10x Koningsdag schmink ideeën

10x-Koningsdag-schmink-ideeën

Mijn kleuter is dol op schminken. Overal waar we komen waar geschminkt wordt staat zij vooraan. Zo is ze al eens een prinses geweest, een vlinder en een clowntje. Koningsdag is ook echt de perfecte gelegenheid om even helemaal los te gaan met schmink. Je kunt het heel simpel houden met een rood wit blauw vlaggetje of een oranje leeuw. Maar er zijn nog veel meer leuke ideetjes.

Koningsdag schmink ideeën

Koningsdag schmink

Koningsdag schmink rood wit blauw

Schmink koningsdag leeuw

Schmink koningsdag prinses

 

Oog koningsdag schmink

Koningsdag schmink simpel

Koningsdag schmink uitleg

Klein kind schmink koningsdag

Zelf aan de slag met schmink

Wil je zelf aan de slag met schmink dan kun je natuurlijk van die standaard schmink kopen bij de drogist of koopjes-winkels, maar wil je het wat professioneler aanpakken dan kun je ook eens hier of hier kijken. Schminken kan namelijk het hele jaar door en is ook altijd een succes op kinderfeestjes bijvoorbeeld.

Schminken op een vrijmarkt

Op vele vrijmarkten staat er ook altijd iemand die de kinderen schminkt. Dus mocht je zelf niet aan de slag willen gaan kun je altijd een ander vragen. Neem dan ook wat voorbeelden mee van hoe jouw kind geschminkt wil worden. Hierboven zie je er een aantal maar op Pinterest is nog veel meer te vinden.

De vrijmarkten zijn vrijwel overal wel te vinden. Zo heb je er een aantal in Amsterdam, waaronder in het vondelpark. Maar ook in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Vught en zelfs bij ons in Someren.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Koningsdag haar tip - Meisje Eigenwijsje op 6 april 2022 om 15:14

    […] Lees ook: 10x Koningsdag schmink ideeën  […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje