Kletspraatje: van alles wat

Op het moment dat ik dit stukje schrijf is het maandagmiddag en zit ik lekker in de flow met artikelen schrijven. Daar ben ik erg blij mee, want afgelopen weken ben ik enorm ziek geweest waardoor al het werk stil heeft gelegen. Daarom kwam er zondag ook geen weekoverzicht voorbij, dus daarom nu even dit kletspraatje. 

Buikgriep

Zoals ik net al zei was ik vorige week ziek. Goed ziek. Op maandagavond kwamen de eerste tekenen al herkende ik ze niet direct. Ik liet namelijk mijn avondeten deels staan. En voor degene die me nog niet zo goed kennen: ik laat nooit eten staan. Ik ben nog net geen Joey van Friends (Joey doesn’t share food!), maar houd dus wel echt ontzettend van eten.

Later op de avond begon het nog meer te rommelen in mijn buik en begon ik me al wat duizelig en misselijk te voelen. Ergens voelde ik het dus wel aankomen, maar ik gaf de vermoeidheid de schuld. Echter kon ik het die nacht niet meer ontkennen: ik was ziek. Buikgriep. En hevig ook. Ik bracht de helft van de tijd door op de wc en had zo’n pijn in mijn maag en darmen. Voor de zekerheid ging ik dus toch even langs de dokter waar ik iets kreeg voor de pijn en misselijkheid.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Tot en met zondag heb ik wel echt nog last gehad van die buikgriep al was het zaterdag en zondag wel een stuk beter dan de dagen ervoor.

Proeven van de lente

Afgelopen weekend voelde ik me dus iets beter waardoor ik op beide weekenddagen ook even naar buiten ben geweest. Het was echt heerlijk weer dus we maakten hier in het dorp een kleine wandeling met de kinderen. Lekker naar de speeltuin toe, zodat wij konden rusten op een bankje en de kinderen lekkeren spelen. Of ja, vooral Fay want Milo kan nog niet zelf zitten of kruipen.

Het deed me echt wel enorm goed om even te kunnen proeven van de lente. Ik merk aan mezelf dat ik een soort van verlate winterdip aan het krijgen ben. Dus elke zonnestraal die er is kan ik goed gebruiken.

1 reactie op “Kletspraatje: van alles wat

Reageren is niet mogelijk.