Webshoptip: Kids travel service

Elke zaterdag licht ik een leuke (nieuwe) webshop uit op de blog. Dit kan een webshop zijn gericht op kinderkleding, maar ook op stationary, woonproducten, accessoires voor de kinderkamer en nog veel meer. Webshops kunnen zich hiervoor aanmelden via de mail of ik benader ze zelf!

Kids Travel Service

Hoi! Mijn naam is Jessika Holterman (36), mama van een bijna kleuter-meisje en zelfstandig ondernemer. Begin 2014 ben ik gestart met mijn website, www.kidstravelservice.nl, en al snel daarna volgde ook de webshop. Op mijn site geef ik tips, praktische informatie en reisinspiratie over vakanties met kleine kinderen. Uniek aan Kids Travel Service is de verhuur van handige reisartikelen, zoals reistassen voor de kinderwagen, ergonomische draagzakken, autostoelen en slaaptentjes. Deze verhuur begon ooit als een grappig idee, maar is inmiddels een fulltime job geworden. Het is ontzettend leuk om de hele dag met vakanties en reisartikelen bezig te zijn!

Mijn webshop is klein maar fijn: ik verkoop handige reisartikelen en vakantiespeelgoed dat je niet in tientallen andere shops ziet. Veel producten zijn in Nederland zelfs alleen bij mij te koop. Mijn favoriete producten zijn de dingen die het reizen met kinderen makkelijker maken. Vliegen of kamperen met kids is al stressvol genoeg toch?

De 5 favorieten producten:

Jessika in Zweden_2015_Tiveden

Flyebaby, een vliegtuighangmat voor baby’s

Ken je het probleem dat je baby in het vliegtuig eindelijk in slaap gevallen is op je arm, maar dat je zelf eigenlijk helemaal niet lekker zit? Met de Flyebaby hangmat kan je baby lekker slapen en heb jij je handen vrij. Je maakt hem vast aan het tafeltje van de vliegtuigstoel, en om je eigen middel. Ook handig als je je baby onderweg hapjes wil geven.

Amsafe CARES vliegtuigharnas

Een peuter is oud genoeg voor een eigen stoel in het vliegtuig, maar te klein om alleen door een heupgordel goed beschermd te worden tijdens de vlucht. Het Amsafe CARES harnas is een lichtgewicht harnas, speciaal gemaakt voor in het vliegtuig. De gordel zorgt voor een veilige zitplaats zonder te hoeven slepen met een autostoel. Met dit harnas blijft je kindje ook veel rustiger in de vliegtuigstoel zitten.

Anti Escape System

Sommige peuters hebben zo’n hekel aan het autostoeltje dat ze zich als een echte Houdini onder de gordels vandaan weten te wurmen. Levensgevaarlijk natuurlijk, dus daar hebben we een oplossing voor gezocht. Het Anti Escape System is een klittenband verkleiner die voorkomt dat je kind de hand onder de schoudergordel kan krijgen en zo los kan komen. Veilig, gemakkelijk in gebruik en een aanrader om te voorkomen dat je kindje zich bevrijdt uit de autogordel.

SwimFin, leren zwemmen als een haai

De SwimFin maakt zwemmen nog leuker! Met deze stoere haaienvin op de rug blijven kinderen beter drijven en krijgen ze zelfvertrouwen in het water. De haaienvin is veel comfortabeler dan opblaasbandjes om de armen en is eenvoudig met elastisch klittenband op de rug vast te maken.

Plakfolie ‘Keuken’ voor IKEA Trofast opbergbak

Is jouw kind ook dol op het houten IKEA keukentje, en wil ze hem het liefst meenemen naar de camping? Dat lukt natuurlijk niet, maar we hebben nu wél een leuk alternatief. Met deze speciale plakfolie maak je een minikeuken van de bekende IKEA Trofast opbergbak. Vul de opbergbak met pannetjes of zand en je hebt een compacte speelgoedkeuken én opbergbak die je overal mee naar toe kan nemen. Leuk op de camping of het strand! Ook verkrijgbaar in een barbecue-versie.

Plakfolie keuken 4

2 reacties op “Webshoptip: Kids travel service

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *