Koken met Marley Spoon

IMG_2841

Ik ben geen echte keukenprinses, maar ik hou wel van lekker eten en dingen uitproberen. Ik moet toegeven dat ik bij het bedenken van een weekmenu nogal vaak in herhaling kan vallen, maar toch probeer ik ook elke week weer iets nieuws uit. Toen ik dus gevraagd werd om de foodbox van Marley Spoon uit te proberen en ik me georiënteerd had op de site zei ik natuurlijk volmondig ja!

Er zijn ook andere foodboxen maar geen enkele heb ik uitgeprobeerd. Waarom dan deze wel zul je misschien afvragen? Nou dat kwam eigenlijk doordat het idee van Marley Spoon me enorm aansprak. Het is niet alleen dat je ingrediënten en een recept thuis bezorgd krijgt. Nee elke week zijn er 7 nieuwe recepten die bedacht zijn door topchefs waaruit jij mag kiezen. Er wordt dus niet zomaar iets naar je gestuurd, nee jij bepaalt zelf.

Uit de zeven recepten die ik voorgeschoteld kreeg koos ik de Spicy Mexican Quesadilla uit en het Maiskippetje met champignonvulling. Een dag voordat het bezorgd zou worden kreeg ik heel netjes te horen hoe laat ze hier zouden zijn. De foodbox kwam in een kartonnen doos waarop stond dat het gekoeld gehouden moest worden en daarin zaten 2 papieren zakken met in iedere zak de ingrediënten voor het desbetreffende recept.

Diezelfde avond maakte ik de quesadillas. marley spoon foodboxAlle ingrediënten waren van hoogstaande kwaliteit. Als ik dan iets moet noemen wat minder was dan noem ik het verschrompelde tomaatje wat aan de tros hing. Maar dat was het dan ook. De kaas, het vlees, de groenten.. Alles van topkwaliteit. Wat ze ook beloven. Het recept zelf was echt heel makkelijk te volgen en het leuke vond ik ook dat er op de voorkant van het recept ook een tafelverhaal stond met daarop leuke weetjes over bepaalde ingrediënten. IMG_2839Ik heb de quesadilla gefotografeerd zonder de bovenkant erop, dit omdat je anders niet goed kan zien wat er allemaal in zit. Zo lijkt het net een pizza, maar er zit dus ook nog een tortilla bovenop.

Een paar dagen later maakten we ook nog het maiskippetje. IMG_2852Alles was goed gelukt, echter vonden we de prei en de bleekselderij niet echt onze smaak. Het kippetje met de champignonsvulling was wel erg lekker! We zijn alleen totaal vergeten om van het resultaat een foto te maken!

Koken met Marley is niet alleen makkelijk, maar ook hoogstaand en erg lekker. Ik zou het zelf niet wekelijks willen, maar dat hoeft ook niet. Je kunt namelijk je abonnement pauzeren voor een week of twee weken en je kunt hem ook weer opzeggen.

Zou jij de foodbox van Marley Spoon willen uitproberen? Met de kortingscode MEISJEMARLEY krijg je €20,- korting tot eind juni!

* Ik heb de foodbox gratis opgestuurd gekregen, echter beïnvloed dit niet mijn mening. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Daantje op 17 mei 2015 om 08:46

  Het is wel lekker makkelijk 🙂 Wij hadden een hele poos een biologisch groentenpakket, dan kregen we elke week een krat met groentes. maar als ik dan ging rekenen hoeveel ik ervoor zou betalen in de supermarkt dan baalde ik toch wel af en toe. Dus op een gegeven moment ben ik daar maar mee gestopt…

 2. Miranda op 17 mei 2015 om 08:53

  Wat een leuk concept! Ik ben normaal niet zo van de foodboxen omdat ik me dan altijd voorstel dat er dingen in zitten die we niet lekker vinden, maar hierbij mag je dus zelf de recepten kiezen… Dat lijkt me ideaal:)

 3. marjon op 17 mei 2015 om 09:27

  Inderdaad fijn dat je hier zelf mag kiezen uit recepten. Lijkt mij persoonlijk ook prettiger dan dat je gewoon een box met ingrediënten thuis krijgt. Ik weet niet of zo;n eet boxen iets voor ons gezin zijn, maar je maakt op deze manier wel kennis met nieuwe recepten.

 4. Bespaarzuinig op 17 mei 2015 om 13:32

  Ik kende het concept helemaal niet..
  Klinkt erg lekker en ook wel makkelijk.
  Wat kost een maaltijd op deze manier? E voor hoeveel personen is het?

 5. Michelle op 17 mei 2015 om 19:41

  Zo doe je wel hele leuke ideeën op lijkt me. Maar is het niet ontzettend prijzig om zo iedere dag te koken bijvoorbeeld?

 6. Dina op 17 mei 2015 om 22:09

  Mmmh heerlijk, quesadilla. 😀

 7. Anita op 18 mei 2015 om 12:13

  Ideaal dat je zelf de recepten kan uitkiezen!

 8. Puck op 19 mei 2015 om 21:52

  Oeh, ik sla dit op bij mijn favorieten. Binnenkort even in dept kijken was het precies inhoudt. Die boxen lijken me namelijk erg interessant om eens op een andere toer te koken.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje