Kinderkleding: Louder wintercollectie 2023 nu online!

Louder winter kinderkleding 2023 meisjes

Wie mij een beetje volgt weet dat ik dol ben op kleurrijke kinderkleding én dat zowel mijn kinderen als ik onze hart verloren hebben aan de kinderkleding van Louder. Dit merk wordt exclusief verkocht bij de online outletstore Mini & More en eigenlijk zijn wij vanaf het begin al fan. Vanaf vandaag, 8 juli, staat de nieuwste wintercollectie van Louder online en in deze blog laat ik je wat van deze collectie zien.

Wij gaan natuurlijk ook dit keer weer shoppen, maar aangezien we de kleding nog niet binnen hebben op het moment dat deze blog online komt zal ik deze items in een leuke shoplog op een later moment met je delen. Hieronder in ieder geval een aantal leuke foto’s van de fotoshoot van de Louder kleding. Zodat je een idee krijgt van wat er allemaal is. Dit is dus nog niet alles. Dus ben je heel nieuwsgierig kun je natuurlijk meteen naar de website van Mini & More gaan.

Kleurrijke wintercollectie Louder! kinderkleding 2023

Wat ik altijd zo leuk vind aan de kinderkleding van Louder! is dat het heel kleurrijk is, ook in de winter. Want wie zegt dat je saaie donkere kleding moet dragen?

Louder winter kinderkleding 2023 meiden

In de 2023 wintercollectie van Louder! zitten er voor de meisjes weer een heleboel leuke jurkjes met bijpassende leggings bij, dus er is voor ieder wat wils.

Louder winter kinderkleding 2023 jongens

Wie klaagt over dat er geen leuke jongenskleding te vinden is kan bij Louder! zeker slagen. Ja het is veel blauw, maar het is zo leuk gecombineerd met andere kleuren in diverse patronen. Dit is toch te leuk?!

Louder winter kinderkleding 2023 jongens meisjes

Er wordt ook altijd gekeken hoe de kleding van zowel de jongens als de meiden bij elkaar kunnen matchen. Zo kunnen broers en zussen ook met elkaar twinnen. Superleuk toch?!

Louder winter kinderkleding 2023 meisjes jongens

Deze turkoois achtige kleur vind ik ook echt helemaal tof. Zeker omdat het zowel bij de jongens als bij de meisjes super staat. Ik gok dat ik hier wel wat van ga kopen.

Toen ik mijn dochter de foto’s liet zien vond ze alles erg leuk, maar de outfits die je hierboven ziet vindt ze dus echt helemaal gaaf. Dus ik denk dat ik wel weet wat ik in ieder geval ga bestellen…

Zoals ik al aangaf is dit echt nog niet alles. Er zijn nog meer leuke items zowel voor jongens als meisjes die je wellicht nog niet op de foto hebt gezien. Daarom adviseer ik je om gewoon even naar de website te gaan en alles goed te bekijken en lekker te shoppen…