Kerstcadeaus voor de kinderen

Het is een uitdaging voor ieder kind het perfecte kerstcadeau te vinden. Dat wat voor je dochter fantastisch is, daar valt je kleine neefje van in slaap. Hoe zorg je ervoor dat iedereen onder de indruk is van jouw cadeaus? YourSurprise geeft cadeautips voor alle kinderen in het gezin.

Kerstcadeautjes voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten in het gezin zijn tal van leuke kerstcadeautjes te bedenken. Zo kun je een lieve knuffel geven met zijn of haar naam erop geborduurd. Of wat dacht je van een lief, zacht dekentje met de naam en een design voor zijn/haar eerste kerst. Ook zal een eigen rompertje, boxpakje, slabbetje, badjasje, mutsje of speenkoord super goed in de smaak vallen. Uiteraard met de naam van de kleine er op, zodat iedereen weet van wie het is! Heeft de kleine al een besteksetje met de naam erin gegraveerd? Dit is een cadeau dat ouders vaak bewaren totdat de kinderen volwassen zijn en van generatie op generatie wordt doorgegeven. Echt een aanrader dus! Wil je echt flink uitpakken voor jouw kleine spruit? Denk dan eens aan gepersonaliseerd houten speelgoed. Bijvoorbeeld een driewieler met de naam van de kleine erop of een eigen mini-bakfiets. Een mooi duurzaam cadeau.

Kerstcadeautjes voor kleine kinderen

Als je een kerstcadeautje zoekt voor schoolgaande kinderen, zijn er ook tal van leuke geschenken voor onder de boom te bedenken. Het is een leuk idee om de schooluitrusting van een kindje op te leuken. Dit kan bijvoorbeeld met een broodtrommel, drinkbeker, tas of pennendoosje met naam en foto. Zo gaat het kindje trots naar school met zijn eigen spulletjes! Houdt je kindje ervan om lekker in de keuken bezig te zijn? Laat dan een kinderschort met naam en/of foto bedrukken. Wat zal de kleine kok trots zijn! 

Voor de kleine puzzelaars is het leuk om een puzzel te laten maken met de leukste foto van de kleine. Zo kan hij of zij door te puzzelen de foto van zichzelf zien. En aan het einde van de dag, als al het speelgoed weer moet worden opgeruimd, kan een speelgoedzak heel goed van pas komen. Een speelgoedzak met de naam van je kindje erop maakt hem of haar nog trotser op het speelgoed dat hij of zij heeft en het zal er ook voor zorgen dat opruimen een stuk leuker wordt!

Kerstcadeautjes voor oudere kinderen

Voor oudere kinderen vanaf een jaar of tien zijn er enorm veel mogelijkheden qua leuke kerstcadeautjes. Uiteraard is het goed om rekening te houden met de hobby’s en interesses van het kindje. Houdt je neefje bijvoorbeeld enorm van voetballen? Dan scoor je gegarandeerd met een voetbal met zijn naam erop! Of kan je nichtje niet genoeg krijgen van spelletjes? Dan maak je zeker indruk wanneer je een bordspel laat maken met foto’s van het meisje. Hoe trots en blij zal ze zijn op een spel waar ze zelf op staat? 

Ook kun je alvast een cadeautje geven dat straks voor de vakantie in de zomer hartstikke leuk is. Wist je dat je slippers kunt laten maken met een persoonlijk ontwerp erop? Je kan dan een leuke foto van de jongen of het meisje laten afdrukken op de slippers!