Kind aan huis

fay-zwembad

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik op het terras van onze vakantiebestemming. (Weten waar dat is, lees dan ook even onze vakantiekeuzes van dit jaar) Ik was niet van plan om blogjes te schrijven hier, maar we doen het even een ochtend rustig aan. Dit houdt in dat ons kleine meisje als kind aan huis rondloopt en vermaakt wordt door de animatie en andere kinderen. Oh ja en wij zitten uiteraard als twee trotse ouders toe te kijken hoe goed ze het doet.

Als kind aan huis ja.
Want het lijkt er bijna op alsof we hier altijd al waren in plaats van de paar dagen dat het werkelijk is. Eigenlijk al 5 minuten nadat we er waren liep ze rond alsof ze iedereen en alles al kende. Vrolijk zwaaiend naar iedereen betoverde ze alle harten. De animatie liep direct met haar weg. Zowel figuurlijk als letterlijk. En dat terwijl Fay zich toch niet zo snel laat oppakken door iemand.

Zelf ook kind aan huis

Het enige wat ik me kan bedenken hoe dat komt is misschien omdat ik hier zelf kind aan huis ben. Deze plek is de plek waar ik zowat opgegroeid ben. Hier had ik mijn eerste echte vakantiebaan (daardoor had ik wel bijbaantjes, maar nooit alleen voor de vakantie) en ja ook hier kreeg ik mijn allereerste kus. De vrouw die nu in de receptie werkt was vroeger de animatrice en op het moment dat zij daarmee stopte heb ik het overgenomen het jaar erop. Ik wist al goed hoe alles werkte omdat ik de jaren daarvoor haar al meehielp. Ook de man in het winkeltje is nog steeds dezelfde. Al hadden we elkaar misschien 10 jaar niet gezien, toch herkende hij me nog.

Beide een stuk volwassener natuurlijk en ook beide met kind, een hele andere wereld als toen maar toch ook weer hetzelfde.

Ik denk dat ons meisje dit ook wel aanvoelt. Ik voel me hier ook thuis en dan niet alleen om de plek waar we zijn. Maar alles eromheen. De omgeving, de bevolking, de taal, de manier van leven, het weer natuurlijk… Maar dat zal niet de enige reden zijn. Onze kleine meid is gewoon nu al een entertainer, iemand die geniet van aandacht en die heel sociaal is aangelegd.

Hmmm, van wie zou ze die eigenschappen nou hebben?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Henny op 18 juni 2015 om 14:23

    Leuk. Geniet van jullie vakantue. Ik wil ook graag aan onze kinderen laten zien waar ik vroeger naartoe ging in de vakantie, al is daar wel heel wat veranderd.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje