Kerstinkopen doen op Black Friday

Komende vrijdag, 24 november, is het weer Black Friday. Een grootse sale die is overgewaaid vanuit Amerika. Voor de Amerikanen is het de dag na Thanksgiving. En staat Black Friday voor dé dag waarop je al je kerstinkopen doet. Mét flinke kortingen!

Black Friday in Nederland

Inmiddels is Black Friday ook steeds meer in Nederland een begrip. En doen ook steeds meer (web)winkels eraan mee. Zo bijvoorbeeld ook My Lovely Notebook die dit jaar voor het eerst mee doet. En ik kan je, als insider, vertellen dat er echt hele leuke notitieboeken speciaal voor Black Friday zijn ingekocht en dat deze ook een heel leuk prijsje hebben.

Waar ik zeker ga kijken

Black Friday is dus een hele fijne manier om voor Sinterklaas of voor Kerst inkopen te doen. Voor anderen, maar natuurlijk ook voor jezelf! Ik wil bijvoorbeeld speciaal voor kerst één of twee nieuwe outfits scoren. Daarom ga ik in ieder geval bij Omoda kijken aangezien ik daar hele leuke zwarte enkellaarsjes van Gabor heb gezien. 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ook ga ik een kijkje nemen bij een aantal kledingwinkels en schoenenwinkels zoals de C&A en Asos. Want ik weet zeker dat ik daar slaag voor een leuke outfit zonder dat het me al te veel geld kost. Ik zat zelf te denken aan een leuke jurk voor de ene kerstdag en misschien een mantelpakje voor de andere dag? Ik let er in ieder geval wel op dat ik de outfits later nog eens kan dragen. En dat ik er bijpassende accessoires bij heb *wink*.

Natuurlijk ga ik ook even een kijkje nemen voor wat last minute Sint cadeaus. Voor mijn dochter hebben we zo goed als alles al, maar qua Sint cadeaus voor Milo zijn we nog niet compleet. Dus een kijkje nemen bij Intertoys staat ook zeker op mijn lijstje die dag.

Black Friday tips

Wil je graag een overzicht van de leukste (web)shops die aan Black Friday meedoen? Neem dan zeker even een kijkje bij Janske, zij heeft het voor jou uitgeplozen!

Ga jij shoppen tijdens Black Friday? Zo ja, waar?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock

3 reacties op “Kerstinkopen doen op Black Friday

Reageren is niet mogelijk.