Ik kijk nu al uit naar..

Het ene moment heb ik geen inspiratie voor een blog omdat ik alleen maar aan het dagdromen ben over alle leuke dingen die eraan zitten te komen. En zo bedenk ik me dat dit eigenlijk ook best een leuk onderwerp is. Want er staan nogal wat leuke dingen in de planning en daar kijk ik zo ontzettend naar uit!

Ik kijk nu al uit naar..

Komend weekend. Dan zijn namelijk de bonte avonden bij ons in het dorp vanuit de Carnavals vereniging en dat is altijd een groot feest. Er komen allerlei bekende en minder bekende tonpraters maar ook plaatselijk talent staat op het podium. Zo wordt er vanuit de raad van elf altijd een stukje opgevoerd en laat mijn man daar nu bij zitten.. Haha. Ben echt enorm benieuwd hoe hij het doet!

Volgende week. Het is volgende week alweer 1 februari en dat houdt in dat mijn nieuwe werkrooster (deels) ingaat! Daar kijk ik ook erg naar uit want ik merk dat die vijf dagen nu al zwaar aan het worden zijn. Deze week dus nog wel, maar volgende week werk ik in ieder geval de donderdag al thuis. Ja daar kijk ik echt naar uit!

De Negenmaandenbeurs. Toen ik drie jaar geleden zwanger was van Fay kon ik niet naar de negenmaandenbeurs. Ik was 22 maart uitgerekend maar tijdens de negenmaandenbeurs in februari lag ik al in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging. Dit keer ben ik nog niet zo ver in de zwangerschap dus kan ik er wél naartoe! Ik ga samen met een van mijn liefste vriendinnetjes Jennifer en daar heb ik zo’n zin in! Om de beurs zelf, maar vooral omdat ik Jenn niet zo vaak zie ivm de afstand en we er een hele gezellige dag van maken.

Weekendje weg met mijn dochter. Vlak na de negenmaandenbeurs ga ik ook nog eens een weekend weg met mijn peuterdochter. Ik wilde dit super graag doen omdat ze wel wat qualitytime verdiend met haar moeder en we dit niet zo snel meer kunnen doen wanneer ons zoontje geboren is. Waar we naartoe gaan en hoe of wat lezen jullie nog wel tegen die tijd!

Verjaardag Fay. Over iets meer dan een maand wordt onze dochter alweer drie jaar. Ze is op een maandag jarig maar het weekend ervoor vieren we het al. Voorgaande jaren had ik al van alles in huis voor haar verjaardag en wist ik al precies hoe of wat maar dit jaar nog niet. Ik heb zelfs nog geen thema! Dus mocht je nog ideetjes hebben….

Zo zijn er nog veel meer dingen waar ik naar uit kijk, maar laat ik het voor nu maar gewoon even bij deze dingen houden. Zodra het maart is kijken we wel weer verder naar alle andere leuke dingen!

Waar kijk jij naar uit?

37 reacties op “Ik kijk nu al uit naar..

Reageren is niet mogelijk.