Onze kerstkaart & kerstwens ♥

Merry Christmas! Het is vandaag eerste kerstdag en dat vond ik de perfecte gelegenheid om onze kerstkaart met jullie te delen. Ik heb er dit jaar niet zoveel gestuurd, maar wel een hele leuke (al zeg ik het zelf!). Bij BregBlogt won ik tegoed van Kaartje2go en daarmee maakte ik een hele leuke persoonlijke kaart. Met foto! Twee jaar geleden maakte ik hem echt helemaal zelf, met knippen en plakken. Maar dit keer vond ik het heel handig dat ik alleen voor de foto hoefde te zorgen. Al was dat laatste nog niet zo makkelijk.

Al weken was ik van plan om foto’s te maken maar óf het weer zat niet mee óf ik had gewoonweg geen tijd. Gelukkig vond ik, vlak voor het werk, toch nog een gaatje van 5 minuten en ik schoot wat plaatjes van onze peuter. Ik was bang dat er niets fatsoenlijks bij zat, maar had geen tijd om veel tijd ermee kwijt te zijn ik moest tenslotte werken. Gelukkig waren de foto’s stiekem nog best leuk geworden al zijn ze totaal niet wat ik in mijn hoofd had. Ach, volgend jaar een nieuwe kans!

schermafbeelding-2016-12-15-om-18-31-48

Bol AlgemeenBol Algemeen

Uiteindelijk is dit dus onze kerstkaart geworden. En stiekem vind ik hem echt hilarisch. Onze kleine dame die even al haar dolle en leuke kanten laat zien haha. We hebben ook leuke reacties gekregen over onze kaart en daar doen we het dan ook voor. Mensen er blij mee maken. Want zeg nou zelf, echte post is toch zoveel leuker?!

Kerstwens

Ook heb ik voor jullie speciaal nog een kerstwens. Als je me op YouTube of Facebook volgt heb je hem wellicht al voorbij zien komen. En zo niet dan hierbij alsnog mijn kerstwens. Hij duurt ongeveer 5 minuten aangezien ik ook nog wat mensen (waaronder jou als mijn lieve volger) wil bedanken) maar wil je echt alleen de kerstwens zien dan kun je even doorspoelen tot 3 minuut 50 haha.

In ieder geval hele fijne dagen gewenst en geniet ervan!

10 reacties op “Onze kerstkaart & kerstwens ♥

Reageren is niet mogelijk.