Kerst Blogfeestje | Let it snow..

Na het herfst blogfeestje en het Sinterklaas blogfeestje kon dit Kerst blogfeestje natuurlijk niet ontbreken! De decembermaand vind ik meestal een van de leukste maanden die er is. De bomen zijn zo goed als kaal, maar daar komt een heleboel gezelligheid voor in de plaats. Gezelligheid in de vorm van fijn samenzijn met familie en vrienden, overal lichtjes in de huizen, bomen en meer. Nog veel meer. 

De inspiratie tijdens deze feestmaand loopt dan ook over bij mezelf maar ook bij anderen zie ik altijd. Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken rondom de thema’s deze maand en dus ook rondom kerst. Zo heb je verschillende DIY’s, recepten, tips voor tijdens de feestdagen, outfittips, make up looks voor tijdens de feestdagen, noem het maar op. Zelf heb ik in voorgaande jaren ook genoeg geschreven hierover en ik heb een drietal artikelen uitgekozen voor jullie die tijdloos zijn.

Mijn kerst blog tips

10x kersthapjes maken (voor school)

kerstdiner hapjes school

Een artikel die erg handig is voor de ouders die kersthapjes moeten maken voor school is dus de 10x kersthapjes maken (voor school). De hapjes zijn heel divers, van heel simpel tot wat moeilijker en er staat (bijna) overal een link bij naar de uitleg. Overigens zijn deze hapjes natuurlijk net zo lekker voor thuis haha.

Kerstboeken voor peuters en kleuters

het vrolijke kerst voorleesboek

Dat voorlezen voor je kinderen erg goed is dat wisten jullie natuurlijk al. En om het dan lekker bij het thema te houden is het natuurlijk leuk om ook boekjes te hebben rondom het kerst thema. Ik verzamelde een aantal leuke kerstboeken voor peuters en kleuters voor jullie.

DIY Perfect cadeau voor kerst (of oud&nieuw)

perfect cadeau kerst glitter champagne

Dan de laatste tip: een leuke DIY. Heb je namelijk geen idee wat je aan je (schoon)ouders kunt geven met kerst? Of wil je met oud & nieuw voor de gastvrouw een lekker flesje bubbels meenemen? Dan is deze DIY wellicht wat voor jou! Ja ik geef toe, je vindt een jaar later nog steeds die glitters in huis maar ach.. een beetje sparkling in your life kan nooit kwaad toch? Ik vind dit een perfect cadeau voor kerst en jij misschien ook wel!

Oke stiekem heb ik nog een vierde tip, maar dat is puur omdat ik die foto’s zelf zoooooo schattig vind. Ik maakte namelijk een artikel over kerstfoto’s van je baby. Met daarin de foto’s die we van Fay maakte toen ze nog een baby was. Wil je smelten dan moet je echt even een kijkje nemen.

De kerst blog tips van mijn co – hosts!

Natuurlijk hebben mijn co – hosts ook genoeg geschreven en gemaakt over kerst. Deze kunnen jullie allemaal vinden op hun eigen blogs, maar ik heb van elke blogger er eentje uitgelicht.

dsc01365

Janske maakte vorig jaar een artikel over een 7-gangen kerstdiner die simpel, lekker en snel gemaakt is. Nou dat klinkt altijd goed en als je leest wat ze allemaal voor moois en lekkers heeft gemaakt dan wil jij dat wellicht ook.

witte-chocolademelk

Esmeralda doet net als ik mee met het project “aftellen naar kerst” en haar bijdrage is een recept voor witte chocolademelk. Ik ben sowieso dol op chocolademelk en witte chocolade doet het ook altijd goed. Dus deze combinatie is echt perfect!

recept_sneeuwklei

Fleur is de creabea van ons vieren en zij deelt een recept om zelf sneeuwklei met glitters te maken. Dit ga ik zeker een keer maken zodat ik samen met mijn kleine knutselaar sneeuwpoppen kan gaan maken haha.

Het Kerst Blogfeestje

En nu is het de beurt aan jullie. Wij vinden het geweldig om al jullie oude en nieuwe artikelen met tips, recepten en meer te mogen lezen. Dus voeg ze met de blauwe knop hieronder toe en verras ons!

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

3 reacties op “Kerst Blogfeestje | Let it snow..

Reageren is niet mogelijk.