Kerstcadeau inspiratie voor 8 verschillende mannen

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent in veel gevallen cadeaustress. Voor je kinderen weet je vaak wel iets, want zij hebben een ellenlang wensenlijstje. Maar voor de man(nen) in je leven is het vaak wat minder makkelijk. Ze hebben al veel of vragen elk jaar weer hetzelfde. Daarom geeft ik wat kerstcadeau inspiratie voor 8 verschillende mannen. Omdat geen enkele man hetzelfde is. -samenwerking-

Lees ook: 10x grappige cadeau tips

Kerstcadeau inspiratie

Mijn man is er eentje met weinig wensen. Ja hij heeft één wens, maar dat krijgt hij volgend jaar pas. Omdat ik hem toch iets cadeau wil doen met de feestdagen ben ik eens gaan neuzen bij Radbag, zij hebben pagina’s vol met kerstcadeaus voor hem. Daar zou dus vast wel iets bijzitten.. En ja hoor!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Voor de bierliefhebber

Houd jouw man/oom/broer/vader* ook zo van bier en zou hij het liefst zelf zijn bier maken? Dan is zo’n bierpakket wellicht wel iets voor hem. Je kunt zelfs kiezen wat voor een soort bier je wilt hebben. Of ga voor een bier kookboek, bierlollie, bierhouden of opblaasbare bierkoeler. Meer dan genoeg keus!

Kerstcadeau inspiratie voor 8 verschillende mannen

Voor de luie sportman

Is jouw man/oom/broer/vader* gek op voetbal maar ligt hij liever op de bank? Dan is een tafelvoetbal set dé uitvinding. Een zeer toepasselijk cadeau en ook leuk voor kinderen. Win win situatie! Ze hebben overigens twee varianten…

Voor de nieuwe vader

Wordt jouw man/oom/neef/broer/vriend* voor het eerst vader? Geef hem dan een survival kit voor nieuwe papa’s. Ik weet zeker dat hij dit zeer kan waarderen 😉

Voor de snoepkont

Is jouw man/oom/neef/broer/vader* een echte snoepkont? Maar wil je niet weer dezelfde zak drop of reep chocolade kopen? Dan is iets origineels als een snoepkraam of gereedschap gemaakt van chocolade misschien wel een leuk cadeau. Lekker is het sowieso!

Voor de grapjas

Op feestjes is hij de feestmaker en niets is hem te dol. Maar wat geef je zo’n grapjas nu eigenlijk? Een koekje van eigen deeg dus.. Zo heb je een scheetdoos, spektandpasta en een golfset voor op de wc. Die laatste is ook leuk trouwens voor al die mannen die uren op de toiletpot kunnen blijven zitten. (al geef ik toe, dat kan ik sinds ik kinderen heb ook erg goed).

Voor de Star wars fan

Mijn man is geen fan, maar hij vind Star wars wel erg leuk. Zo leuk zelfs dat ik in eerste instantie Starwars schreef en direct op mijn kop kreeg haha. Maar goed, wil je een cadeau wat precies bij jouw fan past? Dan maak je hem vast enorm blij met een muurlamp, badjas of R2D2 koektrommel.

Kerstcadeau inspiratie voor 8 verschillende mannen

Voor de kookliefhebber

Nieuwe ovenwanten, snijplanken, een messenset. Allemaal erg leuk en handig voor een kookliefhebber. Maar normaliter erg saai. Niet bij Radbag want daar vindt je bijvoorbeeld snijplanken in de vorm van een gitaar, ovenwanten in de vorm van berenklauwen en nog veel meer.

Voor Mr Gadget

Zodra de nieuwste telefoon uit is wil hij hem, hij speurt het internet af naar het nieuwste van het nieuwste op tech gebied.. Ja, het is zeker: jouw man/vader/broer/neef/vriend* is een echte Mr Gadget. Speciaal voor hem zijn er talloze leuke items te koop zoals bijvoorbeeld een gereedschapskist grill, een video koptelefoon, een mini projector en nog veel meer!

*vul in wat van toepassing is

Weet jij al wat je gaat kopen of ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel? Ik hoor het graag!

1 reactie op “Kerstcadeau inspiratie voor 8 verschillende mannen

Reageren is niet mogelijk.