Eigenwijsjes weekoverzicht: kleding, feestjes en appels

Daar is hij weer! Een volledig weekoverzicht. Vorige week kregen jullie alleen mijn weekend te zien omdat hij gewoonweg echt geweldig was haha, maar dit keer gewoon weer een stuk over afgelopen week. Het was best een drukke week waarin er veel gebeurd is. Leuke dingen maar ook hele nare dingen helaas. Ik vind het voor mezelf wel fijn om een overzicht te maken hier zodat ik ook beter onthoud wat er allemaal is gebeurd. Anders vliegt de tijd nog harder dan normaal.. Hopelijk vinden jullie het ook leuk om mee te kijken!

Zondag

IMG_6833Op zondag kwamen we dus terug van de wijnfeesten. Wel pas in de avond dus we aten met de groep nog een frietje en dronken ons laatste drankje samen en daarna was het klaar. Wij pikten uiteraard onze kleine meid op die een weekend bij opa en oma was geweest. Ze heeft het daar erg leuk gehad! Ze zijn naar de dierentuin geweest en opa heeft heel veel boekjes mogen voorlezen, bofkont!

Maandag

IMG_6842Anita plaatste die dag een tweet over het feit dat ze naar Duitsland ging voor boodschappen. Ik stuurde haar direct een berichtje of ze bovenstaande voor me mee kon nemen. Dit verkopen ze bij de Lidl maar hier in Nederland dus niet. Heel irritant want het is zo lekker!

IMG_6845Dit boek las ik in een avond uit. Het is er niet eentje waarbij je veel moet nadenken, maar echt een fijn boek om erbij te nemen op een “lege” avond.

IMG_6848’s Avonds maakte ik één van de lievelingsgerechten van mijn man. Lekker en simpel!

Dinsdag

IMG_6856Op dinsdag ging ik fijn naar Anita toe met de kleine meid. Louis, hun hond, en Fay moesten erg aan elkaar wennen maar na een tijdje konden ze fijn samen spelen! Was echt mooi om te zien. Zelf heb ik ook heerlijk geknuffeld met Louis, want wat een schattig beestje is het toch! Anita had inderdaad voor mij de ijskoffie meegenomen, thanks again!

IMG_6864Dinsdagavond kwam ook het schokkende nieuws dat Joost Zwagerman overleden was. In eerste instantie zei de naam me niets, maar toen ik over hem las bleek dat hij toch bekende bij me was dan ik dacht. Desalniettemin is het altijd erg wanneer er iemand overlijd maar dit keer kwam het ook weer dichtbij doordat hij dus leed aan een depressie. Bovenstaande plaatje kwam ik tegen op Instagram en het was zo herkenbaar, ik moest hem opslaan!

Woensdag

IMG_4481Over deze dag hebben jullie al een hoop kunnen lezen in mijn blog over de Hippie Chic stijl en de vier bijzondere vrouwen. En dan heb ik het niet eens over de 4 bijzondere dames hierboven. Stuk voor stuk fabulous mama’s!

Donderdag

IMG_6882Op donderdag bedacht ik me om lekker met mijn dreumes op pad te gaan. Ze had wel een uitje met mama verdient nadat ze de dag ervoor bij oma was en omdat ze op vrijdag weer naar oma zou gaan. Ik moest wel eerst het dorp in en dacht dat de buggie wel in de achterbak lag. Niet dus. Ach, dan zou ik haar wel dragen mocht t nodig zijn en zelf kan ze ook lopen. Nou dat ging even goed. Maar toen had ik opeens een groot pakket bij en een tas met haar nieuwe schoentjes. Help.. en ze wilde getild worden! Dit ging dus niet en daarom lag mevrouw daar. Midden op de stoep. Gewoon te chillen, totdat mama zou doen wat ze wilde. Boef…

Eigen outfitIk deed ook een fotoshoot met haar, iets wat ze heel erg leuk vindt. En ik ook inderdaad.. Ze doet alleen wel echt haar eigen ding dus het is altijd lastig om goede foto’s te schieten. Maar dat maakt het wel weer echter, persoonlijker!

Vrijdag

IMG_6886Deze dag ging Fay naar mijn schoonmoeder. Iets wat voortaan elke vrijdag gaat gebeuren. Zo heb ik even tijd voor mezelf, mijn bedrijfje (in wording) en mijn blog. Vandaag vond ik het extra fijn, want ik had die ochtend heel erg naar nieuws gehoord over een vriendinnetje van me, Marij.

IMG_6891Die middag ben ik ook direct naar haar toe gegaan in het ziekenhuis samen met Anita ook. Poeh, dat was echt wel even heftig allemaal. Op zulke momenten besef je ook hoeveel een ander voor je betekent en hoe het leven plots heel anders kan zijn.

Zaterdag

IMG_6902In de groepsapp vertelde Jootje me dat er in Eindhoven bij de Philips Fruittuinen een Appelplukdag was. Dit klonk zo leuk dat ik mijn man overtuigde om mee te gaan. Meer hierover lees je morgen op mijn site!

IMG_6954In de avond hadden we 2 feesten. Bij onze buren aangezien zij 50 jaar getrouwd waren en bij andere buren een paar deuren verderop. Die heer in kwestie was 40 geworden. Zelf ben ik niet zo lang geweest bij beide feesten. Denk bij alletwee 1,5 uur ofzo. Ik had er niet de energie voor om het langer vol te houden. Maar ik ben geweest, dat is al heel wat!

Zo en toen was die week alweer voorbij. Vandaag staat er niet zoveel op de planning, waarschijnlijk ga ik met de appels die ik geplukt hebt at lekkere dingetjes maken… De planning van komende week is ook rustig tot nu toe. Behalve dan dat ik opgenomen wordt in het ziekenhuis komende maandag. Ze gaan dan weer wat onderzoeken doen, met name naar de slaapapneu. Ben benieuwd wat eruit komt!

Ik ben heel benieuwd naar jouw week, dus aub vertel erover in de reacties!

13 reacties op “Eigenwijsjes weekoverzicht: kleding, feestjes en appels

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *