Deze trotse vake waagt graag een kans
    Omdat ik weet hoe graag mijn kleindochter deze zou willen winnen,, dus duim en deel ik met veel plezier en liefde mee ????????????‍♀️????????????

  7. zebrazonderstrepen op 17 september 2018 om 09:49

    Ik doe graag mee voor mijn LOL verslaafde dochter van 4j. Geen winkel is veilig!

  8. Nathalie Helberts op 17 september 2018 om 15:15

    Whaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg Meisje eigenwijsje <3 <3 wat een WAANZINNIG leuke L.O.L Biggie Pet gaan jullie weggeven, WAUW! Ohhh wat zou ik dochterlief hiermee maar al te graag willen verrassen 🙂 Ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker! Hier zeurt ze al een tijdje om..ze heeft de unboxing gezien op youtube van haar favoriete vlogster… ze zei gelijk "DIE MOET IK HEBBEN" hahaha.. dus kom maar op <3 super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ???????????????????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ???????????? #geliked

  9. Jolanda op 17 september 2018 om 19:55

    Super leuk zeg! Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje van 4! Ze zou dit helemaal te gek vinden! Ik zie dat kopje al voor me! (Geen facebook maar IG:)

  10. Claudia Diependaal op 18 september 2018 om 20:30

    Hoi hoi! OMG deze zijn zo gaaf. Alleen trekt mijn portomonee dit dus niet. Dus ik probeer dit dotje hier te winnen!

    Groetjes Claudia!

  11. G.T. op 18 september 2018 om 22:07

    Wij hebben hier ook wel al wat over gehoord, maar nog geen ervaring mee. Lijkt me leuk om met peuter uit te pakken en ons te laten verrassen!
    Ik heb helaas geen FB.

  12. Thomas Geurts op 20 september 2018 om 10:07

    Wat een leuke actie! Daar doen we graag aan mee voor onze Lynn. Die zou dat vast en zeker fantastisch vinden!

  13. Marian B op 20 september 2018 om 12:31

    Het houdt maar niet op met die leuke dingen! Mijn dochter zal ik hier een groot plezier mee doen, het proberen waard lijkt me.

  14. Jan op 20 september 2018 om 17:26

    Ik waag graag een kansje.

  15. Lida op 21 september 2018 om 09:45

    Dit is een leuke actie waar ik heel graag aan mee loot. Hier hoef je geen lang verhaal bij te doen het is gewoon een leuke grappige prijs.

  16. Henriëtte doppenberg op 23 september 2018 om 20:31

    Helemaal geweldig !! Samen met me dochter kijk ik altijd weer mee wat er voor leuks uitkomt…de dieren heeft ze nog niet hij is wel heel erg leuk..wij doen mee voor me oudwte dochter!

  17. Cobi op 23 september 2018 om 21:53

    Ik doe graag mee voor Mn meisje

  18. Marloes op 25 september 2018 om 08:17

    Wat een toffe winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn vriendinnetje Ella (7 jaar). Ze is de dochter van een goede vriendin van mij en spaart L.O.L poppetjes. Op haar slaapkamertjes staan ze allemaal netjes uitgestald als een soort tentoonstelling. Zo trots is ze!

  19. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) op 25 september 2018 om 13:00

    Wow wat een top prijs. Mijn dochter is in oktober jarig en heeft deze ook op haar wensenlijstje staan. Ik vind het alleen erg aan de prijs dus zal ze deze niet krijgen. Zou fantastisch zijn als ik haar dankzij jou toch mee zou kunnen verrassen.

  20. Iris op 25 september 2018 om 21:13

    Ik heb geen Facebook, maar zou wel heel graag mee willen doen voor mijn dochter

Laat een reactie achter





© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje