Kledingtip: @combineerhet

IMG_1970

Al enige tijd geleden ontdekte ik de leuke rokjes van Combineer het. Ik had ze via de Fantastic Moms gevonden en bestelde zelf twee rokjes en een colletje. Ik heb ze toen regelmatig bij mijn kleine meid aangetrokken in de leukste combinaties. Echter was ik ze uit het oog verloren totdat ik laatst de kast opruimde. Ik kwam de rokjes tegen en wat wil nou? Ze passen gewoon nog. Er zit namelijk een elastiek in en die kun je aantrekken of losser maken. Echt ideaal! Wel beginnen ze wat kort te worden dus ik moet snel weer nieuwe bestellen!

IMG_4749

Op bovenstaande foto is mijn dochtertje net 13 maanden, wat een verschil hé met nu! En hoe leuk is dat rokje?! Geweldig toch?

Winactie op Instagram

Nu heeft Combineer t natuurlijk weer allerlei andere rokjes en colletjes in hun collectie. En nu wil het zo zijn dat Manja van Combineer het en ik de handen ineen hebben geslagen en een leuke samenwerking hebben bedacht!

Je kunt namelijk via Instagram een super leuk rokje + colletje winnen!! Op onderstaande foto kun je het colletje en het rokje zien. Het shirtje, de schoenen en de legging horen er niet bij, maar laten wel een leuke combinatie zien die je met het rokje en colletje zou kunnen maken. winactie

Wat moet je doen?

Volg Combineer het en Meisje-Eigenwijsje via Instagram. Laat onder deze foto (op de Instagram van Meisje-Eigenwijsje) een reactie achter met de maat van het rokje die je zou willen winnen. En dat is alles! We zouden het wel extra gaaf vinden als je deze foto wilt delen met je eigen volgers en daarbij de hashtag #combineereigenwijsje gebruikt!!

Doe jij mee met de actie?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Sonja op 21 oktober 2015 om 13:32

    Gaaf rokje en mooi gecombineerd ook! Wij doen zeker mee

  2. Mama Kip op 21 oktober 2015 om 20:35

    Leuk!! Ik ben dol op simpele rokjes!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje