5 jaar geleden: kerst in de zon

1915303_242571995976_2978601_n1

Kerst 2009. Ik was net een aantal maanden op het eiland Aruba. Ik had heimwee, gruwelijke heimwee. Ik zag bij mijn vrienden/buren allemaal familie langs komen en ik zou nog zeker 4 maanden moeten wachten. Ook was er sinds jaren weer sneeuw in Nederland. Een witte kerst! En dat moest ik missen….

Toch was de kerst in de zon helemaal niet zo beroerd hoor. Haha, het was achteraf gezien misschien wel de meest gaafste kerst ooit! Wij hadden ook zo onze witte kerst, parelwit strandzand! En wij hadden ook onze kerstboom vol met lampjes en ballen. Dat de boom na een paar dagen al bruin was in verband met de zon vertel ik er dan even niet bij hihi. kerst in de zon

Ook hadden wij een kerstmaaltijd met eerste kerstdag. We hadden tafels aan elkaar gezet waardoor hij meterslang was, iedereen maakte iets lekkers, dofte zich op en onder het geluid van kerstmuziek hebben we een heerlijke avond gehad! Naderhand keken we nog een kerstfilm met een projector die op een wand van de huisjes scheen. Liters drank ging er doorheen maar het was echt genieten zo samen. kerst in de zon

Tweede kerstdag was helemaal legendarisch. DJ Tiesto, op dat moment de nummer 1 DJ van de wereld kwam met zijn show naar Aruba toe! En wij hadden kaartjes!! Stel je voor, een groot podium op het strand en alleen maar feestvierende mensen. De muziek van Tiesto en allemaal vrienden om je heen! Wauw… echt zo gaaf!kerst in de zonNee zo erg was dat helemaal niet. Kerst in de zon. Als ik mocht kiezen deed ik dit snel weer eens. Lekker naar een warm land met geweldig mooi weer en daar kerst vieren met dierbaren. Wie gaat er met me mee?kerst in de zon

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Marieke op 24 december 2014 om 07:25

  O zo leuk lijkt me dat. Gek, maar tof. Voor jou in ieder geval een ervaring die je nooit meer vergeet!

 2. Diana Carlton op 24 december 2014 om 07:55

  Dat lijkt mij nou zo gaaf om eens mee te maken! Kerst en oud & nieuw vieren met de voetjes in het zand en het zonnetje hoog aan de hemel.

 3. Linda op 24 december 2014 om 08:54

  Bijzonder hoor, lijkt me echt een unieke ervaring.

 4. Jess op 24 december 2014 om 09:02

  Wat een toffe foto’s. Lijkt me echt een hele bijzondere ervaring. Ik heb regelmatig Kerst in wintersportgebieden gevierd maar dat is toch minder apart dan wanneer je gewoon in je bikini op het strand staat.

 5. Jenn op 24 december 2014 om 09:19

  Oh ik ga wel mee, graag! Lijkt me een super ervaring, en ik zou het huidige weer graag omruilen voor een warm zonnetje 😀

 6. Marjolijn op 24 december 2014 om 11:14

  Roep maar wanneer je klaar bent om te gaan en vanaf welk vliegveld je vertrekt, dan boek ik nu een last minute en kom er aan. 😉

 7. Anita op 24 december 2014 om 11:57

  Zo leuk om deze foto’s weer te zien! Lijkt mij echt apart om idd zo warm kerst te vieren, maar ja deze keer zal het hier in NL ook niet echt koud zijn helaas.

 8. Marion op 24 december 2014 om 15:28

  Toffe foto’s! Ik moet er zelf niet aan denken! Ik hou al niet zo van de warmte laat staan met kerst. Maar jullie gaan maar lekker! Ik bekijk de foto’s wel! 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje