Onze kerst outfits moeder en dochter

IMG_0685

Vandaag, op tweede kerstdag, houden wij een heerlijk huispakken dagje thuis. Maar op kerstavond en eerste kerstdag hebben we qua outfits zeker wel even uitgepakt. Aangezien ik er zelf nooit zo “sjiek” bij loop normaliter en ik stiekem gewoon vond dat ik er best leuk uit zag die dagen deel ik mijn kerst outfit met jullie. Maar uiteraard ook die van Fay aangezien zij gewoon een hoog schattigheidsgehalte heeft!

Ik heb de foto’s gewoon bij ons in de woonkamer gemaakt. Wellicht niet de mooiste foto’s qua kleur en licht, maar wel gezelliger dan voor een witte muur ofzo. Het is tenslotte kerst, dan mag er ook wel wat kerst op de achtergrond toch?! Verder zie je dat er op onze schouw inmiddels meer dan vier kerstkaarten staan. Er zijn er toch nog een boel bijgekomen, super leuk!

Kerst outfits kerstavond

img_0650

Als eerste de kerst outfits van kerstavond. De outfit van Fay hebben jullie al in een shoplog voorbij zien komen echter heb je hem nog niet bij hem aangezien. Nou bij deze dus wel! Vrijwel alles komt van de Zeeman af, ook het zwarte tule rokje en mogen jullie raden welke maat het is… maat 68! Had je het goed geraden? Nee he, dat dacht ik al.. Deze ligt dus al eeuwen in de kast en past nog steeds. De kerstsokken kreeg ze op kerstavond zelf dus die had ze eigenlijk nog niet aan maar wilde ze nu wel perse. Deze komen volgens mij van de Lidl.

img_0648

Het enige wat niet “klopte” was de fluoriserende band van het rokje maar ach.. die zag je toch bijna niet. Behalve als ze lekker gek ging doen 😉

img_0643

Zelf droeg ik een jurk die ik bij Asos besteld heb. Dit was een tip van Shirley en daar was ik erg blij mee. Dit is maat 12 (ongeveer zo’n 40/42) dus ik ben super trots dat ik dit pas! Het is overigens een zwangerschapsjurkje maar je kunt hem ook aan wanneer je niet zwanger bent. Erg fijn dus.. De panty komt van de Hema en heeft een glittertje erin zitten maar dat zie je niet zo goed.

Kerst outfits Eerste Kerstdag

img_0664

De outfit van gisteren, Eerste Kerstdag, heeft Fay grotendeels van mijn ouders gekregen. Mijn moeder kocht dit namelijk in Duitsland, tijdens ons weekendje weg. Het jurkje (wat net iets te lang is maar een maat kleiner was te kort) komt van de Primark net zoals het vest. Hij oogt trouwens op de foto meer fuchsia dan hij in werkelijkheid is. De legging is dezelfde als die van Kerstavond want dat paste er nog het beste bij. Ik moet zeggen dat deze outfit niet tot zijn recht komt op de foto. Want in het echt vind ik hem veel leuker staan!

img_0659

Zelf had ik eerste kerstdag een nette zwarte broek aan, ook van de Hema maat L. En daarop een zwangerschapstop van Mamalicious. Deze kocht ik al in 2013 toen ik zwanger was van Fay maar pas ik nu gewoon weer natuurlijk. Je ziet mijn buikje er ook al behoorlijk goed doorheen haha! De reden dat ik overigens voor deze outfit koos en niet voor een jurkje was omdat we ook gingen bowlen die dag. En dat vind ik dan wat minder soepel gaan met een jurk aan 😉

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie van onze outfits vonden maar ook wat jullie zelf droegen tijdens kerst! Dus laat vooral een reactie achter zodat ik deze lekker in mn huispakkie kan lezen haha.. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

21 reacties

 1. marije op 26 december 2016 om 06:07

  Wat zagen jullie er mooi uit! Het zwarte jurkje staat je geweldig!

 2. mama van dijk op 26 december 2016 om 07:48

  wauw mooi hoor!! Fijn huispakken daggie:)!

 3. diana op 26 december 2016 om 08:53

  mooie kleding hoor
  vind los haar altijd leuk bij je staan!!

  • Nicole op 26 december 2016 om 09:18

   Dank je! Ja ik ook alleen zit t al snel niet mooi meer dus dan hop een staart in 😛

 4. Loes Johanna op 26 december 2016 om 09:06

  Leuke outfits!

 5. Jacqueline op 26 december 2016 om 09:08

  Leuk! Vooral jouw jurkje, staat je prachtig.
  Maar had je het niet koud met die blote armen?

  • Nicole op 26 december 2016 om 09:17

   Haha nee hoor, verwarming stond aan 😉

 6. Romy op 26 december 2016 om 10:03

  Wat zien jullie er allebei prachtig uit! Ik vind dat zwarte jurkje erg leuk.

 7. Monique op 26 december 2016 om 10:23

  Mooie outfits hoor! Onze outfits komen nog in een plog voorbij als het goed is dus ik laat je nog even in spanning 😉

 8. Maike op 26 december 2016 om 10:42

  Wat een leuke outfits, vooral die van de eerste dag!

 9. Anita op 26 december 2016 om 10:57

  Meis, je straalt!!! Hele leuke outfits en coole sokken Bart 😉

 10. Joni op 26 december 2016 om 12:03

  Mooi! Jullie zien er stralend uit 🙂 en dat het jurkje van Fay te lang is, is niet erg. Kan ze nog lekker even doordragen 😉
  Hier droeg miss M een zwart jurkje van Zara, met panty met gouden kerstboompjes.
  Ikzelf kocht onlangs een ‘broekpak’ (geen jumpsuit, maar broek en top in hetzelfde motief), en droeg zilveren sneakers eronder en een zwart kostuumjasje er overheen 🙂

  • Nicole op 27 december 2016 om 09:17

   Oh ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe dat staat zo;n broekpak!

 11. Charlotte op 26 december 2016 om 17:16

  Jullie zagen er goed uit! Mijn kerstoutfits wilde ik vandaag online zetten maar denk dat het later deze week wordt haha

 12. Ilse van Kreanimo op 26 december 2016 om 20:15

  Heerlijke pyama-dag of huispak dag om te ‘ontfeesten’ zijn zo fijn!

  Leuke outfits!

 13. marjonS op 27 december 2016 om 07:26

  Jullie zien er beide mooi uit.
  Het jurkje staat je erg mooi. En de top is nog steeds prachtig hoor. Ook leuk met een jasje of vestje

  • Nicole op 27 december 2016 om 09:18

   Ja klopt, maar had geen sjiek jasje of vestje dus daarom even zo.. 😉

 14. Karen op 27 december 2016 om 16:38

  Dat jurkje van Asos staat je geweldig! Je straalt!

 15. Volgmama op 28 december 2016 om 17:00

  Ik vind de kanten jurkjes echt superleuk zoals bij Fay en bij jou!

 16. Jessica op 29 december 2016 om 19:54

  Dat jurkje staat je echt heel goed zeg! Mooi.
  Dat kanten jurkje wat Fay aan heeft, heeft Skye ook! Staat der heel leuk, en dat te lange vind ik soms ook wel schattig haha! Mijn outfits komen morgen online! 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje