Kletspraatje: van alles wat

IMG_2326

Op het moment dat ik dit stukje schrijf is het maandagmiddag en zit ik lekker in de flow met artikelen schrijven. Daar ben ik erg blij mee, want afgelopen weken ben ik enorm ziek geweest waardoor al het werk stil heeft gelegen. Daarom kwam er zondag ook geen weekoverzicht voorbij, dus daarom nu even dit kletspraatje. 

Buikgriep

Zoals ik net al zei was ik vorige week ziek. Goed ziek. Op maandagavond kwamen de eerste tekenen al herkende ik ze niet direct. Ik liet namelijk mijn avondeten deels staan. En voor degene die me nog niet zo goed kennen: ik laat nooit eten staan. Ik ben nog net geen Joey van Friends (Joey doesn’t share food!), maar houd dus wel echt ontzettend van eten.

Later op de avond begon het nog meer te rommelen in mijn buik en begon ik me al wat duizelig en misselijk te voelen. Ergens voelde ik het dus wel aankomen, maar ik gaf de vermoeidheid de schuld. Echter kon ik het die nacht niet meer ontkennen: ik was ziek. Buikgriep. En hevig ook. Ik bracht de helft van de tijd door op de wc en had zo’n pijn in mijn maag en darmen. Voor de zekerheid ging ik dus toch even langs de dokter waar ik iets kreeg voor de pijn en misselijkheid.

Tot en met zondag heb ik wel echt nog last gehad van die buikgriep al was het zaterdag en zondag wel een stuk beter dan de dagen ervoor.

Proeven van de lente

Afgelopen weekend voelde ik me dus iets beter waardoor ik op beide weekenddagen ook even naar buiten ben geweest. Het was echt heerlijk weer dus we maakten hier in het dorp een kleine wandeling met de kinderen. Lekker naar de speeltuin toe, zodat wij konden rusten op een bankje en de kinderen lekkeren spelen. Of ja, vooral Fay want Milo kan nog niet zelf zitten of kruipen.

Het deed me echt wel enorm goed om even te kunnen proeven van de lente. Ik merk aan mezelf dat ik een soort van verlate winterdip aan het krijgen ben. Dus elke zonnestraal die er is kan ik goed gebruiken.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Kimberly op 28 maart 2018 om 07:19

    Duurde echt lang deze rot griep! Gelukkig nu weer in de benen, had zo met je te doen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje