De mooie kleur van mijn Stokke Tripp Trapp

MG_9591

Voor de geboorte van onze kleine meid kregen we een Tripp Trapp van mijn schoonouders. Een mooie whitewash kleur. Ik zag veel andere mooie kleurtjes maar was bang dat ik erop uitgekeken zou raken. Daarom lekker veilig. De stoel wordt elke dag met veel liefde en in alle hevigheid gebruikt, dus toen ik een tweede Tripp Trapp mocht reviewen deed ik dat graag. Niet alleen omdat we uiteindelijk graag voor een tweede kindje gaan en dan is een tweede stoel altijd handig, maar ook als er kindjes op visite komen is het fijn om twee stoelen te hebben.

*Dit product hebben we opgestuurd gekregen van Stokke.

Twee nieuwe kleuren

Stokke heeft twee nieuwe kleuren op de markt gebracht; Hazy Grey en Soft Pink. Ze kozen voor de Soft Pink omdat hier erg veel vraag naar was. De Soft Pink is dan ook een opvallende verschijning.De Hazy Grey is meer ‘modern neutraal’. De bedenkers van deze kleur lieten zich inspireren door het Scandinavische respect voor de natuurlijke schoonheid van hout. Je ziet bij deze kleur ook de structuur van het hout door de verf schijnen.

Beide kleuren zijn echt prachtig maar mijn voorkeur ging wel uit naar de Hazy Grey. Dit omdat ik zelf niet zo van het zachtroze ben, maar vooral omdat Hazy Grey een vrij neutrale kleur is die naar mijn idee overal bij past. Kleine kans dus dat je daarop uitgekeken raakt. Door de twee nieuwe kleuren kun je dus voortaan kiezen uit maar liefst 12 kleuren Tripp Trapps!

Het monteren

Ik laat het monteren van spullen bijna altijd aan mijn man over. Hij vindt het erg leuk om te doen en ik houd me liever met andere dingen bezig. Onze kleine meid echter vindt het altijd geweldig als papa aan het ‘knutselen’ is en helpt dan graag een handje mee. stokke tripp trapp hazy grey

De stoel is eigenlijk binnen een paar minuten gemonteerd. Echter het afstellen duurt wellicht wat langer. Het is wel belangrijk om zowel het zitvlak als het voetenplankje op de juiste hoogte en diepte af te stellen. Gelukkig konden we afkijken van de andere stoel en Fay testte de stoel graag uit samen met papa. IMG_9256 3

Wanneer je de Hazy Grey ziet op de foto’s dan kun je het al mooi vinden. Dat gebeurde bij mij ook. Maar hij is in het echt nog mooier dan gedacht. Ik ben er echt enorm blij mee en we gaan er zeker veel plezier van hebben.

De Tripp Trapp groeit mee

We gebruikten de Tripp Trapp eigenlijk pas vanaf het moment dat ons meisje al een beetje kon zitten. We lieten haar op dat moment niet lang in de stoel, maar heel af en toe. Vanaf het moment dat ze zelf kon zitten (geloof vanaf een maand of 7) konden we haar er goed in zitten doordat we een babyset hadden. Naast de babyset hebben ze ook een newborn set dus dan kun je jouw kindje al vanaf de geboorte aan tafel zetten, hoe leuk! Daarnaast hebben wij ook het tafelblad. Dat is wel prettig want dan heeft je kind zijn eigen ruimte. Plus we hebben twee kussensets. Ook daarvan zijn overigens 6 nieuwe kleuren beschikbaar, waaronder de kleur zoals wij hem op de Tripp Trapp hebben, maar ook eentje met hele gave sterren!_MG_9589

Wat voor een kinderstoel heb jij?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Nicole @ Everyday-Life.nl op 2 november 2015 om 15:53

  Wij hebben een meegroeistoel van de Gamma (soort nep-Stokke). maar die bevalt niet zo goed. Spencer zit eigenlijk nog het beste in de meest goedkope plastic Ikea-stoel haha!

 2. natas op 2 november 2015 om 16:15

  Leuk, ik realiseer me dat mijn oudste al bijna 10 jaar op zn Stokke stoel zit. Als kraamkado gekregen en er zit nu een lange tiener met bungelende armen en benen… en af en toe een grote mond… op!

 3. Linda Venrooij op 2 november 2015 om 16:35

  Oeh wauw, die is inderdaad érg mooi!! Geweldige kleur!! 🙂 Blijven ideale stoelen, zoals je ook zegt super makkelijk in elkaar te zetten 🙂
  Wij hebben hem zelf ook in het bruin …maar ben eigenlijk uitgekeken op de kleur, hihi. Aangezien we nu een grijze bank hebben, was deze beter geweest 😉

 4. Mama van Vesper op 2 november 2015 om 18:17

  mooi hoor! Leuke kleur ook!

 5. Jeanine op 2 november 2015 om 18:44

  Ik blijf dit mooie stoelen vinden, de kleur zou hier perfect passen, helaas zijn ze hier al hun stoeltjes ontgroeid. Wij hadden altijd zo’n wit plastic ikea ding, erg makkelijk schoon te houden haha.

 6. Marjolein op 2 november 2015 om 20:16

  Mooie kleur zeg! Ik heb zelf een houten variant en een hele mooie kleur blauw. Ook nog steeds blij mee…

 7. janske op 2 november 2015 om 22:11

  Hij is erg mooi…ook fijn zo’n kussentje er op wat je gemakkelijk kunt verwisselen. Wij zijn hier ook groot fan van Stokke (Steps)…super degelijk en gaat een leven lang mee. Veel plezier van jullie mooie stoel!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje