Onze kerst outfits moeder en dochter

Vandaag, op tweede kerstdag, houden wij een heerlijk huispakken dagje thuis. Maar op kerstavond en eerste kerstdag hebben we qua outfits zeker wel even uitgepakt. Aangezien ik er zelf nooit zo “sjiek” bij loop normaliter en ik stiekem gewoon vond dat ik er best leuk uit zag die dagen deel ik mijn kerst outfit met jullie. Maar uiteraard ook die van Fay aangezien zij gewoon een hoog schattigheidsgehalte heeft!

Ik heb de foto’s gewoon bij ons in de woonkamer gemaakt. Wellicht niet de mooiste foto’s qua kleur en licht, maar wel gezelliger dan voor een witte muur ofzo. Het is tenslotte kerst, dan mag er ook wel wat kerst op de achtergrond toch?! Verder zie je dat er op onze schouw inmiddels meer dan vier kerstkaarten staan. Er zijn er toch nog een boel bijgekomen, super leuk!

Kerst outfits kerstavond

img_0650

Bol AlgemeenBol Algemeen

Als eerste de kerst outfits van kerstavond. De outfit van Fay hebben jullie al in een shoplog voorbij zien komen echter heb je hem nog niet bij hem aangezien. Nou bij deze dus wel! Vrijwel alles komt van de Zeeman af, ook het zwarte tule rokje en mogen jullie raden welke maat het is… maat 68! Had je het goed geraden? Nee he, dat dacht ik al.. Deze ligt dus al eeuwen in de kast en past nog steeds. De kerstsokken kreeg ze op kerstavond zelf dus die had ze eigenlijk nog niet aan maar wilde ze nu wel perse. Deze komen volgens mij van de Lidl.

img_0648

Het enige wat niet “klopte” was de fluoriserende band van het rokje maar ach.. die zag je toch bijna niet. Behalve als ze lekker gek ging doen πŸ˜‰

img_0643

Zelf droeg ik een jurk die ik bij Asos besteld heb. Dit was een tip van Shirley en daar was ik erg blij mee. Dit is maat 12 (ongeveer zo’n 40/42) dus ik ben super trots dat ik dit pas! Het is overigens een zwangerschapsjurkje maar je kunt hem ook aan wanneer je niet zwanger bent. Erg fijn dus.. De panty komt van de Hema en heeft een glittertje erin zitten maar dat zie je niet zo goed.

Kerst outfits Eerste Kerstdag

img_0664

De outfit van gisteren, Eerste Kerstdag, heeft Fay grotendeels van mijn ouders gekregen. Mijn moeder kocht dit namelijk in Duitsland, tijdens ons weekendje weg. Het jurkje (wat net iets te lang is maar een maat kleiner was te kort) komt van de Primark net zoals het vest. Hij oogt trouwens op de foto meer fuchsia dan hij in werkelijkheid is. De legging is dezelfde als die van Kerstavond want dat paste er nog het beste bij. Ik moet zeggen dat deze outfit niet tot zijn recht komt op de foto. Want in het echt vind ik hem veel leuker staan!

img_0659

Zelf had ik eerste kerstdag een nette zwarte broek aan, ook van de Hema maat L. En daarop een zwangerschapstop van Mamalicious. Deze kocht ik al in 2013 toen ik zwanger was van Fay maar pas ik nu gewoon weer natuurlijk. Je ziet mijn buikje er ook al behoorlijk goed doorheen haha! De reden dat ik overigens voor deze outfit koos en niet voor een jurkje was omdat we ook gingen bowlen die dag. En dat vind ik dan wat minder soepel gaan met een jurk aan πŸ˜‰

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie van onze outfits vonden maar ook wat jullie zelf droegen tijdens kerst! Dus laat vooral een reactie achter zodat ik deze lekker in mn huispakkie kan lezen haha..Β 

21 reacties op “Onze kerst outfits moeder en dochter

Reageren is niet mogelijk.