Tag: Kinderkleding

Ik kan niet zeggen dat ik niet van TAGS hou want ik heb zelfs een hele categorie die zo heet. Wel vind ik het de laatste tijd moeilijk om een leuke tag te vinden. Ze komen op zoveel blogs voor of ze gaan een beetje over hetzelfde. Deze tag is anders. Ik geloof dat ik hem bij blogmama het eerste zag en daarna ben ik hem nog maar 1x tegengekomen. En deze tag vind ik zo leuk omdat het over babykleertjes gaat! En als er iets mijn hobby is, dan is het kleertjes kopen of Fay leuk aankleden!

Vandaar vandaag de tag “kinderkleding”! Lees je mee?

1. Wat is je favoriete kinderkleding winkel?

HEMA! Maar ook de Jola Mode, Zeeman, H&M en Next (onlineshop)

Bol AlgemeenBol Algemeen

2. Wat is je favoriete kinderaccessoire?

Zelf vind ik mutsjes en haarbandjes erg leuk. Echter trekt ze de haarbandjes vaak snel al van haar hoofd af of haar papa doet dat. Hij vindt dat namelijk niks die haarbanden! Gelukkig vindt hij de mutsjes wel leuk en kan ik die met het koudere weer ook lekker vaak opdoen bij haar!

3. Koop je tweedehands kinderkleding?

Ik heb tot nu toe eigenlijk nooit tweedehands kleding gekocht maar ik krijg het wel vaak. En daar ben ik super blij mee want er zitten soms echt geweldige dingen tussen die Fay goed staan. En ja, daarom dan laten liggen omdat het al eens gedragen is. Vooral met babykleertjes die worden toch al zo weinig gedragen!

4. Geef je veel geld uit aan één kledingstuk?

Nee voor mezelf al niet, maar voor mijn dochtertje ook niet. Wel als het gaat om een winterjas bijvoorbeeld of straks als ze schoenen gaat dragen omdat ze loopt. Maar anders is dat helemaal niet nodig. Vaak heeft ze dingetjes toch maar een paar keer aan en is ze er al uitgegroeid!

5. Wat is je favoriete kinderkleding style?

Ik vind het leuk om stoer met girly te mixen. Maar jurkjes vind ik ook erg leuk bij Fay! Dus eigenlijk is het antwoord dat ik niet een specifieke stijl heb. Dat heb ik zelf ook niet geloof ik. Ik mix ook van alles. Wat ik wel belangrijk vind is dat het geen Minnie Mouse dingen enzo zijn, of Nijntje. Dat vind ik erg leuk als pyjama maar niet om zo aan te trekken!

6. Match jij wel eens de kleding van je kindje met je eigen kleding?

Nee. Al krijg ik als het goed is binnenkort wel een matching muts met Fay, haha!

7. Heeft je kindje wel eens een pyjama dagje?

Eigenlijk bijna nooit. Nee wat zeg ik, volgens mij nooit. Er is altijd een moment op de dag dat ik haar leuke kleertjes aan trek. Ik zelf daarentegen kan wel eens een “pyjamadag” hebben haha!

8. Heeft je kindje meer kleding dan jij?

Nou ik denk dat ze aardig in de buurt komt! Als ik de te kleine kleertjes meereken dan sowieso!

9. Wat is je favoriete kinderkleding item op dit moment?

Het zachtroze mutsje wat ik pasgeleden kocht, het berenpakje wat ik op hetzelfde moment kocht en een stoer spijkerbroekje dat ik bij de Jola Mode kocht! Maar stiekem heb ik nog veeeel meer favorieten!

10. Welke kleuren passen het beste bij je kindje?

Alle! Ze is gewoon erg kleurgeniek. Is dat een woord? Nee, nu wel haha. Ze draagt veel fuchsia of blauw. Maar ook turkoois of paars. Maar zachtroze staat haar ook goed, grijs, enzovoort. Zwart vind ik wat minder omdat het haar dan meteen zo donker maakt. Dus dat trek ik haar niet zoveel aan!

Heeft jouw kindje meer kleding dan jijzelf?

7 reacties op “Tag: Kinderkleding

  • Zo grappig, heb een moment overwogen om vandaag ook deze tag te publiceren, maar had geen leuke foto’s 😉 Stoer met girly is hier ook wel favoriet.

  • Kleren kopen voor je Kids is zo leuk. Ik ben blij dat dochterlief nu in maat 92 zit. Dan is de keuze wat groter.

  • Super leuke tag! Ookal heb ik zelf geen kindjes, ik zie bij mijn meeste babysitkindjes de kleerkasten uitpuilen van de mooie spulletjes! Ik vind het geweldig als ik zelf de kleertjes mag kiezen van de kindjes waar ik op moet letten die dag!

  • Leuke tag zeg! En leuk om jouw antwoorden te lezen 🙂 Ik neem hem over, handig voor rondom de bevalling 😉 Hier sinds kort wat meer zwart aan, maar dan wel gecombineerd met heel veel kleur. Toen ze kleiner was deed ik het ook niet, al snel te donker idd.

Reageren is niet mogelijk.