Kerst Give Away met Dooky!

kerst-give-away

Dat een Dooky handig is in de zomer dat vertel ik al in mijn artikel over de zomer musthaves. Maar de Dooky is niet alleen in dat seizoen handig, maar eigenlijk alle seizoenen. Dus ook in de winter. Daarom ben ik ook zo blij dat ik deze Kerst Give Away met Dooky mag organiseren 🙂

Wat is een Dooky eigenlijk?

Een Dooky is, zoals je ook in de uitgelichte afbeelding kunt zien, een soort beschermdoek die je op kunt hangen aan de Maxi-Cosi, kinderwagen en buggy. De meeste mensen gebruiken hem vooral in de zomer tegen het zonlicht en de UV-stralen. Maar hij is net zo handig in de winter.

Wat doet Dooky?

Dooky is een handige manier om je kindje in de kinderwagen* te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het is een multifunctionele cover van hoge kwaliteit die je kind beschermt tegen UVA en UVB stralen. Maar ook tegen geluid, licht, wind en sneeuw.

Om heel eerlijk te zijn hadden wij de Dooky opgeborgen op zolder omdat de zomer voorbij was. Maar doordat ik met deze Kerst Give Away bezig was en weer even herinnert werd aan zijn functie hebben we hem weer van zolder gehaald! Ik vond het al lastig toen het sneeuwde hoe ik Milo kon beschermen hiertegen. Maar dit is natuurlijk de ideale oplossing..

Kerst Give Away Dooky

Omdat de Dooky ook nu in de winter enorm handig is en we in de “giving mood” zijn rondom de feestdagen, mag ik maar liefst TWEE Dooky’s weggeven aan mijn volgers. Het gaat om de witte sterren variant die je in dit artikel ziet, heel fijn voor zowel jongens als meisjes. En ook echt passend bij deze koude maanden (al is hij in de zomer ook nog leuk..).

Wat moet je ervoor doen?

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten op welke manier jij het liefst Kerst viert. Je maakt extra kans wanneer je ook op Facebook een reactie achter laat (Let op: alleen een reactie op FB is geen correcte deelname)

Deze winactie loopt van 15 december t/m 19 december. De winnaars worden via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

* Of Maxi-Cosi/buggy

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

19 reacties

 1. Jenny op 15 december 2017 om 06:51

  Ik doe graag mee! Voor onze kleine meid die ergens de komende week geboren gaat worden!
  Kerst vier ik het liefst met mn gezin en familie om me heen! Dat zal dit jaar in t kraambed zijn. Lijkt me heel apart, maar we gaan er gewoon enorm van genieten!

 2. Natasja op 15 december 2017 om 07:59

  Dooky is zo fijn! Ik heb er een voor de kinderwagen gekregen, maar zou er ook graag nog een voor de maxicosi willen. Ik vier kerst het liefste met het gezin. Een dag met mijn eigen gezin (voorheen was dat alleen met Roy, maar sinds dit jaar hebben we Isabelle ❤️), een dag voor onze ouders en een dag waarin we wel zien. Er wordt met kerst elke ochtend/middag gebruncht met broodjes en vanaf een uur of 3 in de middag begint het zoveel-gangen diner. Tussendoor speel ik graag spelletjes!

 3. Erika Van koert op 15 december 2017 om 09:50

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor mijn zusje die zwanger is van haar eerste.
  Kerst vier ik het liefste lekker thuis met lieve mensen en lekker veel eten.

 4. Debbie op 15 december 2017 om 09:53

  Wij hebben er ook eentje liggen, voor Daan gebruikte ik hem wel. Maar nu heb ik hem nog eigenlijk niet meer gebruikt. En wat met de sneeuw, ik gebruikte de regenkap ervoor, want geloof nooit dat Dooky dat tegenhoud als het echt enorm sneeuwd. Maar voor de kou is best wel een goed idee eigenlijk, daar had ik ook niet over nagedacht.

 5. Marian B op 15 december 2017 om 11:30

  Handig! Die hebben we nog niet en zouden we nog wel graag eentje willen. Loot dan ook graag mee.

 6. Anna op 15 december 2017 om 11:55

  Als ik maar mijn dochter bij me heb… dat heb ik als allerliefste..

  Facebook: An Na

 7. M op 15 december 2017 om 12:54

  Wow mooi. Die past qua kleur helemaal bij mijn nieuwe kinderwagen! Kerst vieren met familie en met lekker eten, gelukkig mag ik met kerst weer kauwen na de operatie. 🙂

 8. Kim Pijnaker op 15 december 2017 om 16:35

  Ik vier graag kerst met mijn gezin (heerlijk kerstfilms kijken op de bank) en dit jaar voor het eerst met z’n vieren ?. Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje.

 9. Joycke op 15 december 2017 om 19:10

  Jaaaa wij willen ook een dooky!!
  Dikke kus!

 10. Linda op 15 december 2017 om 19:29

  Ik vier het liefst kerst met mijn zussen/aanhang, mijn vriend en onze dochter.
  Gewoon gezellig bij elkaar, lekker eten en niet te veel poes pas. Ik hou van lekker simpel.
  Ik ben dol op spelletjes, dus dat zou ik ook wel erg leuk vinden 🙂

 11. anja op 16 december 2017 om 12:24

  gezellig met vrienden en familie en als ik moet werken met mijn bewoners in de zorg

 12. marij brand op 16 december 2017 om 20:35

  Super leuk! ik doe grag mee voor ons kleintje die we binnenkort verwachten. Dus voor ons wordt kerst of nog met zn 3tjes of we zijn dan met zn 4tjes 🙂 #metkerstuitgerekend 🙂

 13. Jan op 16 december 2017 om 21:04

  Gezellig met vrienden en familie een heerlijk kerstdiner met daarna een leuke kerstfilm met een hapje en een drankje.

 14. Goele H op 16 december 2017 om 23:05

  Ik vier kerst liefst het gewoon met ons gezin. Niet teveel gedoe, simpel lekker eten, samen filmpje kijken, knuffelen op de bank,…

 15. Anneliese de Waal op 17 december 2017 om 19:21

  Ik doe graag mee !!.
  Ik vier het liefst kerst met de naaste familie, gezellig met z’n alle aan het kerstdiner.
  Erg gezellig 🙂

  Groetjes Anneliese

 16. Annelies van Hurne op 17 december 2017 om 21:10

  Wij vieren 1e kerstdag meestal in de kerk met heel veel mensen en hebben dan een kerstbuffet en de 2e kerstdag thuis met mijn gezin. Dit jaar gaat het geheel anders dan alle andere jaren. Dit jaar vieren we kerst zondag in de kerk en 1e kerstdag thuis met ons gezin(heb namelijk nogal een leeftijd verschil tussen mijn kinderen, van volwassen naar baby) lekker gourmetten en 2e kerstdag ben ik aan het werk (ben namelijk kok in een zorginstelling) en ga ik een buffet maken.

 17. Jolanda op 18 december 2017 om 22:16

  Oh wat lijkt me dit handig! Kerst vier ik dit jaar het liefst met een pasgeboren baby in mijn armen, ik hoop zo dat dat nog gaat lukken!

 18. Tamara op 19 december 2017 om 07:14

  Ik vier kerst het liefst met familie. Voor het echte kerstgevoel hoort daar ook het bezoek aan de kerk bij. Ik doe graag mee met deze winactie.

 19. Sylvia op 19 december 2017 om 23:08

  Het liefste vier ik kerst met de personen die het meest belangrijk voor mij zijn. Gezellig samen zijn, spelletjes spelen en samen eten. Graag waag ik een kansje, dit lijkt mij echt een super kraamcadeautje!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje