Onze kerstkaart & kerstwens ♥

IMG_0562

Merry Christmas! Het is vandaag eerste kerstdag en dat vond ik de perfecte gelegenheid om onze kerstkaart met jullie te delen. Ik heb er dit jaar niet zoveel gestuurd, maar wel een hele leuke (al zeg ik het zelf!). Bij BregBlogt won ik tegoed van Kaartje2go en daarmee maakte ik een hele leuke persoonlijke kaart. Met foto! Twee jaar geleden maakte ik hem echt helemaal zelf, met knippen en plakken. Maar dit keer vond ik het heel handig dat ik alleen voor de foto hoefde te zorgen. Al was dat laatste nog niet zo makkelijk.

Al weken was ik van plan om foto’s te maken maar óf het weer zat niet mee óf ik had gewoonweg geen tijd. Gelukkig vond ik, vlak voor het werk, toch nog een gaatje van 5 minuten en ik schoot wat plaatjes van onze peuter. Ik was bang dat er niets fatsoenlijks bij zat, maar had geen tijd om veel tijd ermee kwijt te zijn ik moest tenslotte werken. Gelukkig waren de foto’s stiekem nog best leuk geworden al zijn ze totaal niet wat ik in mijn hoofd had. Ach, volgend jaar een nieuwe kans!

schermafbeelding-2016-12-15-om-18-31-48

Uiteindelijk is dit dus onze kerstkaart geworden. En stiekem vind ik hem echt hilarisch. Onze kleine dame die even al haar dolle en leuke kanten laat zien haha. We hebben ook leuke reacties gekregen over onze kaart en daar doen we het dan ook voor. Mensen er blij mee maken. Want zeg nou zelf, echte post is toch zoveel leuker?!

Kerstwens

Ook heb ik voor jullie speciaal nog een kerstwens. Als je me op YouTube of Facebook volgt heb je hem wellicht al voorbij zien komen. En zo niet dan hierbij alsnog mijn kerstwens. Hij duurt ongeveer 5 minuten aangezien ik ook nog wat mensen (waaronder jou als mijn lieve volger) wil bedanken) maar wil je echt alleen de kerstwens zien dan kun je even doorspoelen tot 3 minuut 50 haha.

In ieder geval hele fijne dagen gewenst en geniet ervan!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. MamaIssues op 25 december 2016 om 07:31

  Ook ik wens jou 2 hele fijne kerstdagen toe.
  Dit jaar nog met z’n drietjes 🙂
  Geniet er van!!

 2. marije op 25 december 2016 om 07:52

  Wat een super leuke kaart! Lekker koppie heeft Fay toch. Hele fijne kerstdagen voor jullie viertjes. Geniet er lekker van!

 3. Sylvia op 25 december 2016 om 07:58

  Wat een leuke en lieve kaart! Jullie ook een heel mooie kerst toegewenst

 4. Leonie van Mil op 25 december 2016 om 08:41

  Wat een ontzettend leuke, lieve kaart geworden!! En ook hele fijne kerstdagen

 5. marjonS op 25 december 2016 om 08:44

  Oh jullie kaartje is echt grappig en leuk! Fay er snoetje 😉

 6. Loes Johanna op 25 december 2016 om 08:45

  Super leuke kaart! Jullie ook hele fijne dagen. ????

 7. Romy op 25 december 2016 om 09:04

  Wat een onwijs leuke foto en kaart! Vrolijk kerstfeest!

 8. Anita op 25 december 2016 om 12:46

  Hele fijne kerst samen! Zeker een leuke kaart en super lieve kerstgroet 🙂

 9. Marsha op 25 december 2016 om 14:54

  Hele fijne kerstdagen gewenst! -x-

 10. Maike op 26 december 2016 om 10:44

  Super leuk die kaart! Jullie ook een fijne kerst!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje