De Kerst Kids top 50 (review& win)

Zodra de goedheiligman de deur uit was heb ik alle cd’s snel opgeborgen en de kerstcd’s van zolder gehaald. Daarnaast lag er een nieuwe kerst cd al een tijdje te wachten, namelijk de Kerst Kids top 50. Ik ben namelijk dol op muziek en gelukkig is mijn dochter er net zo gek op. Misschien zelfs nog gekker dan ik.

Dol op kerstmuziek

Zodra de dagen korter worden en de nachten langer kijk ik uit naar het moment dat ik ongegeneerd kerstmuziek mag draaien. Stiekem heb ik via Spotify al het een en ander beluisterd, maar zodra de Sint weg is ga ik vol gas.

Ik vind heel de sfeer rondom kerst gewoon zo fijn. Kerstbomen in huis, allerlei versieringen en lichtjes, gluhwein erbij en natuurlijk kerstmuziek. Heerlijk toch? Mijn dochter heeft vorige jaren weinig echt meegekregen van kerst. Ja ze hielp mee met de boom versieren, maar de liedjes kon ze amper zingen en snapte ze toch niet.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dit jaar is dat anders..

Review Kerst Kids top 50

We ontvingen de Kerst Kids top 50 al ruim voor Sinterklaas maar lieten hem netjes ingepakt liggen. Dit album bestaat uit twee cd’s met op elke cd maar liefst 25 liedjes.

kerst kids top 50 cd

De eerste cd is al grijsgedraaid en onze dochter zingt ook gewoon al mee met veel van de liedjes. Zo vindt ze vooral de liedjes van Kinderen voor Kinderen en Ernst Bobbie en de rest leuk. Terwijl ik dan meer van Nick & Simon ben. De cd’s zijn een mix van Engelstalige en Nederlandstalige nummers, nieuwe en oude muziek. Heel divers dus en leuk voor het hele gezin.

Wij hebben er in ieder geval al veel plezier van gehad.

Winactie Kerst Kids top 50

Naast dat wij er zelf eentje kregen ontvingen we ook nog twee extra cd’s om weg te geven.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel welk kerstliedje jij het leukste vindt!

De actie loopt tot en met 16 december 2018. De winnaars worden bekend gemaakt in dit artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

17 reacties op “De Kerst Kids top 50 (review& win)

 • Kelly Aarts zegt:

  Hier in huis is het favoriete liedje ‘Niets is cooler dan kerstmis ‘ van kinderen voor kinderen. Die blijft leuk, ook na 100 keer luisteren … ????

 • Cindy Framke zegt:

  All I want for christmas van Mariah Carey. Daar krijg ik echt zo’n vrolijk kerstgevoel van. Mijn kindjes zouden zeggen niets is cooler dan kerst van kinderen voor kinderen. Dat is weer meer van deze tijd he ???? hihi

 • Linda Smeets zegt:

  Onze kleuter is dol op het liedje ‘Ik ben een kerstbal’ van Bert en Ernie. Ik doe graag mee voor haar.

 • Lynn Mahieu zegt:

  Ik vind het liedje ‘frosty de sneeuwpop/the snowman’ een heel vrolijke meezinger! Ik doe graag mee voor deze cd zodat mijn dochtertje ook wat heeft aan de muziek want al die engelstalige liedjes verstaat ze nog niet…

 • Leuk! Ik ben wel toe aan wat nieuwe liedjes. Mijn peuter vindt kling klokje klingelingeling fantastisch en zingt deze dus ook de hele dag.

 • Altijd leuk voor de kinderen! Ik weet niet welke mijn zoontje het leukst vindt maar mijn dochtertje Oh denneboom en kling klokje klingelingeling we hebben deze geoefend en ze is druk aan het oefenen.

 • Thomas Geurts zegt:

  Ik ben van geen enkel kerstliedje echt kapot, maar mijn vrouw en dochter vinden alles schitterend. Zie deze deelname dus maar als een stukje zelf-opoffering… 😉

 • Anna Knapen zegt:

  Onze dochter is dol op alle kerstliedjes maar vooral over Rudolph het rendier.. we gaan dus voor Rudolph the Red nosed Reindeer..

 • Anneliese de Waal zegt:

  Heel erg leuk, doe graag mee voor de kinderen.
  De houden erg van muziek.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Nick en simon vind mijn zoontje geweldig!
  Wat zou dit een gaaf cadeautje voor hem zijn!! ????????????

Reageren is niet mogelijk.