Kledingtip: @combineerhet

Al enige tijd geleden ontdekte ik de leuke rokjes van Combineer het. Ik had ze via de Fantastic Moms gevonden en bestelde zelf twee rokjes en een colletje. Ik heb ze toen regelmatig bij mijn kleine meid aangetrokken in de leukste combinaties. Echter was ik ze uit het oog verloren totdat ik laatst de kast opruimde. Ik kwam de rokjes tegen en wat wil nou? Ze passen gewoon nog. Er zit namelijk een elastiek in en die kun je aantrekken of losser maken. Echt ideaal! Wel beginnen ze wat kort te worden dus ik moet snel weer nieuwe bestellen!

IMG_4749

Op bovenstaande foto is mijn dochtertje net 13 maanden, wat een verschil hé met nu! En hoe leuk is dat rokje?! Geweldig toch?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Winactie op Instagram

Nu heeft Combineer t natuurlijk weer allerlei andere rokjes en colletjes in hun collectie. En nu wil het zo zijn dat Manja van Combineer het en ik de handen ineen hebben geslagen en een leuke samenwerking hebben bedacht!

Je kunt namelijk via Instagram een super leuk rokje + colletje winnen!! Op onderstaande foto kun je het colletje en het rokje zien. Het shirtje, de schoenen en de legging horen er niet bij, maar laten wel een leuke combinatie zien die je met het rokje en colletje zou kunnen maken. winactie

Wat moet je doen?

Volg Combineer het en Meisje-Eigenwijsje via Instagram. Laat onder deze foto (op de Instagram van Meisje-Eigenwijsje) een reactie achter met de maat van het rokje die je zou willen winnen. En dat is alles! We zouden het wel extra gaaf vinden als je deze foto wilt delen met je eigen volgers en daarbij de hashtag #combineereigenwijsje gebruikt!!

Doe jij mee met de actie?

2 reacties op “Kledingtip: @combineerhet

Reageren is niet mogelijk.