Kinder sneakers: 10x de leukste

Kennen jullie dat? Je gaat op zoek naar sneakers voor jezelf en komt alleen maar leuke kinder sneakers tegen voor je dochter of zoon. Ik houd van sneakers. Ik draag ze zelf enorm graag en trek ze het liefst ook bij mijn dochter aan. Met stoere sneakers kun je een outfit net even een tikkeltje extra geven plus ze zitten gewoon heel comfortabel. Je hebt ze tegenwoordig ook in allerlei soorten, kleuren en maten en dat maakt het kiezen niet altijd even makkelijk.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nelson.

Kinder sneakers

Zwarte sneakers komen altijd van pas, dat weten ze bij Blox ook. Wat extra glitter en bling erbij en je sneakers zijn af. Bij New Balance kun je alle kanten op, zo kocht ik een tijd terug nog bordeaux rode schoenen, zijn er ook hele kleurige schoenen te vinden maar deze slangenprint is ook wel hip.  Vingino houdt het meestal wat neutraler, daarom sprong deze sneaker er voor mij uit. Lekker kleurrijk en zomers!

Net zoals dat zwarte sneakers altijd van pas komen kun je eigenlijk ook niet zonder witte sneakers. Mijn dochter heeft een paar van de H&M maar deze van Converse zien er ook heel goed uit. Ja en dan de Nike sneakers. Eigenlijk kan dit merk niet ontbreken in je kast, helaas vallen ze vrij breed en heb ik nog geen goede Nikes gevonden voor Fay haar smalle voetjes. Deze sneakers komen trouwens uit de nieuwste collectie. Het merk Clic! was voor mij een nieuwe en fijne ontdekking. De afgebeelde schoenen zijn in het rosé goud maar ze zijn er ook in ecru.

kinder sneakers

Fay haar eerste schoentjes waren van British Knights. Dit merk vind ik super stoer en houd ik dus altijd in de gaten. Deze lage sneakers staan dan ook op de verlanglijst! Eigenlijk wilde ik van elk merk slechts 1 paar in de top 10 hebben, maar deze shiney shoes van Blox met mint erin kon ik niet laten staan. In een top 10 leukste kinder sneakers kunnen de Vans ook niet ontbreken. Ik zag een paar met cupcakes maar besloot toch voor een paar te gaan die iets meer tijdloos is. En dan als laatste de Sketchers. Ik heb zelf inmiddels twee paar en hoop snel voor Fay ook een paar te kunnen scoren.

Welke sneakers zou jij wel willen kopen?

10 reacties op “Kinder sneakers: 10x de leukste

Reageren is niet mogelijk.