Knutselen met glitter: Glitter Dots sleutelhangers van Crayola (+winactie)

Onze dochter is helemaal dol op knutselen. En dan het liefst met zoveel mogelijk lijm en glitters. Aangezien dat altijd een enorme bende wordt mag ze van mij niet altijd hiermee spelen. Gelukkig is daar Crayola en hun Glitter Dots. Glitter Dots zijn kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters die te gebruiken zijn op verschillende oppervlaktes. Er zijn diverse sets verkrijgbaar, waaronder de Glitter Dots sleutelhangers, maar je hebt ook losse kleurensets.

Wat kun je allemaal met Glitter Dots?

Er zijn diverse sets verkrijgbaar. Zo kun je leuke sleutelhangers maken of een mooi mozaïek figuur. Maar je kunt ook stickers maken met speciale sjablonen. Super leuk. Echter kun je bijvoorbeeld ook houten fotolijstjes versieren met de verschillende Glitter Dots of je versiert gewoon een mooie kleurplaat of tekening ermee. Of wat dacht je van een leuk sieradendoosje?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Onze ervaring met de Crayola Glitter Dots sleutelhangers

Wij ontvingen leuke sleutelhangers om te maken. In het pakket zitten drie figuurtjes en maar liefst 42 Glitter Dots zodat je per figuurtje 14 dots hebt om te gebruiken. Daarnaast zit er ook voor elk figuurtje een gesp, draagkoord en kralen bij. Fay was zo enthousiast bij het zien van de doos dat we direct een van de sleutelhangers is gaan maken. Ze koos voor het poesje. Met de Glitter Dots kon ze heel makkelijk het figuurtje vullen. Sommige ‘vakjes’ zijn wat kleiner en daar past dan maar een halve dot in. Zo kun je wat spelen met de kleuren en glitters. Als er dan nog wat van de Glitter Dots over is kun je deze bewaren in een afgesloten bakje.

In principe kon Fay dit helemaal zelf. Alleen het eruit halen van de Glitter Dots uit de verpakking was wat moeilijker. Dus dat deed ik voor haar. Ze vond dit zo leuk om te doen dat ze een paar dagen later samen met een vriendinnetje weer aan het knutselen ging. En ook dat vriendinnetje vond het super leuk om te doen.

Winactie

Ik mag twee knutselsets van de Crayola Glitter Dots weggeven aan mijn lezers. Geen sleutelhanger set, maar wel een Sjablonen set zoals je hieronder ziet. Wat je moet doen om zo’n set te winnen dat lees je onder de afbeelding.

 • Laat een reactie achter onder deze blog en vertel wie er graag knutselt met glitter
 • Niet verplicht, maar wanneer je een tag of gifje achterlaat op Facebook dan gaat jouw naam 2x in de hoge hoed.
 • De winactie loopt t/m 6 november. De winnaar wordt in de week daarna hier in deze blog bekend gemaakt.
 • Klik hier voor de winactie voorwaarden

26 reacties op “Knutselen met glitter: Glitter Dots sleutelhangers van Crayola (+winactie)

 • Ingrid langstraat zegt:

  Gewedige set om te geven aan mijn lieve dochter van zeven! Zij is heel creatief en bovendien ontzettend lief! Knutselen doen wij bijna elke dag, dus zou geweldig zijn als zij deze mooie glitterset winnen mag!

 • Oh ben echt dol op dat merk. Dat moet echt door een ouder bedacht zijn. Alle knutsel problemen die rommelig kunnen worden hebben zij een schonere variant op.
  Glitters word hier ook vaak gebruikt. Zowel dochter als zoon . Heb dan vaak van de lijmstiften met glitters. Maar zelfs dat zit na het knutselen overal. Dit lijkt me ideaal

 • Glitters doen het sowieso goed bij de meiden (&ook wel jongens). Ik doe graag mee voor onze dochter, zij knutselt graag.

 • Iris Bakker zegt:

  Dat is echt ideaal zeg! Mijn kids zijn gek op knutselen met glitters, maar met glitterlijm wordt alles zo’n bende en de knutsels moeten echt tijden drogen! Ik doe dus heel graag mee! (Geen Facebook, wel Instagram)

 • Oh wat een goede uitvinding is dit! Klinkt echt ideaal! Mijn dochtertje Nila knutselt en tekent het liefst heel de dag en zou dit ook geweldig vinden!!

 • Het is net of ik het verhaal van Rhodé lees, dol op knutselen en glitters. En die glitters zitten dan overal???? dus dat wordt ook bij ons in huis op bepaalde momenten gedaan! Ik weet zeker dat ze dit echt rondgaat vinden

 • elisabeth maria martina zegt:

  voor een jarige job is dit kado helemaal top mijn kleindochter maakt hier vast graag kans op

 • Annabel de Ruiter zegt:

  Wat handig!!! Liselotte knutselt ook zo graag. Geen losse glitters in huis, wat ze wel graag wil. Nu knutselt ze met glitter papier. Al staat dit knutsel pakketje van SES wel op dr Sint lijstje, maar ideaal

 • Wendy Van De Reyd zegt:

  Kansje wagen, voor mijn creatieve dame, die gek is van glitters er naar hier super mee zou amuseren en kunstwerken te voorschijn zou toveren , een trotse mama

 • Sharon de Ridder zegt:

  Wat een tof artikel van Crayola! Ik heb 2 dochters die allebei van glitters houden (en stiekem ikzelf ook)!

 • Wat een geweldige knutseldoos.
  Ik heb een kleindochter die gek is op glitters en zij is ook een enorme knutselsmurf.
  Als ze bij mij is wordt er wat afgeknutseld .
  Zo’n mooie knutsel set met glitter dots daar is ze vast en zeker heel blij mee.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Ik loot graag mee.

 • Mijn dochter kan niet genoeg glitters, en lijm hebben. Elke dag wordt er wel iets gemaakt, zou een super leuk cadeau zijn als ze volgende maand jarig is!

 • Mijn dochter is er nog wat te jong voor, maar ik heb een creatief nichtje dat dol is op knutselen en glitters. Zij weet hier wel raad mee. Het zou leuk zijn om haar te mogen verrassen.

 • Helma Keijzer zegt:

  Hier in huis zijn de twee dochters dol op glitters…. hoe meer hoe beter! Ik vind “alles” prima. De heer des huizes is ooit door een collega aangesproken…. zijn hele baard zat onder de glitters. Hij is tegen glitters. Dus als hij er niet is…. tada… glitter tijd. Ben wel heel benieuwd naar deze “bolletjes” vol glitter.
  In mijn tijd als juf voor de klas… december .. glitter tijd… de andere elf maanden stonden de potten veilig achter slot en grendel. Ik doe graag mee????????

 • Kelly Aarts zegt:

  Superleuk dit! Denk dat dit wel iets is dat mijn 2 meiden van 5 en 8 jaar op hun verlanglijstje gaan zetten! Doe dus daarom heel graag mee!! ????????????

 • kempenaers anita zegt:

  doe graag mee voor mijn kleindochter, met alles wat glittert kun je haar een plezier doen

 • onze oudste dochter houdt superveel van knutselen, onze jongste ook maar is 5 en kan het nog niet zo goed als haar grote zus van 8. Deze glitterset zullen ze beide fantastisch vinden

 • Elise knutselt heel graag en alles met roze en glitter vind ze te gek dus zij zal hier heel blij van worden.

Reageren is niet mogelijk.