11x de leukste kerstfilms op Netflix | The Days Before Christmas

Alhoewel ik bijna nooit meer tv kijk zie ik meer dan genoeg films en series. Dat komt voornamelijk door Netflix, een streamingdienst die iedereen denk ik wel kent. Elk jaar start ik in oktober (en soms zelfs eerder) al met het zoeken naar kerstfilms. Vaak zijn het dan films die ik al gezien heb, maar dat vind ik niet erg. Ik vind het heerlijk om ze nog eens te kijken. Gelukkig komen er elk jaar ook weer nieuwe films uit met als thema deze liefdevolle feestdagen. Dus ik kan mijn hart op.

In deze blog vertel ik je over de 11 leukste kerstfilms die momenteel (in 2019) te zien zijn op Netflix. Ik ben benieuwd welke jij allemaal al hebt gezien en of je nog aanraders hebt. Overigens deelt Maudgeniet vandaag de leukste kerstfilms op Videoland, mocht je hier een abonnement op hebben.

Benieuwd naar de kerstfilms op Netflix in 2022? Klik hier.

De leukste kerstfilms op Netflix

A bad moms Christmas (2019)

Waarschijnlijk heb je de film Bad Moms al eens gezien. Deze gaat over een aantal moeders die er genoeg van hebben altijd maar ‘perfect’ te moeten zijn. In deze kerst film zijn dezelfde “bad moms” weer terug en dit keer komen hun moeders tijdens de kerstdagen op bezoek.. Als dat maar goed komt…

Elf (2003)

Een film uit 2003 welke ik ook al een aantal keer gezien heb. Maar aangezien de laatste keer alweer even geleden was vond ik het tijd om nogmaals te kijken. Het gaat over een mens wat opgroeit tussen de elven en er op volwassen leeftijd achter komt dat hij geen elf is maar een mens. Hij gaat op zoek naar zijn vader..

All you need is love (2018)

Deze Nederlandse film keek ik vorig jaar al eens want hij komt uit 2018. Maar voor degene die hem niet nog gezien heeft is het zeker een aanrader. Net voor de jaarlijkse kerstspecial wordt “dr love” vermist. Aangezien de show niet zonder een dr love kan begint al snel de zoektocht naar een vervanger.

Love Actually (2003)

Als je me zou vragen welke film op Netflix ik inmiddels het meest heb gezien dan is dat Love Actually. Oke vooruit, naast Dirty Dancing dan maar dat is geen kerstfilm. In deze film volg je het leven van acht zeer verschillende paren in de omgang met hun liefdesleven in verschillende losjes met elkaar verbonden verhalen die zich afspelen tijdens een hectische maand voor Kerstmis in Londen, Engeland.

Holiday in the wild (2019)

Om niet in een sleur te geraken wanneer hun zoon vertrekt om te studeren, boekt Manhattanite Kate Conrad een tweede huwelijksreis met haar man. Maar in plaats van haar te bedanken, verbreekt hij plotseling de relatie: verslagen gaat Kate in haar eentje op safari in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia helpt zij haar piloot Derek Holliston om een klein weesolifantje te redden…

Let it snow (2019)

Wanneer een klein dorpje op kerstavond ondergesneeuwd wordt, veranderen de vriendschappen en liefdeslevens van een groep middelbare scholieren. Een gestrande popster, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een episch feest in de lokale Waffle Town. De volgende ochtend zal niets meer hetzelfde zijn…

The Holiday calendar (2018)

Een film over een magische adventskalender. Zo eentje willen we allemaal wel! Een worstelende maar getalenteerde fotograaf erft een antieke vakantiekalender, waarvan de inhoud de toekomst lijkt te voorspellen. Zal deze magische kalender haar ertoe brengen van deze feestdagen te houden?

The Princess Switch (2018)

Dit is echt zo’n film die door de echte critici totaal afgekraakt zal worden, maar door de gewone mens graag bekeken wordt. Een echte feelgood film. De geruchten gaan zelfs dat de film zo goed bevallen is door de Netflix kijkers dat ze bezig zijn met een sequel die volgend jaar uit zal komen. Zeker het kijken waard dus.

Christmas Wedding planner (2017)

Weddingplanner Kelsey Wilson staat op het punt haar grote doorbraak te beleven als ze wordt gevraagd om de overdadige en exclusieve bruiloft van haar geliefde nichtje te organiseren. Alles loopt op rolletjes, totdat de knappe Connor McClane, een privédetective, opdaagt en Kelsey’s wereld op zijn kop zet. Connor is door een onbekende ingehuurd om de voorbereidingen voor de bruiloft te verstoren.

The Christmas Chronicles (2018)

Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.

A wish for Christmas (2016)

Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen.

Kun je geen genoeg krijgen van kerstfilms? Denk dan ook eens aan WithLove, hier kun je de meest romantische (kerst)films en series kijken. Ik heb er in ieder geval ook een abonnement op.

1 reactie op “11x de leukste kerstfilms op Netflix | The Days Before Christmas

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *