Klein vechtertje

ziekenhuis herpes virus

Dat Fay qua uiterlijk op mij lijkt was al duidelijk geworden in een vorige blog. Maar Fay heeft qua karakter echt een aantal eigenschappen geërfd van haar papa. Het lijkt nogal vroeg om dat te zeggen aangezien ze nog geen 2 weken oud is (wel bijna!!) maar het is echt zo. Sinds we met haar weer terug zijn in het ziekenhuis is er veel gebeurd. Zo kwamen we dus met een gezond ogend kind aan in het ziekenhuis en zo werd ze zieker en zieker. Dit ging zo snel dat er genoeg momenten zijn geweest waarop we dachten ‘komt ze er wel bovenop?’. Gelukkig wisten de artsen al redelijk snel wat de oorzaak was en werd er op vrijdag al begonnen met antibiotica.

Fay reageerde daar zo goed en zo snel op dat het zelfs de artsen verbaasden. Ook bleef ze hardnekkig volhouden geen sondevoeding te willen maar gewoon haar flesje. Zelf doen! En dat voor zo’n klein hummeltje. De koorts verdween daarna ook vrij snel en als je haar nu in haar ziekenhuisbedje ziet liggen en even alle slangetjes wegdenkt zou je zeggen dat het gewoon een gezond vrolijk kindje is. En dat is ze ergens ook gewoon. Helemaal gezond natuurlijk ook weer niet want ze ligt niet voor niets in het ziekenhuis aan de antibiotica. Maar ze eet goed, plast en poept goed, ze slaapt goed, reageert goed op onze stemmen, ze is actief wanneer ze wakker is, kijkt de hele wereld rond.. Oftewel, ze is gewoon een geweldig vechtertje.
IMG_20140316_164312

Die vechtersmentaliteit heeft ze dan dus ook echt van haar papa. Die heeft ook genoeg moeten vechten in zijn leven om te komen waar hij nu is en dit deed hij uiteraard met de liefde en steun van zijn familie om zich heen en onze Fay doet nu precies hetzelfde. Met alle steun en liefde van de mensen om haar heen vecht ze samen met ons deze periode door en wij zijn er dan ook beide van overtuigd dat uiteindelijk alles goed gaat komen.

Het gaat dus goed met Fay. Ze is stabiel, komt zelfs weer aan, drinkt tegenwoordig al flesjes van 100cc leeg en dat ongeveer 7x per dag.. Ook blijft ze lekker meisje eigenwijsje door telkens haar hoofdje op te tillen en de hele kamer rond te willen kijken terwijl ze eigenlijk een boertje moet laten. Of door elke keer weer de slangetjes van het neusbrilletje eruit te willen trekken. Ze heeft super vaak een heerlijk tevreden lachje om haar mond en je ziet haar gewoon genieten als ze bij mij of bij papa in de armen ligt.
IMG_20140318_192007

Namens Fay, Bart en mijzelf wil ik iedereen in ieder geval heel erg bedanken voor alle medeleven die we ontvangen. We zijn er nog niet met Fay, maar het gaat de goede kant op en wij geloven erin dat dit ook komt door jullie steun en kracht die iedereen ons toezend. Blijf die positieve vibes maar sturen zodat we straks ook echt een gezond kindje mee naar huis mogen en kunnen nemen!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. mamasgoud op 19 maart 2014 om 09:10

  Geweldig nieuws! Ik heb veel aan jullie gedacht. Blij te lezen dat het de goede kant op gaat. Jullie zijn alle 3 super sterk!

 2. Jess op 19 maart 2014 om 09:35

  Wat een goed nieuws dat het de goede kant op gaat. Fay is gewoon een kleine supergirl, een meisjesninja. Wat is ze enorm sterk! De liefde druipt van dig blogje af, heel mooi.

 3. Marion de Brueys op 19 maart 2014 om 11:15

  Lag vanmorgen nog aan jullie te denken, het gaat de goede kant op zie ik. Succes allemaal.

  Liefs Marion

 4. Whitney op 19 maart 2014 om 11:15

  Wat fijn en goed om te lezen. Knuffels!

 5. CrazyGreatLife op 19 maart 2014 om 12:43

  Mooi blogje! Fijn te horen dat het de goede kant op gaat en een vechter is zij zeker! Geniet van de mooie momentjes

 6. bettyvdberg op 19 maart 2014 om 13:04

  Wat een goed nieuws! Nu maar hopen dat de stijgende lijn door blijft zetten en dat jullie haar inderdaad zo snel mogelijk gezond en wel mee naar huis mogen nemen. Wat zou dat fijn zijn!

 7. Happy Lioness op 19 maart 2014 om 15:12

  Wat fijn om te lezen dat ze het nu eigenlijk super goed doet. Hopelijk mag ze snel mee naar huis.

 8. iliveformydreams.com op 19 maart 2014 om 18:58

  Wat een fijn nieuws en ik vind de foto’s van jullie zo cute!<3 Ik duim voor jullie

 9. mamasgoud op 20 maart 2014 om 00:01

  Ik heb je genomineerd voor een Liebster Blog Award! Zie hier: http://mamasgoud.nl/2014/03/19/wauw-genomineerd-voor-het-liebster-blog-award/
  Ik hoop dat je het leuk vindt!

  Groetjes,
  Francesca

 10. Insoon op 20 maart 2014 om 14:52

  Wat mooi om te horen dat het beter met Fay gaat! En met zoveel liefde en warmte om haar heen, gaat het vast helemaal goed komen met jullie kleine meid! Mooie foto van jullie drietjes en wat lief dat ze die stickers/pleisters in een ♥-vorm hebben geknipt.

  liefs

 11. Dat ene moment | Baby eagle is born! op 21 maart 2014 om 06:00

  […] op lijken te zijn komt er even een moment van rust. Ik kijk naar mijn man en zie haar in hem. Een klein vechtertje. Dat is ze. En voor haar moet en zal ik sterk […]

 12. Wanda op 21 maart 2014 om 20:55

  Fijn te lezen dat het een stuk beter met jullie kleine meid gaat! Hopelijk mag ze snel met jullie mee naar huis!

 13. helga looymans op 22 maart 2014 om 19:32

  ik vind het heel leuk en mooie dat het nu wat beter gaat met fay. en wij wensen jullie het allerbeste. en hopen dat jullie fay snel en gezond mee naar huis mogen nemen. van helga en theo

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje