Klaar voor de kou – Shoplog Schattige Babykleertjes

“Huh wat schattige babykleertjes? Heb je me iets te vertellen Nicole?” Ik hoor het sommige mensen al denken. Maar niets is minder waar. Schattige Babykleertjes is de naam van een hele leuke webshop waar je niet alleen (zoals de naam wellicht wel doet vermoeden) leuke babykleertjes kunt kopen, maar dus ook voor grotere kinderen.

Schattige Babykleertjes

Bij deze leuke webshop koop je dus voor zowel de allerkleinste kinderen (vanaf maat 40) de schattigste, leukste en vooral ook hipste kleding. Maar ook voor de grotere kinderen. Tot en met maat 152 kun je bij deze webwinkel terecht en daar ben ik erg blij mee want ik heb twee kleine kinderen. Dus kan nog erg lang genieten van al dat moois wat ze hebben.

Dat zeg ik overigens niet omdat ik een samenwerking heb met deze shop. Maar omdat zij werkelijke alle merken hebben waar ik graag items van koop. Daarnaast zijn er ook altijd veel kleertjes in de sale dus ik kan mijn hart op daar. Aangezien beide kinderen nog wel wat ‘warms’ en ‘leuks’ konden gebruiken qua kleding bestelde ik dus een doos vol kleertjes.

Mijn favoriete merken

Voordat ik laat zien wat we gekocht hebben wil ik graag vertellen over mijn favoriete merken. Want regelmatig krijg ik vragen over waar ik kleding van de kinderen koop. Er komt overigens nog een aparte blog over wat nu mijn favoriete merken zijn voor een peuter jongetje. Maar hier alvast een aantal voorkeuren.

Voor mijn dochter koop ik het liefst kleding van onder andere Quapi,Like Flo, B.Nosy en Bampidano. Zo is haar nieuwe winterjas van B.Nosy en zul je in deze shoplog ook een jurkje van dit merk voorbij zien komen en twee jurkjes van Bampidano. Helaas hebben ze bij deze webshop op dit moment alleen nog maar Like Flo in kleine maatjes. Maar als jij dus nog zo’n klein meisje in huis hebt dan moet je echt dat merk eens bekijken. Echt zo ontzettend gaaf!

Voor mijn zoontje ben ik vooral fan van Name It en Blue Seven. Maar ook Tumble ‘N Dry, B*E*S*S en Dirkje behoren tot deze favorieten. Overigens heb ik ook van Bampidano voor onze kleine man wel eens wat gekocht. Daar zit ook vaak wat leuks bij. Daarnaast koop ik ook wel eens kleding van andere merken en winkels, maar als het om merkkleding gaat dan zijn dit al jarenlang mijn (onze) favorieten.

Shoplog

En nu eindelijk de shoplog. Want dat vind ik zelf stiekem ook altijd het leukste om te zien bij anderen. Zo doe ik heel vaak inspiratie op. Een van de jurkjes die ik voor Fay uitzocht zag ik bijvoorbeeld bij de dochter van Beebsandmoms voorbij komen.

Fay kreeg drie nieuwe jurkjes. Ik had er zelf een groot aantal uitgekozen en zij had het daarna voor het zeggen welke drie ze het liefste wilde. Een daarvan was dit leuke jurkje van Bampidano. Met een leuke gouden tule rok en dat hartje he. Dat is een grote hit! Dit jurkje koop je dus bij Schattige Babykleertjes en kost €39,99.

Zoals ik eerder al zei is een van mijn favoriete merken voor onze zoon Name It. De broekjes vallen vaak smal en bij dit joggingbroekje zit er elastiek in bovenin die je strakker kunt zetten. Hoe fijn. Dat zie je niet vaak bij joggingbroekjes. En heeft hij wel echt nodig. Dit broekje kon ik dan ook zeker niet laten liggen. Dit broekje kost €15,99 dus ook de prijs is fijn.

Je ziet het op deze foto niet goed, maar de rok van dit leuke jurkje van Bampidano is dus zwart wit gestreept mét gouden bolletjes erop. Dat gegeven plus de tekst “super girl” overtuigde Fay ervan om dit jurkje te willen kopen. Hij kost €44,99.

Kijk hem nou eens stoer staan met zijn Name It trui aan. Stay Wild, nou dat hoef je hem geen twee keer te zeggen hoor. Dit soort truien vind ik super leuk. Lekker stoer en toch ook nog kinderlijk. Deze trui kost €15,99.

Aangezien ons meisje naast jurkjes ook nog heel veel leuke shirtjes heeft kon een vest ook niet ontbreken. Natuurlijk werd het er eentje met pailletten. Want dat is helemaal hip en meisjes en.. nou ja je snapt het wel. Dit leuke vest is van Blue Seven en kocht ik in de sale voor €18,39.

Dan nog een keer dit leuke jongetje. Buiten wilde hij niet op de foto, maar wel bij opa en oma. “Cheese” zei hij met een lach. Daar moest ik natuurlijk snel even gebruik van maken. De trui die je ziet is van Blue Seven en kocht ik ook in de sale voor €10,39.

Dan als laatste dit jurkje. Het is niet het laatste wat we gekocht hebben, maar van de andere 2 items heb ik geen foto (oeps!). Dit jurkje is stiekem niet alleen de favoriet van mijn dochter maar ook van mij. Een jurkje van B.Nosy die je voor €39,95 kunt kopen. Een aanrader hoor!

Zoals ik net al zei ben ik dus twee items vergeten op de foto te zetten. Voor Fay kocht ik ook nog een roze tule rokje van Blue Seven in de sale. Deze kan ik helaas ook niet meer op de site vinden. En voor Milo kocht ik in de sale ook nog een overhemd van Name It. Ook niet meer te koop. Deze zal ik nog wel eens laten zien zodra ze hem aan hebben gehad.

Welk item vond jij nou het leukst?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *