Knutselen met glitter: Glitter Dots sleutelhangers van Crayola (+winactie)

1

Onze dochter is helemaal dol op knutselen. En dan het liefst met zoveel mogelijk lijm en glitters. Aangezien dat altijd een enorme bende wordt mag ze van mij niet altijd hiermee spelen. Gelukkig is daar Crayola en hun Glitter Dots. Glitter Dots zijn kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters die te gebruiken zijn op verschillende oppervlaktes. Er zijn diverse sets verkrijgbaar, waaronder de Glitter Dots sleutelhangers, maar je hebt ook losse kleurensets.

Wat kun je allemaal met Glitter Dots?

Er zijn diverse sets verkrijgbaar. Zo kun je leuke sleutelhangers maken of een mooi mozaïek figuur. Maar je kunt ook stickers maken met speciale sjablonen. Super leuk. Echter kun je bijvoorbeeld ook houten fotolijstjes versieren met de verschillende Glitter Dots of je versiert gewoon een mooie kleurplaat of tekening ermee. Of wat dacht je van een leuk sieradendoosje?

Onze ervaring met de Crayola Glitter Dots sleutelhangers

Wij ontvingen leuke sleutelhangers om te maken. In het pakket zitten drie figuurtjes en maar liefst 42 Glitter Dots zodat je per figuurtje 14 dots hebt om te gebruiken. Daarnaast zit er ook voor elk figuurtje een gesp, draagkoord en kralen bij. Fay was zo enthousiast bij het zien van de doos dat we direct een van de sleutelhangers is gaan maken. Ze koos voor het poesje. Met de Glitter Dots kon ze heel makkelijk het figuurtje vullen. Sommige ‘vakjes’ zijn wat kleiner en daar past dan maar een halve dot in. Zo kun je wat spelen met de kleuren en glitters. Als er dan nog wat van de Glitter Dots over is kun je deze bewaren in een afgesloten bakje.

In principe kon Fay dit helemaal zelf. Alleen het eruit halen van de Glitter Dots uit de verpakking was wat moeilijker. Dus dat deed ik voor haar. Ze vond dit zo leuk om te doen dat ze een paar dagen later samen met een vriendinnetje weer aan het knutselen ging. En ook dat vriendinnetje vond het super leuk om te doen.

Winactie

Ik mag twee knutselsets van de Crayola Glitter Dots weggeven aan mijn lezers. Geen sleutelhanger set, maar wel een Sjablonen set zoals je hieronder ziet. Wat je moet doen om zo’n set te winnen dat lees je onder de afbeelding.

 • Laat een reactie achter onder deze blog en vertel wie er graag knutselt met glitter
 • Niet verplicht, maar wanneer je een tag of gifje achterlaat op Facebook dan gaat jouw naam 2x in de hoge hoed.
 • De winactie loopt t/m 6 november. De winnaar wordt in de week daarna hier in deze blog bekend gemaakt.
 • Klik hier voor de winactie voorwaarden
WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

26 reacties

 1. Ingrid langstraat op 30 oktober 2019 om 06:18

  Gewedige set om te geven aan mijn lieve dochter van zeven! Zij is heel creatief en bovendien ontzettend lief! Knutselen doen wij bijna elke dag, dus zou geweldig zijn als zij deze mooie glitterset winnen mag!

 2. Jessica op 30 oktober 2019 om 06:39

  Oh ben echt dol op dat merk. Dat moet echt door een ouder bedacht zijn. Alle knutsel problemen die rommelig kunnen worden hebben zij een schonere variant op.
  Glitters word hier ook vaak gebruikt. Zowel dochter als zoon . Heb dan vaak van de lijmstiften met glitters. Maar zelfs dat zit na het knutselen overal. Dit lijkt me ideaal

 3. MarjonS op 30 oktober 2019 om 06:50

  Glitters doen het sowieso goed bij de meiden (&ook wel jongens). Ik doe graag mee voor onze dochter, zij knutselt graag.

 4. Anna wienen op 30 oktober 2019 om 07:04

  Mijn dochter Julia

 5. Iris Bakker op 30 oktober 2019 om 07:08

  Dat is echt ideaal zeg! Mijn kids zijn gek op knutselen met glitters, maar met glitterlijm wordt alles zo’n bende en de knutsels moeten echt tijden drogen! Ik doe dus heel graag mee! (Geen Facebook, wel Instagram)

 6. Tessy op 30 oktober 2019 om 07:23

  Oh wat een goede uitvinding is dit! Klinkt echt ideaal! Mijn dochtertje Nila knutselt en tekent het liefst heel de dag en zou dit ook geweldig vinden!!

 7. Marjo op 30 oktober 2019 om 07:29

  Het is net of ik het verhaal van Rhodé lees, dol op knutselen en glitters. En die glitters zitten dan overal???? dus dat wordt ook bij ons in huis op bepaalde momenten gedaan! Ik weet zeker dat ze dit echt rondgaat vinden

 8. elisabeth maria martina op 30 oktober 2019 om 07:39

  voor een jarige job is dit kado helemaal top mijn kleindochter maakt hier vast graag kans op

 9. Annabel de Ruiter op 30 oktober 2019 om 07:42

  Wat handig!!! Liselotte knutselt ook zo graag. Geen losse glitters in huis, wat ze wel graag wil. Nu knutselt ze met glitter papier. Al staat dit knutsel pakketje van SES wel op dr Sint lijstje, maar ideaal

 10. Wendy Van De Reyd op 30 oktober 2019 om 08:11

  Kansje wagen, voor mijn creatieve dame, die gek is van glitters er naar hier super mee zou amuseren en kunstwerken te voorschijn zou toveren , een trotse mama

 11. Sharon de Ridder op 30 oktober 2019 om 15:04

  Wat een tof artikel van Crayola! Ik heb 2 dochters die allebei van glitters houden (en stiekem ikzelf ook)!

 12. Will op 30 oktober 2019 om 16:30

  Wat een geweldige knutseldoos.
  Ik heb een kleindochter die gek is op glitters en zij is ook een enorme knutselsmurf.
  Als ze bij mij is wordt er wat afgeknutseld .
  Zo’n mooie knutsel set met glitter dots daar is ze vast en zeker heel blij mee.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Ik loot graag mee.

 13. Marian Zw op 30 oktober 2019 om 20:14

  Mijn dochter kan niet genoeg glitters, en lijm hebben. Elke dag wordt er wel iets gemaakt, zou een super leuk cadeau zijn als ze volgende maand jarig is!

 14. Marian B op 30 oktober 2019 om 20:44

  Mijn dochter is er nog wat te jong voor, maar ik heb een creatief nichtje dat dol is op knutselen en glitters. Zij weet hier wel raad mee. Het zou leuk zijn om haar te mogen verrassen.

 15. Helma Keijzer op 30 oktober 2019 om 23:06

  Hier in huis zijn de twee dochters dol op glitters…. hoe meer hoe beter! Ik vind “alles” prima. De heer des huizes is ooit door een collega aangesproken…. zijn hele baard zat onder de glitters. Hij is tegen glitters. Dus als hij er niet is…. tada… glitter tijd. Ben wel heel benieuwd naar deze “bolletjes” vol glitter.
  In mijn tijd als juf voor de klas… december .. glitter tijd… de andere elf maanden stonden de potten veilig achter slot en grendel. Ik doe graag mee????????

 16. Kelly Aarts op 31 oktober 2019 om 06:33

  Superleuk dit! Denk dat dit wel iets is dat mijn 2 meiden van 5 en 8 jaar op hun verlanglijstje gaan zetten! Doe dus daarom heel graag mee!! ????????????

 17. Marsha op 1 november 2019 om 17:15

  Ahh dat ziet er echt leuk uit zeg!

 18. Noor op 3 november 2019 om 12:12

  Ik knutsel heel graag

 19. Noor op 3 november 2019 om 12:13

  Ik doe mee

 20. kempenaers anita op 3 november 2019 om 14:26

  doe graag mee voor mijn kleindochter, met alles wat glittert kun je haar een plezier doen

 21. Lieke van Veen op 5 november 2019 om 12:25

  Ik maak heel graag kans voor het kindje van een kennis.

 22. brants harry op 5 november 2019 om 20:42

  zou leuk zijn voor mijn kleindochter, knutselt graag en zeker met glitters

 23. Els Wanders op 5 november 2019 om 21:05

  Lisa knutselt graag met glitters, doe graag voor haar mee

 24. Marieke op 6 november 2019 om 05:36

  Jaaa leuk ik doe graag mee voor onze dochter linn

 25. Elle W op 6 november 2019 om 14:09

  onze oudste dochter houdt superveel van knutselen, onze jongste ook maar is 5 en kan het nog niet zo goed als haar grote zus van 8. Deze glitterset zullen ze beide fantastisch vinden

 26. melissa op 8 november 2019 om 10:53

  Elise knutselt heel graag en alles met roze en glitter vind ze te gek dus zij zal hier heel blij van worden.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje