Kinder dieren onesie met opdruk | Winweek #1

We zijn alweer bij de derde dag van mijn eerste winweek van 2019 beland! Super leuk al jullie enthousiaste reacties te lezen. Het voelt altijd zo goed om dit soort dingen te kunnen doen voor anderen. Zo hebben niet alleen wij profijt van mijn blog en al het harde werk wat ik erin stop. Maar ook anderen.

Festival Onesies

Vandaag maak je kans op een hele toffe onesie voor kinderen. Vorige week liet ik jullie al zien hoe blij wij met onze onesies van Festival Onesies zijn. Mocht je daar meer over willen lezen ga dan zeker even naar die blog.

De onesies zijn ideaal voor Carnaval. Wij gaan hem tijdens de optocht dragen over onze kleding. Ik kijk er nu al naar uit! Maar onze dochter draagt het pak trouwens ook gewoon in huis. En als het even kan trekt ze hem niet meer uit haha.

dieren onesies kind eenhoorn

Win een kinder dieren onesie mét opdruk

Omdat wij zelf zo blij zijn met deze onesies heb ik dus geregeld dat ik er ook iemand anders mee blij mag maken. Je hebt de keus uit een draken onesie, tijger onesie, kikker onesie én een unicorn onesie.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
  2. Vertel in welke maat jij de onesie wilt (check wel even de website van Festival Onesies om te zien welke maten er zijn)

De actie loopt tot en met 18 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

39 reacties op “Kinder dieren onesie met opdruk | Winweek #1

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *