5 jaar geleden: kerst in de zon

Kerst 2009. Ik was net een aantal maanden op het eiland Aruba. Ik had heimwee, gruwelijke heimwee. Ik zag bij mijn vrienden/buren allemaal familie langs komen en ik zou nog zeker 4 maanden moeten wachten. Ook was er sinds jaren weer sneeuw in Nederland. Een witte kerst! En dat moest ik missen….

Toch was de kerst in de zon helemaal niet zo beroerd hoor. Haha, het was achteraf gezien misschien wel de meest gaafste kerst ooit! Wij hadden ook zo onze witte kerst, parelwit strandzand! En wij hadden ook onze kerstboom vol met lampjes en ballen. Dat de boom na een paar dagen al bruin was in verband met de zon vertel ik er dan even niet bij hihi. kerst in de zon

Ook hadden wij een kerstmaaltijd met eerste kerstdag. We hadden tafels aan elkaar gezet waardoor hij meterslang was, iedereen maakte iets lekkers, dofte zich op en onder het geluid van kerstmuziek hebben we een heerlijke avond gehad! Naderhand keken we nog een kerstfilm met een projector die op een wand van de huisjes scheen. Liters drank ging er doorheen maar het was echt genieten zo samen. kerst in de zon

Tweede kerstdag was helemaal legendarisch. DJ Tiesto, op dat moment de nummer 1 DJ van de wereld kwam met zijn show naar Aruba toe! En wij hadden kaartjes!! Stel je voor, een groot podium op het strand en alleen maar feestvierende mensen. De muziek van Tiesto en allemaal vrienden om je heen! Wauw… echt zo gaaf!kerst in de zonNee zo erg was dat helemaal niet. Kerst in de zon. Als ik mocht kiezen deed ik dit snel weer eens. Lekker naar een warm land met geweldig mooi weer en daar kerst vieren met dierbaren. Wie gaat er met me mee?kerst in de zon

10 reacties op “5 jaar geleden: kerst in de zon

Reageren is niet mogelijk.