Kick-off event Eurocamp & Hans en Grietje

Afgelopen weekend nam ik de (vlog)camera weer mee op pad. Hij reisde o.a. met ons mee naar Duinrell voor het kick-off event van Eurocamp, maar ook naar theater De Hofnar voor de voorstelling van Hans & Grietje: de musical. Een Van Hoorne Entertainment productie. 

Kick-off event Eurocamp

Zo af en toe krijg ik uitnodigingen binnen voor mijn blog die me kippenvel bezorgen. Kippenvel omdat ik het gewoon zo ontzettend gaaf vind om hiervoor uitgenodigd te worden. Afgelopen weekend was weer zo’n kippenvel moment. Ik werd namelijk uitgenodigd voor het kick-off event van Eurocamp. Dit event werd georganiseerd als een soort van voorproefje en kennismaking voor de vakantie van volgend jaar.

We mogen namelijk volgend jaar namens Eurocamp een week op vakantie om zo hun organisatie en een van hun accommodaties uit te testen. Hoe gaaf is dat?!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het kick-off event werd georganiseerd ter eerste kennismaking tussen de bloggers en Eurocamp en werd dus gehouden in Wassenaar, bij Duinrell. Rond half 11 verzamelden we ons in een van de stacaravans, namelijk de Aspect. Dit is de meest luxe variant die ze hebben en werkelijk waar.. je zou niet zeggen dat het een stacaravan is. Naast informatie over Eurocamp kregen we ook een workshop van Bonnie Dubois, die je wellicht kent van LibelleTV, over vloggen met je smartphone. Samen met Sanne van LavieSanne probeerde ik een aantal dingen uit met mijn smartphone en bespraken we een aantal ins en outs.

Ik zelf vlog natuurlijk met mijn Canon, maar ik moet toegeven dat het vloggen met een smartphone toch ook wel zo zijn voordelen heeft. Vooral omdat je hem inclusief selfiestick kunt gebruiken en het daardoor veel handzamer is. Wie weet als ik over een paar maanden een nieuwe smartphone heb ik ook meer daarmee ga vloggen.

Na de workshop was het tijd voor de lunch die verzorgd werd door Annemiek van Keukenliefde.nl en wat was dat lekker en gezond zeg! Geloof dat iedereen zijn buik vol heeft gegeten.

Hans & Grietje: de musical

Nadat we fijn hebben overnacht in onze Avant stacaravan en we nog even het park van Duinrell hebben bezocht was het tijd om richting het zuiden te rijden. Fay en ik waren namelijk ook nog eens uitgenodigd door Van Hoorne Entertainment en theater De Hofnar om de musical van Hans & Grietje te bekijken. Samen met mijn blogvriendinnen en hun peuters hebben we echt helemaal dubbel gelegen.

De musicals van Van Hoorne zijn eigenlijk altijd wel een succes bij ons. Michael van Hoorne weet sprookjes en andere verhalen altijd dusdanig neer te zetten dat het zowel voor de allerkleinsten als de papa’s en mama’s erg leuk is. Nu is Hans & Grietje eigenlijk een erg spannend sprookje, maar ze hebben het verhaal zo bewerkt dat onze peuter van 3 het helemaal niet eng vond. We hebben tijdens de voorstelling gelachen, gedanst, geklapt en meegezongen. En naderhand konden we ook nog eens met iedereen op de foto, hoe gaaf!

Bekijk ons weekend hier!

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons weekend en wil je meer zien? Bekijk dan de vlog hieronder! Hij duurt iets meer dan 10 minuten en is echt een aanrader om te bekijken. Zo geef ik onder andere een mini tour door de stacaravan van Eurocamp en heb ik ook een aantal stukjes uit de musical gefilmd.

5 reacties op “Kick-off event Eurocamp & Hans en Grietje

Reageren is niet mogelijk.