L.O.L. Surprise Biggie Pets review + winactie

Om eerlijk te zijn had ik de hype van de L.O.L. ballen wel van een afstandje meegekregen maar wij hebben er zelf helemaal geen ervaring mee. Totdat er opeens een enorme doos met een L.O.L. Surprise Biggie Pet voor de deur stond. Samen met de kleuter heb ik de doos ‘unboxed’ en dat was maar goed ook want dat gebeurd niet zomaar. Dat maakt het ook wel leuk moet ik zeggen want je ontdekt zo telkens weer nieuwe dingen.

In dit artikel vertel ik over onze Dollmation, want dat is de Biggie Pet die in onze L.O.L. surprise zat. Daarnaast heb je ook nog de Hop Hop, Neon Kitty en M.C. Hammy.

L.O.L. Surprise Biggie Pets review

Wanneer je de doos ontvangt dan zie je daar al een enorm grote (roze in ons geval) bal zitten. Als je goed kijkt dan zie je ook wel welk diertje erin zit. In ons geval dus de Dollmation. Oftewel de dalmatiër. Maar naast de bal kun je de doos ook open maken en daar vind je al een aantal andere attributen. Zo vonden wij onder andere een zonnebril. Deze zonnebril zorgt ervoor dat je de geheime teksten op de papiertjes die erbij zitten kunt lezen. Dit zijn handige aanwijzingen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

L.O.L. Biggie Pets Surprise review dollmation

Wanneer de je bal helemaal uitgepakt en open hebt ontdek je dus jouw Biggie Pet die erin zit. Maar dat is niet alles, want in deze Biggie Pet zitten nog een aantal verrassingen. Zo zitten er onder andere baby’s in en bedeltjes. Deze baby’s laten zich overigens niet direct zien. Nee je gaat ernaar op zoek in hun ‘huisje’ die vol zit met kinetisch zand. Wel handig dus om dit boven een tafel uit te pakken en niet op de bank zoals ik deed… #kleinetip.

Op verschillende manieren te gebruiken

Het grote diertje is verder op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt ermee spelen, gebruiken als een soort rugzak en als een spaarpot. Hier staat hij eigenlijk voor de sier in de speelhoek. Er wordt vooral met de kleine baby’s en alle accessoires gespeeld. En dat snap ik ook wel, want ze zijn zo schattig!

Plus dat zand heeft natuurlijk ook zijn aantrekkingskracht. Al vind ik dit zand toch wel minder fijn dan het kinetische zand wat ik los in de winkel koop. Dit blijft niet echt bij elkaar waardoor er overal wel wat ligt. Oeps… Maar ach, we hebben een stofzuiger en onze dochter heeft er plezier van. En daar gaat hem om.

Waar te koop?

Winactie is gesloten!

 1. Laat in een reactie achter dat je meedoet.
  Bij voorkeur op Facebook, maar als je dat niet hebt graag onder de blog (uiteraard met een geldig e-mailadres).
 2. Like Meisje-Eigenwijsje op Facebook
 3. Tag al je vrienden en vriendinnen die helemaal gek zijn op L.O.L.!

De actie loopt tot en met 30 september 2018. De winnaar is Wendy Van De Reyd (klik hier voor de winactie voorwaarden)

20 reacties op “L.O.L. Surprise Biggie Pets review + winactie

 • elisabeth maria martina zegt:

  wat een lief gebaar verras mijn kleindochter maar met zo’n schattig exemplaar #duimenmaar

 • Ohh superleuke actie. Onze dochter is net 8 geworden en nog steeds supergrote fan van L.O.L. De andere series heeft ze nooit bijeen kunnen sparen omdat ze altijd te snel waren uitverkocht. Maar deze biggie-pets zou ze supergraag willen winnen!

 • Wendy Van De Reyd zegt:

  Wauw mega toffe actie van jullie, ik waag graag deze kans voor mijn dochtertje Sharona die dol is op de LOL popjes en diertjes , en zeker een grote glimlach zou krijgen als mama’s naam hier verschijnt

 • Sonja rietjens zegt:

  Geweldige actie van jullie , en natuurlijk duim en hoop ik stiekem dat het mijn klein dochtertje gaat zijn die ik hier mee wil verrassen, een fiere oma

 • Super leuk zeg! Ik doe mee voor mijn lieve meisje Rhodé . Heb ook op Facebook gereageerd! Het stukje vn je zand herken ik wel. Dat vind ik bij de lol surprise ook. Maar dat mag de pret niet drukken!

 • Deze trotse vake waagt graag een kans
  Omdat ik weet hoe graag mijn kleindochter deze zou willen winnen,, dus duim en deel ik met veel plezier en liefde mee ????????????‍♀️????????????

 • Whaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg Meisje eigenwijsje <3 <3 wat een WAANZINNIG leuke L.O.L Biggie Pet gaan jullie weggeven, WAUW! Ohhh wat zou ik dochterlief hiermee maar al te graag willen verrassen 🙂 Ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker! Hier zeurt ze al een tijdje om..ze heeft de unboxing gezien op youtube van haar favoriete vlogster… ze zei gelijk "DIE MOET IK HEBBEN" hahaha.. dus kom maar op <3 super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ???????????????????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ???????????? #geliked

 • Super leuk zeg! Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje van 4! Ze zou dit helemaal te gek vinden! Ik zie dat kopje al voor me! (Geen facebook maar IG:)

 • Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi! OMG deze zijn zo gaaf. Alleen trekt mijn portomonee dit dus niet. Dus ik probeer dit dotje hier te winnen!

  Groetjes Claudia!

 • Wij hebben hier ook wel al wat over gehoord, maar nog geen ervaring mee. Lijkt me leuk om met peuter uit te pakken en ons te laten verrassen!
  Ik heb helaas geen FB.

 • Thomas Geurts zegt:

  Wat een leuke actie! Daar doen we graag aan mee voor onze Lynn. Die zou dat vast en zeker fantastisch vinden!

 • Het houdt maar niet op met die leuke dingen! Mijn dochter zal ik hier een groot plezier mee doen, het proberen waard lijkt me.

 • Dit is een leuke actie waar ik heel graag aan mee loot. Hier hoef je geen lang verhaal bij te doen het is gewoon een leuke grappige prijs.

 • Henriëtte doppenberg zegt:

  Helemaal geweldig !! Samen met me dochter kijk ik altijd weer mee wat er voor leuks uitkomt…de dieren heeft ze nog niet hij is wel heel erg leuk..wij doen mee voor me oudwte dochter!

 • Wat een toffe winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn vriendinnetje Ella (7 jaar). Ze is de dochter van een goede vriendin van mij en spaart L.O.L poppetjes. Op haar slaapkamertjes staan ze allemaal netjes uitgestald als een soort tentoonstelling. Zo trots is ze!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Wow wat een top prijs. Mijn dochter is in oktober jarig en heeft deze ook op haar wensenlijstje staan. Ik vind het alleen erg aan de prijs dus zal ze deze niet krijgen. Zou fantastisch zijn als ik haar dankzij jou toch mee zou kunnen verrassen.

Reageren is niet mogelijk.