De top 5 van Kids er op uit!

Vorige week zette ik nog een site in het zonnetje met veel reviews, vandaag weer maar dan wel hele bijzondere reviews. Namelijk van de leukste reizen en uitstapjes met kinderen. Saskia en haar gezin zijn zeer actief en zij vertelt dan ook graag over hun bevindingen op Kidseropuit.nl! Ik zet graag anderen in het zonnetje en geef daarom andere bloggers de kans om zichzelf en hun blog voor te stellen in deze rubriek. Ook benieuwd naar de andere artikelen in deze rubriek?

Stel jezelf eens voor

Ik ben Saskia, getrouwd en moeder van Maureen (8) en Camiel (6). Wij zijn altijd ondernemend en actief geweest. Dat hield niet op toen de kinderen kwamen. Regelmatig kregen we van andere ouders te horen dat we zulke leuke dingen met de kinderen doen. Ik heb vanaf 2005 verschillende blogs gehad en na een pauze wilde ik in 2014 weer gaan bloggen. Het onderwerp was snel gevonden: vakanties en uitjes met kinderen! Met veel kamperen, uitjes in Nederland, citytrips in Europa, natuur en musea. Sinds juli 2014 is KidsErOpUit online en inmiddels een van de grootste blogs binnen de niche familytravel. Maar het belangrijkste: ik heb er nog steeds ontzettend veel plezier in.

P8028088

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

Rondreis Denemarken met kinderen
Onze bestemming in de zomervakantie van 2015: Denemarken. We maakten drie weken een rondreis en hebben ontzettend veel gezien. Een aaneenschakeling van hoogtepunten waar ik nog lang niet over uit geblogd ben. Natuurlijk gingen we naar LEGOLAND, maar de kinderen vonden het onbekende Djurs Sommerland eigenlijk veel leuker. In Kopenhagen waren we 2,5 dag en willen we zeker nog een keer heen. In dit blog laat ik zien welke route we hebben gereden, wat we hebben gedaan en wat de kosten zijn.

Kleine kindvriendelijke campings in Frankrijk
Kamperen vinden we heerlijk en dan het liefst op een camping zonder uitgebreide animatie. Kinderen kunnen prima zelf spelen en bedenken samen de leukste spelletjes. Wie hebben alle leuke kleine kindvriendelijke campings in Frankrijk op een rij gezet. Heel handig dus als je wil kamperen en niet meer weet welke camping je moet kiezen. Deze zijn door ons allemaal getest.

Salzburg met kinderen
In de meivakantie brachten we een paar dagen door in Salzburg. Een stad met een wat stoffig imago, maar wat heeft deze stad ons verrast. Door het compacte centrum ook goed met kinderen te doen en er is zowel met slecht weer als met goed weer heel veel te beleven. Wij genoten van Haus der Natur, het Marionettentheater en gingen zelfs met een glijbaan een zoutmijn in. Wat mij betreft de ideale stad voor een tussenstop op weg naar Italie of voor gewoon een citytrip.

Rondreis Zweden met kinderen
Sinds we in 2014 in Zweden zijn geweest wil ik maar 1 ding: nog een keer naar dit prachtige land! Wat is het daar mooi en kindvriendelijk. De sfeer is heel relaxed en met kinderen ben je overal welkom. We genoten van de natuur en van de mooie stad Stockholm. Zweden heeft een duur imago, maar wij vonden het reuze meevallen. Tijdens onze rondreis sliepen we in de schattige rode kampeerhutten die je meteen een vakantiegevoel geven. Aanrader met kinderen is ook Astrid Lindgren Varld waar je Pippi Langkous kan tegenkomen.

9 redenen waarom de Spaanse Pyreneeën en Catalonie een ideale vakantiebestemming zijn
Bij Spanje dacht ik aan strandvakanties en daar hou ik niet zo van. Toen ontdekten we Catalonie en dat biedt het beste van twee werelden: mooie stranden en prachtige ruige bergen. We verbleven een paar dagen in de Spaanse Pyreneeën en hebben daar heerlijk gewandeld. Extra bijzonder is dat we in mei in de sneeuw liepen. Maar ook steden als Barcelona en Girona liggen daar. De ideale bestemming dus voor een afwisselende vakantie.

logo-rond

Ik vind de site van Saskia echt een geweldig naslagwerk voor mezelf. Nu heb ik niet alle bovenstaande artikelen gelezen, maar het artikel over Spanje wel. Dit omdat ik zelf ook enorm graag naar het gebied ga waar zij over geschreven heeft. Als tienermeisje kwamen wij er zelfs al! Ook het artikel over Denemarken is er eentje die ik opgeslagen heb, aangezien ik zoiets graag nog eens zou doen met mijn gezin.

Kende jij Kids er op uit al? Zo nee, neem eens een kijkje zou ik zeggen!

2 reacties op “De top 5 van Kids er op uit!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *