Kids weekend Frozen 2 bij Kinepolis (vervroegd kaartverkoop)

De bioscoopketen Kinepolis organiseert regelmatig een Kids Weekend.  Daarbij kunnen kinderen niet alleen kijken naar een leuke kinderfilm, maar worden er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Vorige week maakte Kinepolis bekend dat zij op 23 en 24 november een speciaal Kids Weekend organiseren voor alle Frozen fans. Dit omdat op 20 november Frozen 2 uitkomt.

Kids Weekend Frozen 2 bij Kinepolis

Zijn jouw kinderen net zo gek van Elsa, Anna en Olaf als die van mij? Hier wordt elke week wel naar Frozen gekeken en zelfs de jongste van 2 is dol op deze film. Daarom kijken ze er ook erg naar uit dat Frozen 2 uitkomt en op 20 november is het zover.

Kinepolis nodigt alle (toekomstige) Frozen fans uit om mee te gaan op avontuur op 23 en 24 november. Tijdens het speciale Kids Weekend dat de bioscoop dan organiseert, zijn er verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Frozen-sfeer. In Breda kun je zelfs schaatsen op een 60 m2 grote schaatsbaan (schaatsen inbegrepen)!

In eerste instantie zou de kaartverkoop starten begin november. Maar in verband met de vele interesse in het Kids Weekend start de kaartverkoop op 26 oktober. Vol = vol, dus markeer deze dag maar alvast in je agenda.

Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.

Over Frozen 2

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.