Ik kijk nu al uit naar..

IMG_0553

Het ene moment heb ik geen inspiratie voor een blog omdat ik alleen maar aan het dagdromen ben over alle leuke dingen die eraan zitten te komen. En zo bedenk ik me dat dit eigenlijk ook best een leuk onderwerp is. Want er staan nogal wat leuke dingen in de planning en daar kijk ik zo ontzettend naar uit!

Ik kijk nu al uit naar..

Komend weekend. Dan zijn namelijk de bonte avonden bij ons in het dorp vanuit de Carnavals vereniging en dat is altijd een groot feest. Er komen allerlei bekende en minder bekende tonpraters maar ook plaatselijk talent staat op het podium. Zo wordt er vanuit de raad van elf altijd een stukje opgevoerd en laat mijn man daar nu bij zitten.. Haha. Ben echt enorm benieuwd hoe hij het doet!

Volgende week. Het is volgende week alweer 1 februari en dat houdt in dat mijn nieuwe werkrooster (deels) ingaat! Daar kijk ik ook erg naar uit want ik merk dat die vijf dagen nu al zwaar aan het worden zijn. Deze week dus nog wel, maar volgende week werk ik in ieder geval de donderdag al thuis. Ja daar kijk ik echt naar uit!

De Negenmaandenbeurs. Toen ik drie jaar geleden zwanger was van Fay kon ik niet naar de negenmaandenbeurs. Ik was 22 maart uitgerekend maar tijdens de negenmaandenbeurs in februari lag ik al in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging. Dit keer ben ik nog niet zo ver in de zwangerschap dus kan ik er wél naartoe! Ik ga samen met een van mijn liefste vriendinnetjes Jennifer en daar heb ik zo’n zin in! Om de beurs zelf, maar vooral omdat ik Jenn niet zo vaak zie ivm de afstand en we er een hele gezellige dag van maken.

Weekendje weg met mijn dochter. Vlak na de negenmaandenbeurs ga ik ook nog eens een weekend weg met mijn peuterdochter. Ik wilde dit super graag doen omdat ze wel wat qualitytime verdiend met haar moeder en we dit niet zo snel meer kunnen doen wanneer ons zoontje geboren is. Waar we naartoe gaan en hoe of wat lezen jullie nog wel tegen die tijd!

Verjaardag Fay. Over iets meer dan een maand wordt onze dochter alweer drie jaar. Ze is op een maandag jarig maar het weekend ervoor vieren we het al. Voorgaande jaren had ik al van alles in huis voor haar verjaardag en wist ik al precies hoe of wat maar dit jaar nog niet. Ik heb zelfs nog geen thema! Dus mocht je nog ideetjes hebben….

Zo zijn er nog veel meer dingen waar ik naar uit kijk, maar laat ik het voor nu maar gewoon even bij deze dingen houden. Zodra het maart is kijken we wel weer verder naar alle andere leuke dingen!

Waar kijk jij naar uit?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

37 reacties

 1. Nicole op 25 januari 2017 om 06:22

  Genoeg leuke dingen dus!! Ik kijk uit naar de bevalling want ik ben wel klaar met zwanger zijn en wil onze dochter ontmoeten!

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:53

   Kan ik me voorstellen!

 2. Loes Johanna op 25 januari 2017 om 06:50

  Leuk allemaal! Hier toch ook wel echt de bevalling, met nog een goede 5 weken te gaan gebeurt er daarvoor niet zoveel spannends meer, haha.

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:54

   Begrijpelijk haha.. Daarvoor duurt t bij mij nog (te) lang!

 3. marije op 25 januari 2017 om 07:06

  Wat een leuke.dingen heb je allemaal op de planning staan. Leuk dat je een moeder dochter weekend gaat doen. Ik heb allemaal leuke vriendinnen dingen gepland staan waar ik erg naar uit kijk.

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:54

   Oh gezellig! Doe ik te weinig..

 4. Romy op 25 januari 2017 om 07:15

  Wat een heerlijke dingen om naar uit te zien! Zo leuk dat je met je dochter een weekendje weg gaat!

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:54

   Ja kijk ik stiekem misschien nog wel t meeste naar uit 🙂

 5. Patricia op 25 januari 2017 om 07:30

  Moment dat de bevalling er op zit. Binnen elf weken heb ik ons kindje hoe dan ook in handen. Daarna kunnen we verder gaan plannen. Baal wel dat ik de carnaval mis hoor, haha.

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:55

   Geen andere leuke plannen in de tussentijd? 11 weken is nog best lang.. Maar ook wel weer begrijpelijk dat je daarnaar uitkijkt! Ik ook hoor, maar in de tussentijd me maar hiermee vermaken 😉

   • Patricia op 26 januari 2017 om 08:03

    Deadlines halen, site verder opbouwen en dan hopelijk nog wat boeken lezen om te ontspannen. Maar geen grote dingen. Ben erg moe.

 6. Bregje op 25 januari 2017 om 08:14

  Fijne vooruitzichten! Ik kijk uit naar de lente lekker weer zonder jas naar buiten!

 7. Esther op 25 januari 2017 om 08:14

  Wat een leuke dingen in het vooruitzicht!! Ik zou ook zo graag naar de negen maanden beurs gaan maar een reistijd van 3 uur zie ik echt niet zitten nu.
  Veel plezier de komende tijd!

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:56

   Ik ben in totaal ook vier uur onderweg, heen en terug. Maar ben ook nog niet zo ver..

 8. Charlotte op 25 januari 2017 om 08:22

  Naar de geboorte van onze dochter <3

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:57

   Jaaaa, heerlijk momentje lijkt me dat!

 9. Tineke op 25 januari 2017 om 08:59

  Wat leuk dat je een weekendje met je dochter weggaat! Ik kijk uit naar Fedde zijn eerste verjaardag. Ik wil ook zo graag eens naar de negen maanden beurs, maar heb daar nu niets te zoeken 😉 Vorig jaar zouden we gaan, we hadden de kaartjes al, alleen toen werd ik ziek.
  Liefs

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:57

   Dat is ook zo’n mooi moment!

 10. Dewi op 25 januari 2017 om 09:24

  Wat een heerlijk vooruitzicht. En wat leuk dat je een weekendje weg met je meisje in heb gepland. Hier een chill weekend! Geen plannen ..tot nu toe.

 11. Jacqueline op 25 januari 2017 om 11:01

  Leuke dingen allemaal!
  Ik kijk heel erg uit naar een telefoontje wat ik vandaag ga krijgen. Heeft ook met werk te maken en hopelijk gaat er op dat gebied een hoop veranderen!

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:58

   Spannend.. was het een fijn gesprek?

   • Jacqueline op 26 januari 2017 om 11:10

    Ik wacht nog steeds op dat telefoontje… 🙁 Ga er nu maar van uit dat het een slecht teken is dat ze niet gebeld hebben.

 12. Lisette op 25 januari 2017 om 13:22

  Wat leuk dat je samen met je dochter op pad gaat! Ben benieuwd wat jullie gaan doen. Ik kijk uit naar het moment dat mijn tweede kindje geboren wordt, het kan nu elk moment gebeuren!

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:58

   Oeh spannend meis! Geniet ervan..

 13. Anita op 25 januari 2017 om 18:11

  Natuurlijk kijk ik uit naar het moment dat ik mijn kleine meid in mijn armen heb. Leuke dingen heb je op de planning staan!

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:59

   Ja mooi moment hoor meis, bijna zover!!

 14. jodi - liefthuis op 25 januari 2017 om 19:35

  Heerlijk vooruitzichten allemaal.

  • Nicole op 26 januari 2017 om 07:59

   Ja he, kijk er zo naar uit!

 15. AwkwardCityChicks op 25 januari 2017 om 21:50

  Carnaval!! Hoe ga je verkleed?

  • Nicole op 26 januari 2017 om 08:00

   Ik ga niet echt Carnaval vieren dit jaar. Ben de vrijdag en zaterdag sowieso weg, kom zondag pas thuis en ga dan misschien met de kleine meid even naar familie carnaval. Maar geen idee of ik nog iets pas met mn buik haha.. En jij? (oh ja maandag en dinsdag werk ik gewoon)

 16. Josine op 25 januari 2017 om 23:10

  Wat leuk om je plannen te lezen, leuke dingen in het vooruitzicht! Dat geeft me inspiratie voor mijn blog. Leuk!! Enne, wat leuk dat je een weekendje weggaat met je dochter, echt zo tof. Toffe mamma 😀

  • Nicole op 26 januari 2017 om 08:01

   Leuk om te lezen dat het je inspireert haha!

 17. Volgmama op 26 januari 2017 om 21:54

  Wat een leuke dingen. Ik kijk uit naar onze sleuteloverdracht.. helaas ziet het er naar uit dat deze uit word gesteld omdat ons nieuwe huis nog deels verhuurd word. Baal er gigantisch van. Hopelijk zijn de huurders er snel uit en kunnen we er in,

 18. Jessica op 27 januari 2017 om 16:53

  Leuke dingen. Ik zou ook heel graag naar de 9 maanden beurs gaan als ik zwanger mag zijn. 🙂 Hopelijk kan ik er volgend jaar naar toe.

 19. Linda op 28 januari 2017 om 15:15

  Wat een leuke dingen om naar uit te kijken en wat een goed idee, als je even niets te doen/schrijven hebt. 🙂 Ik kijk héél erg uit naar 1 juni, wanneer we de sleutel krijgen van onze boerderij. 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje