Knellende schoentjes

IMG_8134

Zo’n vier maanden geleden kochten wij de eerste schoentjes voor Fay. Ze had daarvoor wel schoentjes maar die trok ze telkens uit al vanaf jongs af aan dus dat was geen succes. Gelukkig hadden we zelf geen schoentjes gekocht anders was het wel zonde. Maar goed, ze kon lopen en had dus echt haar eerste schoentjes nodig. Mijn ouders vonden het leuk om haar eerste schoentjes te kopen dus mijn moeder ging mee en we kochten hele leuke British Knights schoenen in maat 20. 

Inmiddels zijn de schoenen best versleten. We hadden ook nog leuke sandaaltjes gekocht voor de echt warme dagen en beide paren zijn veel gebruikt. Ons meisje wil ook niets anders meer dan lopen dus we kunnen niet meer zonder schoenen. Het leuke vind ik ook gewoon dat ze zelf haar schoenen komt brengen als ze naar buiten wil. Of haar schoenen uitdoet wanneer ze binnen blijft.

Knellende schoentjes

Doordat Fay zelf al een aantal keer tegen haar schoenneus duwde ging ik me afvragen of ze wellicht te klein waren geworden. En ja hoor, ze knelden! Toch wel knap dat ze dan toch met een lach op haar gezicht rond bleef lopen. Ik zou dat zelf toch niet kunnen. Het klopte dus wel wat de verkoopster had gezegd. In het begin wisselt je kind toch rond de 3/4 maanden van maat. Best een duur grapje eigenlijk, maar wel belangrijk om je kind niet op te kleine schoenen te laten rondlopen!

Dus we gingen weer naar dezelfde winkels als toen. Ik blijf erbij dat ze echt heel weinig keus hebben voor die kleine maatjes. Terwijl het juist in het begin zo belangrijk is dat ze goede schoentjes aan hebben. Er waren geloof ik 2 verschillende paar laarsjes. Beide echt ruim boven mijn budget.

British Knights

Gelukkig was daar ook nog het merk British Knights! Ik ben zelf gek van dat merk, haar eerste schoentjes waren ook van dat merk. Het leuke is, ze hebben schoenen vanaf maat 20 t/m 47 geloof ik. Dus zowel voor meisjes en jongens als mannen en vrouwen!IMG_8132Ik zag deze jongens schoentjes en werd gelijk verliefd. De kleur past echt bij vrijwel alles en het mooie was: ze hadden dezelfde ook in vrouwenschoenen. Nu had ik helaas het budget om ze nu ook voor mezelf te kopen, maar wie weet. Ook Fay leek ze erg mooi te vinden. ze wilde ze direct aan in de winkel en bleef maar rondlopen. Ook thuis toen ik de foto’s wilde maken voor deze blog. Ze kon niet wachten om ze aan te trekken! British KnightsJe maakt ze alleen vast met klittenband wat ervoor zorgt dat ze erg makkelijk aan en uit gaan. De schoen is ook enorm stevig en vormen zich goed om het voetje heen. En zijn ze niet mooi? Ik heb ze gekocht voor €39,99 en ze zijn echt hun geld waard. De eerste schoentjes zijn helaas te klein, anders hadden ze zeker nog lang mee gekund. Denk dat ik ze poets en mooi bewaar voor een eventuele tweede!

Ben jij al bekend met dit merk? En wat vind je van Fay haar nieuwste schoenen?

PS. Deze post is niet gesponsord. 

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Barbara op 14 september 2015 om 16:09

  Zien er super leuk uit die schoentjes! Hopelijk kan Fay er lang van genieten!

 2. Nathalie op 14 september 2015 om 18:42

  Ik heb er net gekocht!! hahaha toevallig 🙂

 3. Nathalie op 14 september 2015 om 18:43

  En ik heb ze trouwens voor 18 euro 😉 en een ander paartje voor 7 ! Ze staan in afslag 🙂

 4. Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 14 september 2015 om 20:53

  Hoe doe je dat? Voor zo goedkoop??

 5. cindy op 14 september 2015 om 22:46

  Je moet even goed op google kijken en uitrekenen.
  Ik kwam ze hier net bij mij op een UK site tegen en daar waren ze 5.99 pond! Das ongeveer 9 euro en verzendkosten naar Nederland is 5.95 pond als ik het goed gezien heb. Ik woon nl in UK dus daarom kreeg ik die zoekresultaten toen ik vanwege jouw tip op google ging kijken of ze die hier ook hebben. Ben nl ook op zoek naar schoentjes voor mn kleintje.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje