Koningsdag accessoires – haar tip

Zojuist kwam ik echt iets heel leuks tegen op Instagram en ik kon het niet laten om meteen te bestellen én er een blog over te schrijven. Een van mijn klanten heeft namelijk een webshop waarbij ze echt de leukste gehaakte dingen maakt. Ik kocht eerder al eens een aantal scrunchies voor in de haren van Fay en ook wat leuke gehaakte herfst figuurtjes voor op de herfst tafel.

Leuke Koningsdag accessoires

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dit keer heeft ze last minute bedacht dat een leuke rood wit blauwe strik voor in het haar ook wel erg leuk is voor met Koningsdag. Het is niet helemaal handig als je net een week voor de feestdag zelf zit, maar ach.. Zo’n strik is niet alleen leuk met Koningsdag maar ook als er ooit weer een WK of EK is. Of wanneer Max Verstappen moet rijden. Of met de Tour de France om de Nederlanders aan te moedigen of… Je verzint vast wel iets.

Koningsdag accessoires haar tip

Cora’s Knit Knacks

Even nog kort over deze leuke webshop. En ja ik ben bevooroordeeld maar nee ik heb geen aandelen of affiliatie link waardoor ik dit ‘promoot’. Ik vind haar gewoon leuk, haar producten goed en promoot graag kleine ondernemers waar ik ‘iets’ meer heb. Ze verkoopt dus onder andere leuke scrunchies, sleutelhangers, knuffels, decoratie zoals manden.. En dat allemaal met de hand gehaakt. Je kunt helemaal zelf kiezen dus welke kleuren, enzovoort. Ze werkt ook nog eens met zoveel mogelijk duurzame garen.

Lees ook: 10x Koningsdag schmink ideeën 

Daarbij heeft ze sinds kort ook een membership voor de mensen die graag willen leren haken als hobby en/of ter ontspanning bijvoorbeeld. En in dat membership heeft ze elke maand weer een nieuw patroon die ze jou met behulp van video’s en meer aanleert. Echt super bedacht, helemaal in deze tijd waarin de live workshops even niet kunnen. Maar ook als het wel kan is het handig om het vanuit je luie stoel te leren..

Leuke haarelastiek voor Koningsdag

Goed, ik wilde je dus vertellen over hetgeen ik gekocht heb speciaal voor Koningsdag. Namelijk een elastiek met een gehaakte strik eraan vast. In de kleuren rood wit blauw en natuurlijk oranje. Toen ik hem aan Fay liet zien was ze direct enthousiast en binnen een paar minuten had ik er twee gekocht. Ja ook eentje voor mezelf.

Koningsdag haarelastiek haken

Wil jij er ook nog eentje (of meer) voor Koningsdag dan moet je er snel bij zijn.. Wil je hem dinsdag in huis hebben dan moet je voor donderdag al besteld hebben. En ach… als je dat niet haalt ook geen probleem, er komt altijd wel een moment om hem in te doen. Je kunt de Koningsdag haar elastiek hier bestellen. Ze kosten slechts €9 per stuk. Echt weinig voor een handgemaakt iets.