Klaar voor de lente

Het zonnetje laat zich de laatste tijd erg vaak zien en nu de ergste kou voorbij is begint de lente steeds meer vorm te krijgen. De eerste krokusjes zie je al voorzichtig tevoorschijn komen en ook de eerste lammeren en kalveren worden geboren. De natuur is dus al helemaal klaar voor de lente. Maar ben jij dat ook? *samenwerking

Goede start van de lente

Misschien heb je jouw zonnebril van vorig jaar al onder het stof vandaan gehaald, of ben je al op zoek geweest naar een nieuwe. Ik heb die van mij nog niet kunnen vinden, maar stiekem vind ik dat niet erg want dat geeft me een goed excuus om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar. Of je nu voor de classic look gaat of liever een gewaagder model uitzoekt. De lente is er om nieuwe stijlen te proberen.

Om jullie op weg te helpen heb ik na het verkennen van de webshop van Brandfield een aantal toffe nieuwe exemplaren voor jullie uitgekozen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Brandfield

De online webshop Brandfield heeft naast een unieke collectie ook een uitstekende service. Zij bieden in hun webshop meer dan 16.000 verschillende style items van ruim 200 merken. Je vindt er niet alleen sieraden, tassen en portemonnees voor mannen en vrouwen, maar ook horloges en zonnebrillen voor iedereen. Dus ook voor kinderen.

Hun doel: “Jou inspireren en helpen jezelf te uiten met style items en zo het beste van jezelf te laten zien!”

Nieuwste dames zonnebrillen

Met meer dan 800 zonnebrillen in hun collectie lijkt het misschien moeilijk kiezen, maar je kunt de dames zonnebrillen zo filteren dat je uiteindelijk precies datgene overhoud wat bij jou past. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaald model zoals rond, vierkant of aviator? Dan kun je daar op selecteren. Maar ook als je bijvoorbeeld het liefste een Ray-Ban zonnebril draagt, of eentje van Quay. Zelfs de kleur van het montuur kun je kiezen.

Ik koos zelf voor de kleuren: brons, champagne, koper, roségoud en roze.

komono zonnebril

Merk: Komono; prijs: €45,95

swarovski zonnebril

Merk: Swarovski; prijs: €146,40

Merk: Polaroid; prijs: €48,00

Merk: Quay; prijs: €55,00

Merk: Guess; prijs: €75,95

Merk: Komono; prijs: €99,95

Wat voor een zonnebril het uiteindelijk wordt weet ik nog niet. Maar ik houd jullie op de hoogte zodra ik er eentje heb!

Wat voor een zonnebril heb jij?

2 reacties op “Klaar voor de lente

  • Ik heb er 2 van Chanel maar wil eigenlijk een nieuw model en dan wil ik dit keer advies bij hebben van een stylist. De zonnebrillen zijn bovendien al ‘uit de mode’ ?

Reageren is niet mogelijk.